Teşekkür ederim tatlım2,5 aydır ilk kez çikolata yedimm yani arada çikolatan beter kurabieyelr,pizzaaa,burger kıng menüü falan yediğim oldu
ama çikolata ilkk çünkü devamı gelir diye cesaret edemiyodum ama gelmediiiiiiiiiiiii
sanırım en mutluluk verici kısmı bu 1 minik kare ve bir stıckle kapattım hesabı
Valla ben 2,5 ayda verdim bu kiloları ama daha bir bukadar varrrr onlar da böyle bir sürede gidecek inşallahhhh:13:
ayda 4-4,5kg falan veriyorum sanırım ve de çooook şükürrrrrrrrrr
yani ilk ay daha çok kaçamak yapmıştım daha doğrusu daha büyük kaçamaklar ama hemen hemen aynı verdim bu ay da yani ortalama 4,5kg falan veriyorummmm vericeeeeeeeeeeeem
:13:
![]()
canım benimmm tenrk ediorum senide ...ne güzel kilo verdin geriside gelcek inşallah. çok seviniorum kilo verenleri gördkçe

bizde markete gttik haftasonu tutkunun şu yarısı bitter yarısı normal çikolata olan yeni çikolatası varya ondan tanıtıolardı kız ikram etti almadım

insan alışıo zmanla konserde çikolatalı gfretten 2 tane ısırdım gerisi hala çantamda duruo eskiden olsa ohooooo çoktan hüpletmiştim ben onu şimdi muhabbet açılınca aklıma geldi.ayy ne güzel nerdeeeen nerelere geldikkk çok mutluyummm.şükler olsun Allah ıma:26: