- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
Günaydın spor arkadaşım...
Pişman olacağın bişeyi yapmayacaksin..ama artık yapmışsın.. 1 çk ile kaldıysa sorun değil..
afiyet olsun...
Ben dün akşam denedim eliptiki..
alışmak zaman alacak gibi..
Zorlanacağım hiç aklıma gelmemişti ama zorlandım valla..
Günaydın şeker

canım haklısın pişman olmamam lazım normalde de olmazdım ama paso acıkıyorum acıktırıyor meret zaten regl önces açlık ve sinir krizleri geçiriyorum tuz biber oldu. yoksa minicik bir parça nutelladan neden pişman olayım :26::26:
eliptik beni de zorluyor kendimi zorluyorum spor yapmak için ama bittiğinde de süper hissediyorum dün yaptıklarımı yazmıştım artık her gün yazicam ki motivasyon olsunnn

bence de ama birde acıktırmasa.. yoksa kalorisinde ne var ki onuncanım nutella dahil hepsi çok güzel çokkkkkkkkkkkkk:13:![]()

kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedimbir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş
![]()
kıskançlıklarından çatlıyorlarrr güzelimmm. irade her babayigidin harcı değil de ondan. ben de 75 kiloydum dikkat ettim akşam yemedim vs ve 69 a indim ilerisi de var ama en azından bir gelişme. bu hanımların tek sorunu başaramicaklarını düşünüp hiç başlamamak. afferimmm koçumaaa