60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın spor arkadaşım...
Pişman olacağın bişeyi yapmayacaksin..:27: ama artık yapmışsın.. 1 çk ile kaldıysa sorun değil..
afiyet olsun...
Ben dün akşam denedim eliptiki..
alışmak zaman alacak gibi..
Zorlanacağım hiç aklıma gelmemişti ama zorlandım valla..

Günaydın şeker :52::52:
canım haklısın pişman olmamam lazım normalde de olmazdım ama paso acıkıyorum acıktırıyor meret zaten regl önces açlık ve sinir krizleri geçiriyorum tuz biber oldu. yoksa minicik bir parça nutelladan neden pişman olayım :26::26:
eliptik beni de zorluyor kendimi zorluyorum spor yapmak için ama bittiğinde de süper hissediyorum dün yaptıklarımı yazmıştım artık her gün yazicam ki motivasyon olsunnn :69::69:

canım nutella dahil hepsi çok güzel çokkkkkkkkkkkkk:13::16::38:
bence de ama birde acıktırmasa.. yoksa kalorisinde ne var ki onun :27::27::27::27:

kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedim :52::52::52::52::52: bir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş :9::9::9:

kıskançlıklarından çatlıyorlarrr güzelimmm. irade her babayigidin harcı değil de ondan. ben de 75 kiloydum dikkat ettim akşam yemedim vs ve 69 a indim ilerisi de var ama en azından bir gelişme. bu hanımların tek sorunu başaramicaklarını düşünüp hiç başlamamak. afferimmm koçumaaa

günaydın kızlar
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
maydanoz

araöğün:
1 elma
1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
prienecim seneler önce yaptım o hatayı. ondan bundan azcık yiyordum tatlıda yiyordum falan spor yoktu. çok kas verdim çok küçüldüm malesef istediğim bedenide giydim 1 yıl böyle gitti sonra tabiki halsiz kaldım falan filan ömür boyu azcık yemekle ömür geçmez normal beslenmeye dönünce giden kaslar geri geldi ekisinden berbat oldum malesef. sporsuzda sağlıksız beslenmeyle kas kaybı oldu bende.

hocahanım herzamanki gibi harikasın :16:

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

Afiyet olsun. Çok güzel çok renkli.

Kolay gelsin, güle güle...
saolun kızlar teşkkürler

bende toptan bir geçmiş özeti yazayım.kahvaltılar çok güzel herkese afiyet olsun ama famiiirrrrrrrrrrrrrr kardan adam yapmışşşş:20:ama nedeeeeeeennnnnn fambıkkkk nedennnnnnn:14:
biliorum uykusuzdun.neyse olsun bu günlük yarına çok güzel bi kahvaltı bekliorum senden.
nugya ycl hugocuk priene farmasi kesra ve adını yazamayı unuttuğum dier kızlar afiyet olsun.
hugocuk cuğum dün söyleyemedim geçmiş olsun canım dişlerin en kısa zamanda tamamlanır inşallahh.

bende şimdi pilates yapıcam inş. ebru başladı ama sırt yapıcak bu gün ben sırt çalışmak istemiorum bacak basen popo ve göbek çalışcam inş.:10:hepinizi öptümmm pilatesten sonra dönerim inş.

prienecim seneler önce yaptım o hatayı. ondan bundan azcık yiyordum tatlıda yiyordum falan spor yoktu. çok kas verdim çok küçüldüm malesef istediğim bedenide giydim 1 yıl böyle gitti sonra tabiki halsiz kaldım falan filan ömür boyu azcık yemekle ömür geçmez normal beslenmeye dönünce giden kaslar geri geldi ekisinden berbat oldum malesef. sporsuzda sağlıksız beslenmeyle kas kaybı oldu bende.

Haklısın hugocuk.Sporsuz kilo vererek kas kaybı sorununu yaşamak daha olası.Spor yaparken kas kütlesi artıyor ama beslenme sağlıklı da olsa miktarı yetersizse ne yazık kı kaslar da eriyor.
Sen artık kontrol altında olduğun için için rahattır.

Ben yine pilatesi kendi kendime yapacağım. Bugün uzama günü ben esnemek değil sıkılaşmak istiyorum karın,popo ve sırt çalışacağım.

saolun kızlar teşkkürler

bende toptan bir geçmiş özeti yazayım.kahvaltılar çok güzel herkese afiyet olsun ama famiiirrrrrrrrrrrrrr kardan adam yapmışşşş:20:ama nedeeeeeeennnnnn fambıkkkk nedennnnnnn:14:
biliorum uykusuzdun.neyse olsun bu günlük yarına çok güzel bi kahvaltı bekliorum senden.
nugya ycl hugocuk priene farmasi kesra ve adını yazamayı unuttuğum dier kızlar afiyet olsun.
hugocuk cuğum dün söyleyemedim geçmiş olsun canım dişlerin en kısa zamanda tamamlanır inşallahh.

bende şimdi pilates yapıcam inş. ebru başladı ama sırt yapıcak bu gün ben sırt çalışmak istemiorum bacak basen popo ve göbek çalışcam inş.:10:hepinizi öptümmm pilatesten sonra dönerim inş.

evet canımcım aynen öyle,zor hazırlandım ancak okadar oldu malesef,tamam yarın bol yeşillikli bir kahvaltı yapıcam inşallah:nazar:
görüşürüz,bol yağ yakmalarrrrr

Çok güzel, afiyet olsun.

200 ml sütümü içiyorum:68:
bugun çabuk acıktım kahvaltıyı alalacele yaparsam böle olur işte:59:

saolun kızlar teşkkürler

teşekkürler acele yediğimden hepsini ağzıma tıkdım nasıl evden çıktım bilmiyorum(herzaman ki gibi:1:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr.nasılsınız bakalımmmmmmmmm,ben ise çok uykusuzummmmmmmmm:59:kızım her uyandığında beni yanına çağıdı,kaç kere yatağımdan kalktım hatırlamıyorum bile,bebekliğinde bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda sabahladım çok uslu bir bebekti,uykucuydu,emdiği zaman mayışıp kalırdı:nazar:şimdilerde ne oldu bilmiyorum,kreşte çok yoruluyorda ondan mı uyuyamıyor acaba:44:

akşam menümü yazayımm
yarım kahve fincanı leblebi
2 kivi
1 portakal
1 kase yoğurt yedim dün spor yapmadım,kızımla ilgilendim eşim yoktu evde,sevgliler gününü kutlamaya gitti sanırım:53:yemek yedirdim,oyun oynadık derken saat 10da yattık

sabah menüm ise şöyle
2 dlm denge ekmeği
1,5 kk kaşar

akşam ve sabah menüm felaket değil mi,farkındayım:50:

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:47::47::47: mazaret geçerli napalımmmm ama yarınn telafi edilsin lütfennnnn:47::47::47::47:

Sabah kahvaltımı da yazayım
300 ml suyumu içtim..
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
5 zeytin
incecik kaşar
2 bardak çay

ay bir felaket peynirlerim bitmiş :27:

aman tanrıııııııııııııııııııııııııııım acil peynir takviyesiiiiiiii acillllllllllllllllllllllll:60::60::60::60: amaaa yine de gayet güzel bence afiyet olsun cicimm:16:

günaydın kızlar mutlu sabahlar

akşam menüm

1 porsiyon manisa kebabından 3 tane köfte ve tereyağlı yoğutlu soslu ekmeklerinden anca 3 kk kadar yedim( manisa kebabı bursa iskenderin sadece köftelisi o kadar. köftelerinin büyüklüğü de 1 işaret parmağı kadar o kadar minik yani )
oğlumun ızgara köftesinden anca 1 kk kadar olan köftenin yarısını yedim .

bütün yediğim köftelerin büyüklüğü sanırım tam olarak 2 kk dır.:9::9:

bol salata

1 bardak ayran ( 200 ml filandır sanırım)
gelen mezelerden 1 er çatal.( şakşuka ve acılı sostan )
rus salatası sarımsaklı naneli süzme yoğurttan filan yemedim.

asıl kutlamayı 10. nikah yıldönümümün şanına yaraşır künefemi kendi küçük bakır tabaklarının tam yarısını yedim ( 1 sütlü nescafe fincanı tabağının yarısı kadar )

eve geldiğimizde kaynanacığım sıcak sıcak kestane pişirmiş getirmiş sağolsun

4-5 tane de kestane yedim
eşimi kıramam elinden de 3 tk kadar profiterol yedim.
işte böyle kızlar.
sabah tartı çok şükür olması gereken yerdeydi koruma harika gidiyor bence . çünkü dünkü gittiğim 3 yerde ne kadar zayıfladığıma vurgu yapıldı :32::32::32::9::9:

aaa sen farmsi misin yoksaaaaaa mneü tam farmasilik deeeeeeeeeee:60::60::60:a:60:fiyet olsun cicimmm :16:

Günaydın kızlaarr,
bugün yine şipşişkin uyandım.pazar günki kilomdan 800 gr çok çıkıyorum tartıda.Malum dönem resmen davul çaldım regl olacam diye artık hepiniz biliyorsunuzdur :27::27::27:
kahvaltım :
2 cherry domates 1 bebek salatalık
2 çatal zeytin ezmesi 3 yeşil zeytin
2 çatal yagsız peynir iki dilim çok tahıllı ekmek
bir tutam maydonoz bir bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
malum regl dönemi canım tatlı çekiyor bari bu kaçamağı kahvaltıda yapayım dedim ekmeğin üzerine 1 çay kaşığı nutella sürüp yedim yerken çok keyifliydi ama pişmanım şimdi :26::26::26:

bence herşeyiyleee mıhhhteşemmmm:nazar::16: ama nutella değil de evde tahin pekmez bulundursan daha sağlıklı ve acıktırmazzzz ve muz allllllllllll yoksa ben alıp yollıycam artık hee:60::60:

tekrardan günaydın kızlar. nugya famir ycl hepinize günaydın. yemeklerimi yaptım geldim. bugün eşime tatlı yapacağım. dün benim tatlıyı yemedi :1: tatlı istedi. 1 kaşık yedi o kadar övdümdüki dedi çok güzel 1 kaşığın yarısı bile yetti dedi güldü :1: neyse öğleye tavuk sote yaptım yeşil salatayla yerim. akşama ise pırasa yaptım bulgur pilavı yaptım. evde ciğer var belki dedim zorlarım yerim dedim ama yok hiç sevmiyorum bende zorlamayacağım artık napayım sevmiyorum hiç .

Günaaaydııııınnnn vietnaaaaaaaaaaam(robin wıllıams ın en sevdiğim filminden bir replikkk:60: ) tatlı yalan olmuşşşş:60::60: neyse deneye yanılaaaa yedireceğin ve senind eaynı zamanda yiyebilceğin bişeyler çıkacak hugocukkkk sana güveniyorummm:65: pekmezli,sütlü irmik tatlısı da çokk güzel oluyo hatta bizde tatlı tarhana dye bişey vardır, pekmez ve bulgurla yapılıyorrr üzerine cevizzzzzzzz mıhhhteşem olurrrrr:16:

Günaydın hugocuk :)
Herkese günaydın.

Bir yanda kahvaltımı yapıyorum,bir yandan buraya bakıyorum.

Kız neruda sen artist falan mısın yoksaaa?

Mine Kırıkkanat'ı çok severim. Hem aklını hem yüzünü hem havasını. Seni de O'na benzettim, Mine'nin gençliğini bilmiyorum ama tam senin bugünkü halin gibidir herhalde.

günaydınnn prıene iltifatların altında eziliyorummm zaten 1.60 olan boyum gittikçe kısalıyorrrrr:60::60::60::nazar::nazar::nazar:teşekkür ederimmmmm ben de çok severim mine kırıkkanatı :16:

poz vermiş ya ondan öyle görünüyormuşşşşş,yoksa o kadar da güzel değilmişşşşşşşşşşş:63:

:60::60::60::60:evetttt ben fotoğraf çekilirken bir artist havalara giriyorum hemen pozzzz küçüklük fotolarım bile öyleee görseniz kesin ya ayağımı kıvırmışım poz vermişim ya başım eğik falan kanımda var artislikkkkkk ama çok ayağa düştü ondan gelen teklifleri geri çeviriyorum:60::60::60::60::60:

günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr
herlkese güzel günler diliorummmm
kahvaltım:56:
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdarlı ekmek
3 zeytn
1.5 kk peynirç eşitleri
1 yumurrta taze soğan yeşil biber ile yapılmış omlet
maydonoz dereotu
3 kuru kayısı
1 tk üzüm pekmezi

oy oy oooooooooooy kahvaltıya bak beeeeeaahhhhhhhhh afiyet olsunnnn süperrrr:65::nazar::16::13:

Benim göbeğim eriyor, kiloları yavaş yavaş veriyorum.O yüzden şimdilik kas kaybım olmadığına eminim.
Bence diyetle beraber çok spor yapanlarda diyet yetersiz kaldığında görülüyor kas kaybı.

KATILIYORUMMMM herzaman DENGE!!! en önemlisi:16:

günaydın kızlar
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
maydanoz

araöğün:
1 elma
1 fincan yeşil çay

Afiyet olsun cicimmmm çok güzellll inşallah da böyle devam ederrrrsin öğle ve akşamda daaa:nazar:

200 ml sütümü içiyorum:68:
bugun çabuk acıktım kahvaltıyı alalacele yaparsam böle olur işte:59:

yaaaaa tırmaladı tabiiiii:60::60::60:

Ahanda neruda ardizzzzzzzzzzzzzzziiiii gelmiş:9:

geldimmmmmmmmmm iveeeeeeeeeeeet:16::13::10::8::nazar:

ayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği

ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrcııııııııııııııııııım günaydınnnn günümüz aydın kalbimizzzz ak pakkkkkk olsuuuuuuuuuuuuuuuun yağlaaaar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaslar gelsiiiiiiiiiiiiiiin tüm fazla kilolar bugün daha çok gitsin sağlıkla,mutlulukla,huzurla innnnşallllaaaaaaaaaahhh:16::16::nazar::nazar::13::13::13::10::10::8::8:

sabah kalkınca küçük bir avuççç yaban mersini

500ml su

kahvaltıııım

1 haşlanmış yumurtaaaa

1kk yağsız beyaz peynir

1 dilim denge ekmekk (fammmiiiiiiiiir:37: ben de yidimmm denge)

2 çeri domates

1 bebiş salatalık

1 köy biberi

1 büyük avuç dolusu maydonoz

sonraaa 500ml su daha yavaş yavaş tabiii

sonraaaaa demleme yeşill çaaaayyy

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrcııııııııııııııııııım günaydınnnn günümüz aydın kalbimizzzz ak pakkkkkk olsuuuuuuuuuuuuuuuun yağlaaaar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaslar gelsiiiiiiiiiiiiiiin tüm fazla kilolar bugün daha çok gitsin sağlıkla,mutlulukla,huzurla innnnşallllaaaaaaaaaahhh:16::16::nazar::nazar::13::13::13::10::10::8::8:

500ml su

kahvaltıııım

1 haşlanmış yumurtaaaa

1kk yağsız beyaz peynir

2 çeri domates

1 bebiş salatalık

1 köy biberi

Hoşgeldin :)
Afiyet olsun.
Pilates yapmam lazım, evde temizlik var yemek yapmam lazım.
Görüşmek üzere...

ayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği

ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi

Canım günaydın afiyet olsunnn

Ama sana tavsiyem ki dün de yazmıştımm diyet bisküvilere çokk aldanma çünküinan onlar hem faydasız hem boşa karbonhidrat onun yerine kuru meyveler,taze meyve,beyaz leblebi tüketmeye çalış aralarda bitanemmmm mesela şuan 2,5 dilim falan ekmek yemiş olmuşsun yani bisküvi yerine leblebi yesen inan hem daha faydalı hem de daha tok tutarrr:16:

:72:

500ml su

kahvaltıııım

1 haşlanmış yumurtaaaa

1kk yağsız beyaz peynir

2 çeri domates

1 bebiş salatalık

1 köy biberi

afiyet olsunnnnnnnnnn:16:paketimiz bitene kadar yedikçe birbirimizi hatırlayalım öyleyse:13:

Hoşgeldin :)
Afiyet olsun.
Pilates yapmam lazım, evde temizlik var yemek yapmam lazım.
Görüşmek üzere...

ooo prıeneceimseninde fotoğrafın çokk güzellll:16: ben senin saçlarını çok beğeniyorumbenimkikıvırcıkolduğundan hiç küt kestirme şansım olmuyo çünkü hiç kuaförlerle aram yok sürekli fön de çektiremem hem de sağlıksız buluyorummm kıvırcık da küt aslında güzel duruyo ama ben düz ve küt saça bayılırımmm:16:

:72:

afiyet olsunnnnnnnnnn:16:paketimiz bitene kadar yedikçe birbirimizi hatırlayalım öyleyse:13:

tamammm herrr lokmamda seni anacağımm:69: hatta bugün kahvaltıda erkek arkadaşım vardııı senin kulaklarını çınlattııımmm zatennnn daha dnegeyi görmeden yaniii:60::60::60:

Back
X