• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlaaaaaaaaar

Akşam yemeğim

4yk z.yağlı kereviz yemeği

1 adet ceviz büyüklüğünde et köftesi

3yk yoğurt

1 yemek tabağı salata

elhamdülillah çok iyiyim çok huzurluyum mavlicim sen nasılsın ?:nazar::nazar::9::16::38:
elhamdülillah bende iyi olucam inşallah!.. buaralar pek moralim yok ama dediğim gibi herşey daha iyi olucak inşallah hala umutluyum bazı şeyler için umut olmazsa yaşayamazki insan:93: buarada seni sonzamanlarda ayrı bir mutlu görüyorum nedeni nedirki acaba????

merhaba hanımlar anneler yada bekar hanımlar...

bende 67 kiloyum...
60tım...hamile kaldım 74le bitirdim ama şuan 67yim...
ara sıra plates ve yeşil çay içiyorum ama artık boşladım sanki...
sabah kahvaltı akşam yemekleriniz nasıl)?
ben sabah sütle nesfit yiyorum..sonra elma armut derken akşam da çorba tavuk pilav yoğurt türü...

göbek ve azcık basen şikayetim...şunaki halimi eklicem şimdi..

başka napılabilir...???
artık hep burayı takip edicem...

selam kızlar. diyetisyenden geldim. düzenli yapmamama rağmen 3 kilo vermişim. yağ oranım yüzde 23 e düşmüş ancak bu yağ oranım ve kilo regliden dolayı yüksek çıkmıştır dedi diyetisyenim regl döneminde yüksek çıkıyormuş neyse regl olmama rağmen yinede kilo verdiğim kesin en az 3 k,lo vermişim

hogucuk tbrkler canım çoksevindim darısı başımızaaaaaaaaaaaaaa

merhaba hanımlar anneler yada bekar hanımlar...

bende 67 kiloyum...
60tım...hamile kaldım 74le bitirdim ama şuan 67yim...
ara sıra plates ve yeşil çay içiyorum ama artık boşladım sanki...
sabah kahvaltı akşam yemekleriniz nasıl)?
ben sabah sütle nesfit yiyorum..sonra elma armut derken akşam da çorba tavuk pilav yoğurt türü...

göbek ve azcık basen şikayetim...şunaki halimi eklicem şimdi..

başka napılabilir...???
artık hep burayı takip edicem...

hoşgeldin canım burayı takipet menüleriniyaz zaten kısa zmanda lışırsın allah bagışlasın yavrunu kilonda çok yok veririsin kısa zmanda

Kızlar ben geldim menümü yazmaya:

SABAH:
1kk peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 biber
1 haşlanmış yumurta

ARA
1 fincan sütlü nescafe(şekersiz)
10 tane leblebi

ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
1tane karnıyarık
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru kayısı
1 fincan bitki çayı

AKŞAM
5tane köfte
1 kase salata
1 kase yoğurt

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün iyisinizdir umarım bende iyiyim bugün sabah kahvaltımı hazırladım 7 gibi yaparım.işyerinde akşam ve sabah menümü yazarım size şimdidlik hoşçakalın :79:

merhaba kızlar güzel bir gün dileğiyle ....:16:

sabah kalkınca kahvaltımı hazırlyana kadar 750 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 üçgen peynir
2 zeytin
1 yeşil biber
1domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay:16:

kayfaltımı yazayım: 1 dilim beyaz ekmek azcık kaymak 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynir.
bugün diyete ara verdim hafta sonuna kadar ama elbette tatlı şeker yok. kociş tatlı istedi yapıcam ama yemek yok.

Günaydın kızlar...
Hava karanlık, yağmurlu ama bizim günümüz aydınlık olsun..........

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün iyisinizdir umarım bende iyiyim bugün sabah kahvaltımı hazırladım 7 gibi yaparım.işyerinde akşam ve sabah menümü yazarım size şimdidlik hoşçakalın :79:

Günaydın Nugya..

günaydın nugişim günaydın canım :16:

Günaydın Hugocuk

merhaba kızlar güzel bir gün dileğiyle ....:16:

sabah kalkınca kahvaltımı hazırlyana kadar 750 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 üçgen peynir
2 zeytin
1 yeşil biber
1domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay:16:

Afiyet olsun rengarenk güzel bir kahvaltı herzamanki gibi..

kayfaltımı yazayım: 1 dilim beyaz ekmek azcık kaymak 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynir.
bugün diyete ara verdim hafta sonuna kadar ama elbette tatlı şeker yok. kociş tatlı istedi yapıcam ama yemek yok.

Afiyet olsun... Geçmişe bakamadım ama diyetisyen randevun iyi geçmiş.. Kilo vermişsin.. Tebrik ederim canım..
Kuşların ne durumda..

Ben de dünkü menümü hepsini bi yazayım..
sabah
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
2 tane light etimek
2 bardak çay

kahvaltı geç olduğu için ara yapmadım

öğlen
1 enginar
130 ml yoğurt
1 light etimek

ara
1 mandalina

ara
20 tane beyaz leblebi

akşam
2 yk bulgur pilavı
4 yk barbunya
2 yk pırasa
2 yk salata

ara
1 elma

gün boyu da 2 litre su içmişimdir..

Afiyet olsun... Geçmişe bakamadım ama diyetisyen randevun iyi geçmiş.. Kilo vermişsin.. Tebrik ederim canım..
Kuşların ne durumda..

iyiler canım düzeldi çok şükür hareketli iştahı düzeldi oynayıp duruyor kafesinde salmıyorum eşide yanında mutlular orda çıkmak istemiyorlar bizde salmıyoruz.

evet canım düzenli yapamamama rağmen 3 kilo vermişim sadece 2 kilo yağım kalmış. normal değerlerde yağ oranım ama biz olabilecek en alt seviyede istediğimiz için 2 kilo daha verince en alt seviyede olacakmış. artıkın işin yavaş yavaş sonuna geldim canım.

Back
X