• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzz.benim mide yine şiiişşşşş akşam zaaaaaarr zor wcye çıkabildim,şimdide çıktım çok şükür ama sabah wcye çıkmadan önce tartılılayım bir dedim hayyyyyyyyyyyy demez olaydım 1 kilo fazla geldimmmm:53::53::53::53:aynı kiloda kalmış olsam yine canım sıkılırdı ama birde baktımmm fazla çıkmışım,Allahımmmmmmmm çıldıriciiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:Niye böyle oluyor,tecrübeli arkadaşlarımda öneriler bekliyorum,niyeti bozmadan yetişin tezeldennnnnnn:9:
akşam menüm şöyle oldu

4 yk sade mantar kavurma
salata
1 havuç
4 badem,2 fındık(wcye çıkmama faydası olsun diye yedim,ne zamn badem yesem midem gurul gurul oluyorda:44:)
200 ml süt
3 zeytin
1/2 kk light peynir
ne çok yemişim dimi ama:24:

sabah kahvaltım ise
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
3 zeytin
maydanoz
nane :66:

kayfaltımı yazayım: 1 dilim beyaz ekmek azcık kaymak 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynir.
bugün diyete ara verdim hafta sonuna kadar ama elbette tatlı şeker yok. kociş tatlı istedi yapıcam ama yemek yok.

afiyet olsun balım hakkın tabikide dinlendir kendini biraz:38:

Ben de bu sabah hovardalık yaptım...
Kahvaltı olarak beyazpeynir, domates, biberli sandwich yedim..
Gece hiç uyumadım... Sabah da kalkıp anca işe gelebildim..
Bide kaç günlerdir canım çekiyordu..

fambik yediklerin normal ama sendeki kabızlık problemi yüzünden fazla çıkıyorsun tartıda bu yüzden moralin bozuluyor sen vücudundaki değişikliklere bak yağların fazla olduğu yerlere bak azalıyorsa sorun yok senin kabızlık problemine çare bulmak lazım sorun bu ama işte ne yapmalı bilmiyorum hiç başıma gelmedi canım ama bu sorunu çözersen rahatlarsın

niye gızımmmmm gururla söyle ,bizde söylüyoruzzz,diyetisyeninde söylüyor çok tatlı olmuşsun diye:nazar:eşin ne diyorrrrrr acaba:27:

sorma hiç beklemediğim bi şeyle karşılaştım. kıskandı :47: akşam kıskançlık yaptı. önemsemedi. sabahta zayıfladım diye bayağı popon kalkmış seni gebertirim dedi gülerek :47: ahaha valla çok kıskandı hayret yani

Ben de dünkü menümü hepsini bi yazayım..
sabah
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
2 tane light etimek
2 bardak çay

kahvaltı geç olduğu için ara yapmadım

öğlen
1 enginar
130 ml yoğurt
1 light etimek

ara
1 mandalina

ara
20 tane beyaz leblebi

akşam
2 yk bulgur pilavı
4 yk barbunya
2 yk pırasa
2 yk salata

ara
1 elma

gün boyu da 2 litre su içmişimdir..

çok güzel canımmm,afiyet olsunnnnn:65:

fambik yediklerin normal ama sendeki kabızlık problemi yüzünden fazla çıkıyorsun tartıda bu yüzden moralin bozuluyor sen vücudundaki değişikliklere bak yağların fazla olduğu yerlere bak azalıyorsa sorun yok senin kabızlık problemine çare bulmak lazım sorun bu ama işte ne yapmalı bilmiyorum hiç başıma gelmedi canım ama bu sorunu çözersen rahatlarsın

bende ayda bir tartılayım,kesin çözüm bu olacak sanırımmmmmm:53:sabah sabah adamın asabını bozuyor heeeeeeeeeee:47:

günaydınn kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzz.benim mide yine şiiişşşşş akşam zaaaaaarr zor wcye çıkabildim,şimdide çıktım çok şükür ama sabah wcye çıkmadan önce tartılılayım bir dedim hayyyyyyyyyyyy demez olaydım 1 kilo fazla geldimmmm:53::53::53::53:aynı kiloda kalmış olsam yine canım sıkılırdı ama birde baktımmm fazla çıkmışım,Allahımmmmmmmm çıldıriciiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:Niye böyle oluyor,tecrübeli arkadaşlarımda öneriler bekliyorum,niyeti bozmadan yetişin tezeldennnnnnn:9:
akşam menüm şöyle oldu

4 yk sade mantar kavurma
salata
1 havuç
4 badem,2 fındık(wcye çıkmama faydası olsun diye yedim,ne zamn badem yesem midem gurul gurul oluyorda:44:)
200 ml süt
3 zeytin
1/2 kk light peynir

sabah kahvaltım ise
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
3 zeytin
maydanoz

Günaydın Famircim...
Afiyet olsun önce..
Sonra da çok tecrübeli olmasam da şöyle diyeyim..
Wc ye çıkmadan tartıda fazla gelmen normal değil mi canım benim..
Ben de çok farkediyor yani..
bide midem şiş diyorsun.. Ödem falan var belki vücutta..
Hemen ne sıkılıyorsun..
ne güzel kilo veriyorsun cicim bozma moralini..
:38:

Ben de dünkü menümü hepsini bi yazayım..
sabah
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
2 tane light etimek
2 bardak çay

kahvaltı geç olduğu için ara yapmadım

öğlen
1 enginar
130 ml yoğurt
1 light etimek

ara
1 mandalina

ara
20 tane beyaz leblebi

akşam
2 yk bulgur pilavı
4 yk barbunya
2 yk pırasa
2 yk salata

ara
1 elma

gün boyu da 2 litre su içmişimdir..

afiyet olsun canım güzel menü

sorma hiç beklemediğim bi şeyle karşılaştım. kıskandı :47: akşam kıskançlık yaptı. önemsemedi. sabahta zayıfladım diye bayağı popon kalkmış seni gebertirim dedi gülerek :47: ahaha valla çok kıskandı hayret yani

:62::62::62:süper bişey yaaaaaaaaa,benim eşim beni hiç kıskanmaz yahuuuuu,uyuz oluyorum heeeeeeeeee:50:güvenini sarsacak bişeyler mi yapsamm acaba:27::27::27:

bende menülerimi yazayımm artıkım
akşam
7 yk nesfit
4 yk yoğurtla biraz tarçın döktüm yedim
1 yk ıspanak kavurması
ilerki saatlerde yarım elmadan bira fazla elma yedim
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1dilim uno denge lıght ekmek

çok güzel canımmm,afiyet olsunnnnn:65:

afiyet olsun canım güzel menü

Sağolun kızlar...

Süpermiş... :66:

:62::62::62:süper bişey yaaaaaaaaa,benim eşim beni hiç kıskanmaz yahuuuuu,uyuz oluyorum heeeeeeeeee:50:güvenini sarsacak bişeyler mi yapsamm acaba:27::27::27:

:60::60::60: deliiiiii.............

akşam
7 yk nesfit
1 yk ıspanak kavurması
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin

Afiyet olsun canım..

Günaydın Famircim...
Afiyet olsun önce..
Sonra da çok tecrübeli olmasam da şöyle diyeyim..
Wc ye çıkmadan tartıda fazla gelmen normal değil mi canım benim..
Ben de çok farkediyor yani..
bide midem şiş diyorsun.. Ödem falan var belki vücutta..
Hemen ne sıkılıyorsun..
ne güzel kilo veriyorsun cicim bozma moralini..
:38:

ama akşam yatmadan önce çıkmıştımmmmm,bu nedenle normal çıkmam gerekmezmiydi:44:tartıldıktan sonra tekrar çıktım wcye şükür ama yine midem davul gibi.öfff tuzumu azaltsam acaba o mu şişlik yapıyorkine,gerçi yemeklerimin tuzsuz olduğunu söylerler genelde yani damak tadım pek tuzlu değildir yani çok tuz yemiyorumdur heralde,sanırsam,galiba:44:

akşam menüm şöyle oldu

4 yk sade mantar kavurma
salata
1 havuç
200 ml süt
3 zeytin
1/2 kk light peynir

sabah kahvaltım ise
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
3 zeytin
maydanoz

günaydın fambımm afiyet olsun.ben 2 gündür sabahları vc ye çıkıyorum valla sevindirik oluyorum.dün 2,5 lt su içtim ondan olabilirmiki su içiyosun dimi canım sen:26:

arkadaşlar bana da yardım edin. benimde zayıflamam lazımmm. evlendiğimden beri düzenli olarak kilo alıyorumm:( hayatımda olmadığım kilo dayım 62. az demeyin sakın bu kilo sadece göbek ve basende toplanıyor. çok kötü görünüyorumm.:2:

akşam
7 yk nesfit
1 yk ıspanak kavurması
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin

günaydınnnn cicimmmmmmmmmm:16:nesfit karışımın olmazsa olmaz dörtlüsünden(mısırgevreği,tarçın,yoğurt,portakal) portakallllllllllll nerdeeee:82:
afiyet olsun dadluşşşşşş,güzel menüüüüü:65:

Back
X