• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben normalde közlerim ama bugün vaktim yoktu kızarttım yağını aldım sıktım peçete ile az yağlı oldu. közlenmiş güzel oluyo malesef patlıcan öyle güzel olmuyo kızartmadan veya yağlı olmadan. közlenmiş olunca çok güzel oluyor. çok özledim patlıcanı kaç aydır yemedim bugün yaptım.

eswcim valla istanbuldan hastaları gelecekmiş dün dedi. 6 haftada 1 çağırdığı için canım aslında olur sen gelecek olduktan sonra olur ölçümlere çok önem veriyor o yüzden çünkü listedeki değişiklikleri ölçüm sonuçlarına göre yapıyor. tam biyokimya testi istiyor karaciğer tahlillerinede baktırıyor herşeyi inceliyor. çocukluğundan itibaren yeme şeklini ne zana kilo aldığını diyet yapıp yapmadığını sporunu herşeyi inceliyor gerekirse psikoloğada yolluyor. bu şekilde seni tanıyor ve ona göre listeni hazırlıyor

hmm olmadı zaten
lastik gibi oldu ya
netten bulduydum, emine bederin tarifiydi, diyet karnıyarık diye
ben de çok severim petlıcanı, bi deneyim demiştim ama olmadı malesef :(((

bidaha yaptığımda senin yaptığın gibi yapayım bari o zaman

canım ben gelememki oraya, çok uzak çanakkale, ancak diyetisyen tavsiyesi alabilirim konya, ankara hani yakın olsun diye

Herkese merhaba,
Haftasonu İstanbul'da aldığım kalorileri harcayıp geldim.
Bayağı kaçamaklarımız oldu ama 3 günde hallettik çok şükür.

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
2 zeytin
1 yk yoğutlu kereviz-havuç salatası
Tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Pilates

1 mandalina

Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 yk ot yemeği
1 tavuk göğsü ızgara
2 yk yoğurtlu-havuçlu kereviz salatası
2 yk tahin-pekmez :17:

Hugocuk tebrik ederim, kilo vermişsin. Bu ay vereceğini tahmin etmiştim. Ne ödül verdin kendine?

afiyet olsun canım
hepsi gayet güzel olmuş walla :)

bu arada öğlen yemeğimi yedim
2 lokma bayat simit
4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye
1 kutu ayran

günaydınn kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzz.benim mide yine şiiişşşşş akşam zaaaaaarr zor wcye çıkabildim,şimdide çıktım çok şükür ama sabah wcye çıkmadan önce tartılılayım bir dedim hayyyyyyyyyyyy demez olaydım 1 kilo fazla geldimmmm:53::53::53::53:aynı kiloda kalmış olsam yine canım sıkılırdı ama birde baktımmm fazla çıkmışım,Allahımmmmmmmm çıldıriciiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:Niye böyle oluyor,tecrübeli arkadaşlarımda öneriler bekliyorum,niyeti bozmadan yetişin tezeldennnnnnn:9:
akşam menüm şöyle oldu

4 yk sade mantar kavurma
salata
1 havuç
4 badem,2 fındık(wcye çıkmama faydası olsun diye yedim,ne zamn badem yesem midem gurul gurul oluyorda:44:)
200 ml süt
3 zeytin
1/2 kk light peynir
ne çok yemişim dimi ama:24:

sabah kahvaltım ise
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
3 zeytin
maydanoz
nane :66:

Tatlım bence de den 1 defaya mahsus liptonun ya da doğadanın form çayları va ronlardan iç yani mesela liptonun kayısı form çayı var çok iyi bence bi iç bi şişini alsın için temizlensin sonra da hugocuğun da önerdiği benim de uyguladığım metabolizma hızlandırıcı içecek var yaa hani elma-limon-tarçın-karanfil-karabiberli...ondan yap iç 7 gün boyunca

yağ fazlası olanlara kardiyo öneriliyor diye biliyorum,plates daha çok yağı azolup vücuu şekillendirmek isteyenler için,neruda ve ben sadece kardiyo çalışıyoruz örneğin,60 kilo olunca platese başlıcaz

evetttt gelsin kardiyooooooooooo gitsin yağlaaaaaaaaaar kilolarrrrrr:32::32::32::nazar::nazar::8::8:

kızlar spinning yapn var mı aranızda.

bırde ben aksam hakkım olan 1 dılım ekmek hakkımı sabah kahvaltıma ekleyerek kullanıyorum farkeder mı sızce :66::66::66::66::66::66:

Bence çok mantıklı gün içinde alırsın ekmek hakkını akşamda sebze yemeği,ısgara et,yoğurt salat gibi şeyler yersin süper olur:16:

Ahanda dombili baykuşum gelmişşşşşşşşşşşşşş:16:

He gedimmmmm:32::32::32: tombuğummmmm fambığımmmm :16::16::13::13:

Afiyet olsun canım...
Ya bişi soracağım ne zamandır unutuyorum..
uzay yürüyüşü ne ola ki...:26:

Canım ben süpermanin kız kardeşiyim arada bir abimi ziyarete criptona gidiyorummmm:60::60::60:

Ya da fambığın dediği de oluurrrrr he fazla karışmayınnnnn delüyümmmmmm:37::37::37::35::35::35:

Bir alett kollarından tutuyosun ayaklarını bastığın yerleri var havada yüyomuşsun gibi bişeyyy adı da uzay yürüyüş aletiii:10::10::10:

yok canımm almamışsındoır tabii şişlik vardır yada wc yüzündendri ozman bebeişim. sen vermeye başladın elbette gerisi gelce 1 kilo fazla çıktın die bu kilo aldın anlamına gelmez cnm:34:

saol cnm benm sende yaparsın bir düzene koyarsın alışırsın inş. bir de elmayı öyle yyiyeyim cnm bakalım nolcak.öpüyorum seni çokkk:34:

günaydıııııııııııınn bebişşşşşş:34:afiyet bal şeker kass olsun gitsin yağlarrrrr:34: her şey çok güzelll:nazar:

Mersi kuşummm inşallahhhhhhh gtsin tüm yağlarrr tüm fazla kilolar tez zamanda sağlıkla inşallahhhhhh:32::32::nazar::nazar::nazar:

uzaylı tipli olduğu için kendini uzaylı zannetti için iki ayağını havaya dikip,başını yataktan aşağı sarkıtıp,ayaklarını öne arkaya sallıyo 50 dk boyunca ,bu işte:60::60::60:biz cevap vermiyoruz dikkate edersen uzay yürüyüşü yaptım diyince,dr bulaşmayın dedi,iadre et sende:9:

He evettt ayyynen böyle yapıyorum aferin gııııı delüyüm ben delüyümmmmm delüyümmm delüyümmmmm:37::37::35::35: hatta bazen öyle geziniyorum evde kömür de yanımda aynı şekilde yürür yalnız bırkamaz hiç sağolsun:60::60::60:

kızlar öğle menümde
tavuk çorbası
karışık kızartma
spagette
yoğurt var
peki nugi ne yapacak :21:evden akşam tavuk sotesini getirmiş,salatasını getirmiş onları yiyecek:46: menüm şöyle olcek yani
1 kepçe tavuk çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk sote
3 yk yoğurt
salata :66::79:

Ohhhhh missss akılllııı nugiiiii afiyet olsun nugiiiii süpersin nugii gidecek tüm fazla kilolar nugiiiiiii hepberaber kurtulucaz nugiiiiiiiiiiiiii:66::32::13::13::nazar::nazar:

günaydın neruşum gerçekten hepsi çok güzel
aferin sana :))))))))))

kız 90 derken çamaşır ölçüsü mü sırtla beraber ölçün mü?

dene canım, gerçekten faydasını gördüm ben :)
inşallah sen de görürsün

oooh süper
kahvaltı da spor da
ayrıca seni tebrik ederim bu tempoda bu kadar süre yapabildiğin için ama 6,3 biraz fazla değil mi?
hugocuğun dediğine göre 4,7 ile 5,1 arası olmalıymış yağ yakmak için bandın hızı

süpersin canım
tavuğu ben de çok seviyorum, hem taşıması kolay hem doyurucu hem de lezzetli

mersi bebişimmmmm aferin dimiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiii:32::32::nazar::nazar::13:

1 kepçe et sulu mercimek çorbası ( 7-8 yk kaşık)
2 yk makarna
4-5 yk yumurtalı ıspanak
250 ml ayran

ohhhh misss afiyet olsun farmisyooooooo

Son düzenleme:
nisan ayındaki kontrole giderken kendisine hediye almayı planlıyorum. zaten artık arkadaş dost olduk. zaten çok hoşsohpet çok ilgili cana yakın rahatlıyorum yanında. üzerimde emeği çok büyük yoksa hala daha insülin direncini bilmeden bir ileri iki geri gidip duracaktım. ona ne yapsam az valla. canım benim çok sağolsun iyiki var. sayesinde hayata yeniden başladım. tanımayan çok oluyo yanımdan geçip tanımayan çok oluyo. eşimle aram düzeldi herşey düzeldi kendimi sevmeye başladım istediğimi alıp giyebiliyorum hele hele artık hiç kilomu dert etmiyorum çünkü artık kıyafette belli olacak hiçbir fazlalığım yok sadece dediğim gibi iyice fit olmak sımsıkı olmak için 3 kilo daha yağğ vereceğim. pilatesede devam. oturunca kat kat göbek kalmadı. kot giyemezdim karnım pörtlerdi artık streç kot giyebiliyorum yağlar gitti en güzeli o. zayıf yerler dahada zayıflayıf diğer yerler durmadı valla direk fazla olan yerler gitti orantılım artık badi giyebiliyorum kot üzerine badi giyip gezebiliyorum göbek gitti sırt gitti fazlalıklar yavaş yavaş ama çokta güzel gitti çok ama çok şükür rabbime. artık bundan sonrası estetik için güzellik için ve artık bundan sonrası zevkli olacak.
ve en güzelide insülin direncinden kurtuldum tatlıyı colayı pastayı tamamen bıraktım inanın beslenmem çok değişti artık iç canım böyle şeyler asla ve asla istemiyor. yani zaten diyetten sonrada böyle besleneceğim. beslenme alışkanlığım değişti. ben değiştirememiştim insülin direnci düzelince değişti. bu çok önemli. ittire kaktıra zorla yapılan diyetler ve kilo vermelerden sonra eğerki eski yediklerinize dönerseniz veya dönmek isterseniz her zaman risk altındasınızdır.
tatlı olayına gelelim diyet bitti zayıfladınız ama buna rağmen hergün veya gün aşırı şekerli şeyler tatlı çikolata yemek isterseniz sizde insülin direnci kırılmamış demektir. nasıl anlarız derseniz canınız tatlı çekmez. haftada 1 kez sütlü tatlı yersiniz ve o size yeter. canınız çekiyorsa problem vardır bunlara dikkat edin kendinizi dinleyin biraz.

Salataya da ton balığı falan koymuşlar.. yağlı yağlı kötü görünüyordu..
Bi havuç vardı ondan aldım 1 yk işte..
Daha çok da yenmezki havuç..
az oldu kesinlikle..
evden getirmezsen böyle olur işte..
Ara öğün yapacağım bol bol artık :)

keşke normal salatadan da alıp ton balıklarını yemeseydin, ya da 1 dilim ekmek yeseydin, doydun mu sen şimdi onlarla?

canım en güzeli evden getirmek, ben mesela bugün eve gitmicektim, o yüzden evden getirdim yemeklerimi, iyi oldu yani

canım zaten ideali o değil mi?
küçük değil mi seninkiler
benim ölçüm de 90 ama çamaşır ölçüm 75 :)

benim çamaşırımda 90 ben ölçümümü yanlış yapıyorum acaba :)
hey maşallah
sen nasıl kilo tutuyosun bu halde anlamadım

benim zaten göbek sorunum varr :63: yüzüm falan görsen gram yağ yok zaten 56 yım 50 52 olmak istiyorum

bu arada üst karın 70 di 68 olmuş kızlar 2 cm incelme var ama beim sorun zaten alt karın onuda 1 ay sonra yada o pazar günü ölçcem :66:

anladım canım
walla yanlış ölçüyosun o zaman bence
çamaşır 90sa ölçün 90 olamaz sanki ama şu var, sırtın çok inceyse belki olabilir
ona bişi diyemem

kızlar spinning yapn var mı aranızda.

bırde ben aksam hakkım olan 1 dılım ekmek hakkımı sabah kahvaltıma ekleyerek kullanıyorum farkeder mı sızce :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::95::95::95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Herkese merhaba,

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
2 zeytin
Tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Pilates

1 mandalina

Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 yk ot yemeği
1 tavuk göğsü ızgara

Hugocuk tebrik ederim, kilo vermişsin. Bu ay vereceğini tahmin etmiştim. Ne ödül verdin kendine?

sağol canım ben tahmin etmiyordum ama vermişim yine yağ vermişim 1 kilo. toplam 3 kilo vermişim. valla canım baharda kıyafetler alıciiiim beyaz rekli. bikaç gün dinleniyorum. bugün karnıyarık yaptım az yağlı peçete ile epey sıktım yağını közleyemedimde ondan normalde közlerim ama vaktim azdı.

nettiniz dombişkolarımmmmmmmmmmmm:16:
yemeğimi yedimmmmmm
8 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt

ayranımı içemedim yoğurt vardı,ekmek de yemedim.çünkü akşam yemeğim şöyle olacak okulda
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynir
ve ayran:66:

bugün toplamda 4 dlm ekmek yemiş olucam,akşam ekmek karbonhidrat tüketmiyordum ama bugun dersim 10 da bite bu nedenle yemek zorundayım:59:

hmm olmadı zaten
lastik gibi oldu ya
netten bulduydum, emine bederin tarifiydi, diyet karnıyarık diye
ben de çok severim petlıcanı, bi deneyim demiştim ama olmadı malesef :(((

bidaha yaptığımda senin yaptığın gibi yapayım bari o zaman

canım ben gelememki oraya, çok uzak çanakkale, ancak diyetisyen tavsiyesi alabilirim konya, ankara hani yakın olsun diye

afiyet olsun canım
hepsi gayet güzel olmuş walla :)

bu arada öğlen yemeğimi yedim
2 lokma bayat simit
4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye
1 kutu ayran

Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun.

nisan ayındaki kontrole giderken kendisine hediye almayı planlıyorum. zaten artık arkadaş dost olduk. zaten çok hoşsohpet çok ilgili cana yakın rahatlıyorum yanında. üzerimde emeği çok büyük yoksa hala daha insülin direncini bilmeden bir ileri iki geri gidip duracaktım. ona ne yapsam az valla. canım benim çok sağolsun iyiki var. sayesinde hayata yeniden başladım. tanımayan çok oluyo yanımdan geçip tanımayan çok oluyo. eşimle aram düzeldi herşey düzeldi kendimi sevmeye başladım istediğimi alıp giyebiliyorum hele hele artık hiç kilomu dert etmiyorum çünkü artık kıyafette belli olacak hiçbir fazlalığım yok sadece dediğim gibi iyice fit olmak sımsıkı olmak için 3 kilo daha yağğ vereceğim. pilatesede devam. oturunca kat kat göbek kalmadı. kot giyemezdim karnım pörtlerdi artık streç kot giyebiliyorum yağlar gitti en güzeli o. zayıf yerler dahada zayıflayıf diğer yerler durmadı valla direk fazla olan yerler gitti orantılım artık badi giyebiliyorum kot üzerine badi giyip gezebiliyorum göbek gitti sırt gitti fazlalıklar yavaş yavaş ama çokta güzel gitti çok ama çok şükür rabbime. artık bundan sonrası estetik için güzellik için ve artık bundan sonrası zevkli olacak.
ve en güzelide insülin direncinden kurtuldum tatlıyı colayı pastayı tamamen bıraktım inanın beslenmem çok değişti artık iç canım böyle şeyler asla ve asla istemiyor. yani zaten diyetten sonrada böyle besleneceğim. beslenme alışkanlığım değişti. ben değiştirememiştim insülin direnci düzelince değişti. bu çok önemli. ittire kaktıra zorla yapılan diyetler ve kilo vermelerden sonra eğerki eski yediklerinize dönerseniz veya dönmek isterseniz her zaman risk altındasınızdır.
tatlı olayına gelelim diyet bitti zayıfladınız ama buna rağmen hergün veya gün aşırı şekerli şeyler tatlı çikolata yemek isterseniz sizde insülin direnci kırılmamış demektir. nasıl anlarız derseniz canınız tatlı çekmez. haftada 1 kez sütlü tatlı yersiniz ve o size yeter. canınız çekiyorsa problem vardır bunlara dikkat edin kendinizi dinleyin biraz.

Hugocuk benim canım hergün tahin-pekmez yemek istiyoor. Çok alıştırdım kendimi sanırım.
Sütlü tatlı çok yapardım eskiden,artık yapmıyorum.Yapınca günde 3-4 porsiyon yerim çünkü.

canım walla ne güzel anlatmışsın
ve diyetisyenini de ayrıca tebrik ediyorum işini hakkıyla yaptığı için
yani kendisi bi danışma merkezi açıp parayla yapsa bu işi köşe olur ama devletten aldığıyla yetinip danışanlarına bu kadar ilgi göstermesi süper ve takdire şayan gerçekten

sen istiyosan al bi hediye
madem içinden geldi, güzel olur bence :)))

ayrıca insanın istediğini giyebilmesi kadar güzel bişi yok, seni çok iyi anlıyorum
insan bedenen de hafifliyo, düşünsene 15 kilo verdin sen, vücudun çok rahatlamıştır şimdi eminim
iş yaparken spor yaparken her şey daha kolay geliyodur sana artık

senin adına gerçekten çok seviniyorum, inşallah hep böyle mutlu ve sağlıklı olursun

darısı da tabi burdaki bütün arkadaşlarımın başına :))

yemeğimi yedimmmmmm
1 kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt

ayranımı içemedim yoğurt vardı,ekmek de yemedim.çünkü akşam yemeğim şöyle olacak okulda
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynir

bugün toplamda 4 dlm ekmek yemiş olucam,akşam ekmek karbonhidrat tüketmiyordum ama bugun dersim 10 da bite bu nedenle yemek zorundayım:59:

afiyet olsun canım
canım o karbonhidratları beynin eritir zaten sen merak etme
ben ders çalıştığım zamanlarda daha çabuk acıkırdım mesela
ama bu açlığımı suyla kapatırdım, her acıktığımda yesem zaten fil gibi olurdum sanırım :60::60:

tatlı pişmiş şerbetini döktüm ayy inşallah güzel olmuştur gerçi herzaman yaptığım tarif ama off zaten kociş akşam kıskançlık yaptı şimdi herşey batmasın gözüne :1: off bide bu çıktı kıskançlık adamın huyu değişti kendini beyenmemezlik ederim diye arıza çıkarmaya çalışıyo hareketlerimi davranışlarımı kontrol edip kendi kendine anlamaya çalışıyor :1: zamanında bana çok laf edip kalbimi kırdığı için sanırım şimdilerde korku geldi :1: :47:

yemeğimi yedimmmmmm
1 kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt

2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynir

Afiyet olsun.Akşam hafif yemek çok farkettiriyor.Eşim de yemiyor ekmek ama ben ekmezsiz yapamıyorum.
Bir de akşam öğünümde bakliyat varsa sabah illa ki fazla çıkıyorum.

sağol canım ben tahmin etmiyordum ama vermişim yine yağ vermişim 1 kilo. toplam 3 kilo vermişim. valla canım baharda kıyafetler alıciiiim beyaz rekli. bikaç gün dinleniyorum. bugün karnıyarık yaptım az yağlı peçete ile epey sıktım yağını közleyemedimde ondan normalde közlerim ama vaktim azdı.

Olsun hugocuk,ödülün olsun bu yemek. Hem suyundan yemezsen daha da az yağ almış olursun.

Herkese merhaba,

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
2 zeytin
Tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Pilates

1 mandalina

Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 yk ot yemeği
1 tavuk göğsü ızgara

Prıenecimm canım hoşgeldinn ben de dün seni düşünmüştüm nerelerde diyeee hoşgeldin tatlım:16::16:menün de süpermişşş afiyet olsun tahin-pekmez biraz fazla ama olsunn:34:

yemeğimi yedimmmmmm
1 kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt

2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynir

Ohhh misss afiyet olsun fambıkkkkkkk:16::nazar: sana yazdım ama görmedin sanırım diyorumkiiii bir defaya mahsus lipton kaysılı form çay iç inan çok iyi gelir bi için temzilensin birdee hugocuğun diyetisyenin önerdiği ve benim de uyguladığım metabolizma içeceğini yap 7 gün iç bence:34:

slm arkadaşlar öğlen yemeğim:

:56:kıymayı soğanla biberle sotelemişlerdi üzerinede 1 tane yumurta kırmışlardı bundan 4 kaşık yedim,
1 k.kepçe çorba içtim,
4 kaşık salata,
2 dilim de kepek ekmek,
yemekte ayranda vardı ama içmedim yanıma aldım ara öğünde içerim.bu kadar...:56:

eswcim elbette fark olmazmı. 15 kilo yağ bu. 15 kiloluk yağ tenekesine bakınca aslında ne kadar çok yağ varmış diyorsun. evet kesinlikle bi ofis açsa dolar taşar vallahi çünkü insanlara çok değer veriyor seviyor. ilgileniyor devamlı gözetimindesin. kendinde zaten görüyorsun yani yağ veriyosun listesiyle kas kaybı çok çok az oluyo yani

tatlı pişmiş şerbetini döktüm ayy inşallah güzel olmuştur gerçi herzaman yaptığım tarif ama off zaten kociş akşam kıskançlık yaptı şimdi herşey batmasın gözüne :1: off bide bu çıktı kıskançlık adamın huyu değişti kendini beyenmemezlik ederim diye arıza çıkarmaya çalışıyo hareketlerimi davranışlarımı kontrol edip kendi kendine anlamaya çalışıyor :1: zamanında bana çok laf edip kalbimi kırdığı için sanırım şimdilerde korku geldi :1: :47:

:60::60::60::60:ohhhh şimdi de o düşünsünnn yazın yediği hurmalarrr tırmalıyo şimdi demekkii kıskansın ohhh:32::32::32::60::60:

hugocum cok mu oluyorum bılmıyorum ama canakkalede hangı hastaneye gıdıyorsun ve dıyetısyenın adını ogrenebılırmıyım.gorusmek ıstıyorum gerekırse gıderım oraya cok ıhtıyacım varr:14::14::14::14:

yemeğimi yedim
1 kepçe tavuk çorbası
3 köfte büyüklüğünde körili tavuk sote
yoğurt 1 kepçe
salata
1 dilim kepek ekmeği

Prıenecimm canım hoşgeldinn ben de dün seni düşünmüştüm nerelerde diyeee hoşgeldin tatlım:16::16:menün de süpermişşş afiyet olsun tahin-pekmez biraz fazla ama olsunn:34:

Ohhh misss afiyet olsun fambıkkkkkkk:16::nazar: sana yazdım ama görmedin sanırım diyorumkiiii bir defaya mahsus lipton kaysılı form çay iç inan çok iyi gelir bi için temzilensin birdee hugocuğun diyetisyenin önerdiği ve benim de uyguladığım metabolizma içeceğini yap 7 gün iç bence:34:
Hoşbulduk canım. 3 gün İstanbuldaydık. Bir öğünümde dikkat ettiysem diğerinde etmedim.
+800 gramla döndüm evime.
Utandım vallahi o kaçamaklardan sonra buraya gelmeye.

Ben de içeyim bari. Sıcak birşey içmek istedim.Şeftalili var bende de.

Son düzenleme:
Back
X