canım ben normalde közlerim ama bugün vaktim yoktu kızarttım yağını aldım sıktım peçete ile az yağlı oldu. közlenmiş güzel oluyo malesef patlıcan öyle güzel olmuyo kızartmadan veya yağlı olmadan. közlenmiş olunca çok güzel oluyor. çok özledim patlıcanı kaç aydır yemedim bugün yaptım.
eswcim valla istanbuldan hastaları gelecekmiş dün dedi. 6 haftada 1 çağırdığı için canım aslında olur sen gelecek olduktan sonra olur ölçümlere çok önem veriyor o yüzden çünkü listedeki değişiklikleri ölçüm sonuçlarına göre yapıyor. tam biyokimya testi istiyor karaciğer tahlillerinede baktırıyor herşeyi inceliyor. çocukluğundan itibaren yeme şeklini ne zana kilo aldığını diyet yapıp yapmadığını sporunu herşeyi inceliyor gerekirse psikoloğada yolluyor. bu şekilde seni tanıyor ve ona göre listeni hazırlıyor
hmm olmadı zaten
lastik gibi oldu ya
netten bulduydum, emine bederin tarifiydi, diyet karnıyarık diye
ben de çok severim petlıcanı, bi deneyim demiştim ama olmadı malesef

bidaha yaptığımda senin yaptığın gibi yapayım bari o zaman
canım ben gelememki oraya, çok uzak çanakkale, ancak diyetisyen tavsiyesi alabilirim konya, ankara hani yakın olsun diye
Herkese merhaba,
Haftasonu İstanbul'da aldığım kalorileri harcayıp geldim.
Bayağı kaçamaklarımız oldu ama 3 günde hallettik çok şükür.
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
2 zeytin
1 yk yoğutlu kereviz-havuç salatası
Tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay
Pilates
1 mandalina
Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 yk ot yemeği
1 tavuk göğsü ızgara
2 yk yoğurtlu-havuçlu kereviz salatası
2 yk tahin-pekmez
Hugocuk tebrik ederim, kilo vermişsin. Bu ay vereceğini tahmin etmiştim. Ne ödül verdin kendine?
afiyet olsun canım
hepsi gayet güzel olmuş walla :)
bu arada öğlen yemeğimi yedim
2 lokma bayat simit
4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye
1 kutu ayran