• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prienecim insülin direncinin sanırım biraz kırılması gerekli. dediğin gibi tatlı en azından bir süre yapma. 2 aya kırılır. ve canım o zaman tahinpekmezide bırak. 2 ay eğer 2 ay tatlısız şekersiz durabilirsen tamamdır. benim 2 aya düzeldi üstelik sana göre daha vahimdim çünkü bir günde 1 pasta yerdim 1 litre cola içerdim. senin benden daha düşüktür ama inede zorlar seni o yüzden canım tatlıyı şekeri kes hergün meyve ye canım 2 aya bişeyciğin kalmaz ondan sonra tahinpekmez yersin zaten 1 kaşık kesecek seni fazlasını istemeyeceksin

kızlar spinning yapn var mı aranızda.

bırde ben aksam hakkım olan 1 dılım ekmek hakkımı sabah kahvaltıma ekleyerek kullanıyorum farkeder mı sızce :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::95::95::95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Kimse bişi demediğine göre yapan yok canım.. ben ne olduğunu bilmiyorum mesela..
ekmeği de sabah yemenin bir sakıncası olduğunu sanmıyorum..

slm arkadaşlar öğlen yemeğim:

:56:kıymayı soğanla biberle sotelemişlerdi üzerinede 1 tane yumurta kırmışlardı bundan 4 kaşık yedim,
1 k.kepçe çorba içtim,
4 kaşık salata,
2 dilim de kepek ekmek,
yemekte ayranda vardı ama içmedim yanıma aldım ara öğünde içerim.bu kadar...:56:

afiyet olsun canım
ayranı yanına almakla da çok iyi yapmışsın

eswcim elbette fark olmazmı. 15 kilo yağ bu. 15 kiloluk yağ tenekesine bakınca aslında ne kadar çok yağ varmış diyorsun. evet kesinlikle bi ofis açsa dolar taşar vallahi çünkü insanlara çok değer veriyor seviyor. ilgileniyor devamlı gözetimindesin. kendinde zaten görüyorsun yani yağ veriyosun listesiyle kas kaybı çok çok az oluyo yani

haklısın canım
inşallah ben de derim şu kadar yağ verdim diye
az önceki devlet hastanesini aradım ama daha öğle arası olduğundan mıdır nedir açan olmadı telefonu
ölçüm yapıyolar mı diye sorcam
yapmıyolarsa bile gitsem mi onu bilmiyorum işte
başından savarsa diye düşünüyorum, görünüş olarak incecik bi kızım çünkü

çorba içerim akşam 1 tanede patlıcan yerim 1 dilimde ekmek yerim salata olur tamamdır. karnıyarığın suyundan almam yağlı gelirse çıkartıyorum. ay bi kere öyle olmuştu diyetisyen dönüşü kilo verdiğimi öğrenince kaju yemiştim 10 tane berbat etti beni çıkarttım en sonunda artık hayattada yemem çok tiksindim

eswcim elbette fark olmazmı. 15 kilo yağ bu. 15 kiloluk yağ tenekesine bakınca aslında ne kadar çok yağ varmış diyorsun. evet kesinlikle bi ofis açsa dolar taşar vallahi çünkü insanlara çok değer veriyor seviyor. ilgileniyor devamlı gözetimindesin. kendinde zaten görüyorsun yani yağ veriyosun listesiyle kas kaybı çok çok az oluyo yani

Tebrikler hugocuk :nazar::nazar:
sen de örnek menü yayınlayabilirmisin. Belkide yayınladın ama topiğimiz o kadar çabuk ilerliyor ki kaçırmış olabilirim:66:

Kimse bişi demediğine göre yapan yok canım.. ben ne olduğunu bilmiyorum mesela..
ekmeği de sabah yemenin bir sakıncası olduğunu sanmıyorum..

saol canım cevabın ıcın.spining bısıkletın uzerınde hoca ve muzık eslıgınde muthıs hareketler yapıyorsun 50 dk acayıp terlıyorsun.ve 500-700 kaları yakıyormussun.ben bunu yapıcam haftada 2 gun. 2 gunde plates

eswcim başlarından savabilirler. anladığım kadarıyla yağ oranın kas kaybından dolayı yüksek şuanda ama sanırım orantılı dağılıyor yağ hücrelerin o yüzden orantılı olduğun için zayıfsın. normalde karın kısmında toplansa falan daha kilolu gösterir.

Hoşbulduk canım. 3 gün İstanbuldaydık. Bir öğünümde dikkat ettiysem diğerinde etmedim.
+800 gramla döndüm evime.
Utandım vallahi o kaçamaklardan sonra buraya gelmeye.

Ben de içeyim bari. Sıcak birşey içmek istedim.Şeftalili var bende de.

Afiyet olsun gezmişsiniz yemişsiniz ne güzelll:16::nazar: dengelersin artıkkk yaza kadar da kalan fazlalıklar gider inşallah canımmm:16::13::10::nazar:

öğlen menüm

1 kepçe kuru fasulye
2 y.k pilav
3 kaşık yoğurt
6 kaşık salata yedim...çok azıcık ucundan ekmek...normalde plav yemezdim canım istedi ama onuda kaşıgın ucunla aldım

hugocum cok mu oluyorum bılmıyorum ama canakkalede hangı hastaneye gıdıyorsun ve dıyetısyenın adını ogrenebılırmıyım.gorusmek ıstıyorum gerekırse gıderım oraya cok ıhtıyacım varr:14::14::14::14:

senin avatarını yirim. :16: hiç çok olurmusun canım benim destek oluyoruz birbimize sizin bendeki emeğiniz azmı desteğiniz azmı. özeline bak

prienecim insülin direncinin sanırım biraz kırılması gerekli. dediğin gibi tatlı en azından bir süre yapma. 2 aya kırılır. ve canım o zaman tahinpekmezide bırak. 2 ay eğer 2 ay tatlısız şekersiz durabilirsen tamamdır. benim 2 aya düzeldi üstelik sana göre daha vahimdim çünkü bir günde 1 pasta yerdim 1 litre cola içerdim. senin benden daha düşüktür ama inede zorlar seni o yüzden canım tatlıyı şekeri kes hergün meyve ye canım 2 aya bişeyciğin kalmaz ondan sonra tahinpekmez yersin zaten 1 kaşık kesecek seni fazlasını istemeyeceksin

ya canım ya yağ oranlarınızı kan tahlili ile mi öğreniyorsunuz.yoksa yağ tartıdamı.:66:

Hugocuk hiç kendime güvenemiyor tatlı konusunda :(
2 ay duramam tatlısız gibi geliyor.
Tatlı yemesem 52 kilo bile olabilirim.

Tebrikler hugocuk :nazar::nazar:
sen de örnek menü yayınlayabilirmisin. Belkide yayınladın ama topiğimiz o kadar çabuk ilerliyor ki kaçırmış olabilirim:66:

canım veririmde şu var benim yağ oranım düşük o yüzden bana bolca badem antepfıstığı veriyor bu senin için uygun olmayabilir. gerçi geçen ay 5 e düşürdü. ama vereyim canım fikir olur

canım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak

09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin

12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur

15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem

18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek

21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi 1 bardak ve yatmadan öncede 1 çay bardağı domates suyu

listem bu patates pirinç yasak. makarna ise kepekli olacak tatlı şeker yapay tatlandırıcılar kesinlikle yasak.

Son düzenleme:
Hugocuk hiç kendime güvenemiyor tatlı konusunda :(
2 ay duramam tatlısız gibi geliyor.
Tatlı yemesem 52 kilo bile olabilirim.

canım sebei işte insülin seviyesindeki dengesizlik bunu kendin başarmalısın. kurtulunca zaten çok yemek istemezsin tatlı. ama en azından 1 ay sık dişini bak nasıl değişeceksin canım sağlığındaki değişimmi bile hissedeceskin vücudunun temizlendiiğni farkedecksin

Canlarım herkese günaydın;
Bugün çok enerjiğim. Sabah kalkınca 1 bardar sirkeli ballı su
1 kuru incir
2 kuru kayısı

60dk. 6.3 hızda yürüyüş

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekemği
1kk.light peynir
2 ceviz
4 çeri domates üzeri maydanoz,dereotu
1 kupa emziren çayı
1 yumurta

Çok enerjiğim çok mutluyum hepinize güzel enerjimden yolluyorum öpüyorum:nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:
afyet olsun hocahanımcımmm:16:menünn gayett güzel mutlu kalll:16:

kızlar öğle menümde
tavuk çorbası
karışık kızartma
spagette
yoğurt var
peki nugi ne yapacak :21:evden akşam tavuk sotesini getirmiş,salatasını getirmiş onları yiyecek:46: menüm şöyle olcek yani
1 kepçe tavuk çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk sote
3 yk yoğurt
salata :66::79:

afyet olsun nugiiiiiiiiiiiii:16:
1 kepçe et sulu mercimek çorbası ( 7-8 yk kaşık)
2 yk makarna
4-5 yk yumurtalı ıspanak
250 ml ayran
afyet olsun farmasiii:16:

canım sen karnıyarığı nasıl yapıyosun
patlıcanları kızartıyomusun
ben geçen gün ilk kez yaptım ve kızartmadım, fırında yumuşattım ama patlıcanından mıdır nedir güzel olmadı tadı, harcını yedik walla kocişle, o çok güzel olmuş çünkü :)
sanırım sende benm gibi yaptın fırında üzerine fırça ile yağ sürüp koydum fırına közlenmiş gibi oluo ama tadı kötüydü benmkinnde.kış patlıcanı zaten güzel olmuo ondan sonra bi daha da almadım. en iyisi ateşte közlemek.çünkü hugocuğun yaptğı gibi yağda kızartıp da ne kadar peçeteyle alsan olmuo malesef denedim hatta az yağla kızartmak için çok az yağ döktüm ama az döktüğüm yağı içine çekti patlıcanlar ben her seferinde yağ ekledim ve içine aldıı. yani olmuo öle yağda .peçeteyle en fazla dışındaki yağları almış oluoruz bence.hiç yoktan iyidir tabi ama.en iyisi közlemk:34:

Herkese merhaba,
Haftasonu İstanbul'da aldığım kalorileri harcayıp geldim.
Bayağı kaçamaklarımız oldu ama 3 günde hallettik çok şükür.

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
2 zeytin
1 yk yoğutlu kereviz-havuç salatası
Tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Pilates

1 mandalina

Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 yk ot yemeği
1 tavuk göğsü ızgara
2 yk yoğurtlu-havuçlu kereviz salatası
2 yk tahin-pekmez :17:

Hugocuk tebrik ederim, kilo vermişsin. Bu ay vereceğini tahmin etmiştim. Ne ödül verdin kendine?
afiyet olsun priene cim foruma girmeyince istanbul a geldiğini tahmn ettim bizede uğrasaydın keşke:)
afiyet olsun gayet güzel menün:16:

hmm olmadı zaten
lastik gibi oldu ya
netten bulduydum, emine bederin tarifiydi, diyet karnıyarık diye
ben de çok severim petlıcanı, bi deneyim demiştim ama olmadı malesef :(((

bidaha yaptığımda senin yaptığın gibi yapayım bari o zaman

canım ben gelememki oraya, çok uzak çanakkale, ancak diyetisyen tavsiyesi alabilirim konya, ankara hani yakın olsun diye

afiyet olsun canım
hepsi gayet güzel olmuş walla :)

bu arada öğlen yemeğimi yedim
2 lokma bayat simit
4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye
1 kutu ayran
afiyet olsun bebişşşş:16:

nettiniz dombişkolarımmmmmmmmmmmm:16:
yemeğimi yedimmmmmm
8 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt

ayranımı içemedim yoğurt vardı,ekmek de yemedim.çünkü akşam yemeğim şöyle olacak okulda
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynir
ve ayran:66:

bugün toplamda 4 dlm ekmek yemiş olucam,akşam ekmek karbonhidrat tüketmiyordum ama bugun dersim 10 da bite bu nedenle yemek zorundayım:59:
afiyet olsun fambıkkkk:16:

benmde ara öğüncüğüm 1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli demleme yeşil çay
4 kuru erik
yarım gevrek

Öğlen yemeğimi de yazayım..
3 yk yağsız yoğurtlu makarna
1 yk kadar salata
hepsi bu kadarcım..
Kadayıfa da aklım gitti ama hiç ağzımı bulaştırmadım..
canım çok az bu menün biraz fazlalaştır metabolizman yavaşlar yoksa
Herkese merhaba,
Haftasonu İstanbul'da aldığım kalorileri harcayıp geldim.
Bayağı kaçamaklarımız oldu ama 3 günde hallettik çok şükür.

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
2 zeytin
1 yk yoğutlu kereviz-havuç salatası
Tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Pilates

1 mandalina

Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 yk ot yemeği
1 tavuk göğsü ızgara
2 yk yoğurtlu-havuçlu kereviz salatası
2 yk tahin-pekmez :17:

Hugocuk tebrik ederim, kilo vermişsin. Bu ay vereceğini tahmin etmiştim. Ne ödül verdin kendine?
priene hoşgeldin canım kalorileri harcayıp geldiğin iyi olmuş.menüde güzel afiyet olsun
hmm olmadı zaten
lastik gibi oldu ya
netten bulduydum, emine bederin tarifiydi, diyet karnıyarık diye
ben de çok severim petlıcanı, bi deneyim demiştim ama olmadı malesef :(((

bidaha yaptığımda senin yaptığın gibi yapayım bari o zaman

canım ben gelememki oraya, çok uzak çanakkale, ancak diyetisyen tavsiyesi alabilirim konya, ankara hani yakın olsun diye

afiyet olsun canım
hepsi gayet güzel olmuş walla :)

bu arada öğlen yemeğimi yedim
2 lokma bayat simit
4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye
1 kutu ayran
afiyet olsun canım
Tatlım bence de den 1 defaya mahsus liptonun ya da doğadanın form çayları va ronlardan iç yani mesela liptonun kayısı form çayı var çok iyi bence bi iç bi şişini alsın için temizlensin sonra da hugocuğun da önerdiği benim de uyguladığım metabolizma hızlandırıcı içecek var yaa hani elma-limon-tarçın-karanfil-karabiberli...ondan yap iç 7 gün boyunca

evetttt gelsin kardiyooooooooooo gitsin yağlaaaaaaaaaar kilolarrrrrr:32::32::32::nazar::nazar::8::8:

Bence çok mantıklı gün içinde alırsın ekmek hakkını akşamda sebze yemeği,ısgara et,yoğurt salat gibi şeyler yersin süper olur:16:

He gedimmmmm:32::32::32: tombuğummmmm fambığımmmm :16::16::13::13:

Canım ben süpermanin kız kardeşiyim arada bir abimi ziyarete criptona gidiyorummmm:60::60::60:

Ya da fambığın dediği de oluurrrrr he fazla karışmayınnnnn delüyümmmmmm:37::37::37::35::35::35:

Bir alett kollarından tutuyosun ayaklarını bastığın yerleri var havada yüyomuşsun gibi bişeyyy adı da uzay yürüyüş aletiii:10::10::10:

Mersi kuşummm inşallahhhhhhh gtsin tüm yağlarrr tüm fazla kilolar tez zamanda sağlıkla inşallahhhhhh:32::32::nazar::nazar::nazar:

He evettt ayyynen böyle yapıyorum aferin gııııı delüyüm ben delüyümmmmm delüyümmm delüyümmmmm:37::37::35::35: hatta bazen öyle geziniyorum evde kömür de yanımda aynı şekilde yürür yalnız bırkamaz hiç sağolsun:60::60::60:

Ohhhhh missss akılllııı nugiiiii afiyet olsun nugiiiii süpersin nugii gidecek tüm fazla kilolar nugiiiiiii hepberaber kurtulucaz nugiiiiiiiiiiiiii:66::32::13::13::nazar::nazar:

mersi bebişimmmmm aferin dimiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiii:32::32::nazar::nazar::13:

ohhhh misss afiyet olsun farmisyooooooo
akıllıyım neruşum sağol neruşum süperim neruşum gidecek tüm fazlalıklar neruşum hepberaber kutluyacağız neruuuuuşşşşşşuuuuuuuummmmmmm:62::66::92::nazar::nazar:
nettiniz dombişkolarımmmmmmmmmmmm:16:
yemeğimi yedimmmmmm
8 yk kıymalı ıspanak yemeği
1 kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt

ayranımı içemedim yoğurt vardı,ekmek de yemedim.çünkü akşam yemeğim şöyle olacak okulda
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynir
ve ayran:66:

bugün toplamda 4 dlm ekmek yemiş olucam,akşam ekmek karbonhidrat tüketmiyordum ama bugun dersim 10 da bite bu nedenle yemek zorundayım:59:

afiyet olsun fambıkcımmmmm

Back
X