Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol nugimmmafiyet olsun canım
kızlar bende yemeğimi yedim
7 kaşık karnıbahar
1 bardak liğt yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
4 cherry domates
yarım salatalık (salata yapmaya üşendimde)
azönce
1/4 gofret yedim.paket içinde bi sürü olanlar varya onlardan. kesmedi tabi 1tane kuru kayısının içine kakao koyup onu attım ağzıma benimde regl dönemim çok yaklaştı tabii tatlı krizim arttı.başka ara yapmam artıkın![]()
neruşun neyi var anlayamadım ben hastamıymış e ben niye okumadım :18:gözümdenmi kaçtı acep:26: bidah bakem bi
nugişim nihayet senin kilona indim bendeartıkın kilo kardeşiyiz demii
![]()
nugişim nihayet senin kilona indim bendeartıkın kilo kardeşiyiz demii
![]()
eeeeeeeeeeee bende bulamadım reglim demiş birrr,uzaylı zekiyemmmmmmm![]()
evet canım hatta 600 gr da eksiksin benden.ama tabiki senin yağ verdiğini bilmek avantaj ben veriyorum ama yağmı kasmı bilemiyorum çok zor verdiğime göre yağdan gidiyordur diyorum çok çabuk verseydim kasdan giderdi diye düşünüyorum
galiba hugocuğa özelden yazdı sanırsam :26:
evet canım hatta 600 gr da eksiksin benden.ama tabiki senin yağ verdiğini bilmek avantaj ben veriyorum ama yağmı kasmı bilemiyorum çok zor verdiğime göre yağdan gidiyordur diyorum çok çabuk verseydim kasdan giderdi diye düşünüyorum
kıskanç ne olcak![]()
benimde öyle o zaman![]()
ebrulicim annen sana çok güzel destek oluyor canım. eşin napıyo zayıflama devam ediyormu seninle beraber canım
afiyet olsun canım menün güzel
hem sen nerdeydin bakem:82:yazdım buraya bilen varmı diye emme benden başka bi kişi bilenem merak etmemiş seni![]()
ebrulicim annen sana çok güzel destek oluyor canım. eşin napıyo zayıflama devam ediyormu seninle beraber canım
heeeeeeee herkese özelden takılıyo zaten,ya da msnden geçen gün bir tebrik fırtınası koptu burda nerudaya(bak neruş demiyorum çünkü sitemliyim).ne olduysa artık msnden yazıştığı kankileriyle kutlama yaptılar,tebrikleri kabul etti neruda hanım daen sonunda şunu yaptıracak ama bana
kaçarı yok artık
evet canım oda kesti akşam yemeklerini hocası öyle dedi ona..spordan gelince sadece meyve birtek öğle yemeği ve sabah kahvaltısı yapıyorum.akşam benim sporum yoktu onun vardı..canım benim ya akşam öyle aç geliyorki saat 9.30 gibi.meyve soydum eşime resmen saldırı zavallım bir ara parmağı yiyecekti korktum...bak gör dedim ne zormuş değilmi..diyet yapmak.yok diyo hiç zor değil diyor...külliyen yalan nerdeyse ölecek
...bu arada oda kilo vermeme şaşırıyor bana destek olsun dün sporda bir bayan hocaya anlatırken duydum 2 ay olumş 1 kilo bile verememiş diyor..sadece sıkılaşma varmış diyor....banada sabırlı ol 2.ay 3 kilo vereceksin diyor medyum sanki...
..bu arada aanneyi babayı unuttu varsa yoksa sporumuz diyoruz..keşke daha önce başlasaydık anladın sen hugocuk
![]()