• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gayet güzel canım afiyet olsun,bende akşamları okula gidiyorum en erken eve geldiği saat 8.bu nedenle kuru pastalara kendini alıştırma,toplantıya girmeden önce 2 ara öğünlük bişeyler ye çıkana kadar tutar seni süt ve meyve olabilir mesela:34:ama genel olarak güzel:65:

bizde aynı duygular içeriisndeyiz,herkesin herkese ayrı ayrı desteği var burda,yola devaaaaaaammmmmmmmmm:10::10::10:

hoşgeldin canımmmm:16:ama insan nasıl olurda okadar zorlukla verdiği 10 kiloyu geri alır anlamıyorum,acaba sebebi ne bize yaşadıkalrını söylermisin en azından kilo verdikten sonra kilo almamk için ne yapmalıyız bilgimiz olur

ohhhhhhhhh,afiyet olsunnn hügom,boncuğum,sarı şekerim benimmmmmm:16:şu aldığım 1 kiloyu vereyim de bende yapayım bir krep:9:

günaydınnn canımmmmmmmmmm,iyiyizzzzzz şükürrrrrrrrr,uamrım sende iyisindir

afiyet olsun canımcımmmmm:65:

iyi olmana sevindim canım.ben iyiyim desem bu aralar özellikle az gelir o nedenle çokkkkkkkkkkkkkkkkk iyiyim zümrem çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:9::9::9::9::9::9::9:
şimdi de ilk saat dersim yoktu. 9:25 te başlıyor bugün dersim o sebeple de sohbet etme imkanım oldu. seni çok öpüyorum tatlım:16:

bende kahvaltıda

1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak çay

Kahvaltım eksik oldu bugün farkındayım ama geç kaldım işe dışarda simit poğça yemektense evde azda olsa yedim :1:

herkeslereeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnn,ayyyyyy her akşam okula gitmek beni mahvediyor ,sabahları çok zor uyanıyorummmmmm,gözlerim yanıyor valla,bi de lensim batıyor gözüme nedense akşama kadar gözüm kıpkırmızı olur artıkın:59:

akşam menümü yazayım hemencik
öğleden sonraki ara öğünüm şöyle olmuştu
1 elma
200 ml süt

akşam okula giden yolda ayaküstü:9:
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynirden oluşan sandviç yedim

ders çıkışı
400 ml ayran:9:
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti(göğüs kısmı yağsız)
1 kivi yedim

akşam önerileri dinleyerek doğadan form aldım içtim,ama yine tık yok:59:şimdi birdaha içeyim bari

sabah kahvaltım ise acele halinde yediklerim
2 zeytin
1 dlm lightekmek
3/2 kk light beyaz peynir
maydanoz

yinede fena değil dimi,sanıırm bunları 3 dk içinde yedimmm:37:

geçmişte bana kilo yüzünden çok yüklenmişti. demediğide kalmadı. belkide bu yüzden yapıyor gibi geliyor. yani artık zayıfladım diye geçmişte yaptıklarının acısını çıkartırım veya ben onu beyenmem diye yapıyor gibi geliyor. kafam karıştı sizede anlatayım dedim sizdende fikir alayım dedim

iyi olmana sevindim canım.ben iyiyim desem bu aralar özellikle az gelir o nedenle çokkkkkkkkkkkkkkkkk iyiyim zümrem çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:9::9::9::9::9::9::9:
şimdi de ilk saat dersim yoktu. 9:25 te başlıyor bugün dersim o sebeple de sohbet etme imkanım oldu. seni çok öpüyorum tatlım:16:

maşşalah maşşlah Allah arttırsınnnnnnn canımcım:nazar:şimdiden iyi dersler öyleyse sana:10:

geçmiş olsun canım. bende ara verdim biraz ama burdan kopmuyorum sende kopma. sanırım yediğin yemek miktarları az gelmiştir. kontrole kadar dikkat et kendine fazla yüklenme ve kontrolden sonra muhakkak diyetisyene git o sana uygun bir liste hazırlar belki troitten dolayı yavaş kilo verirsin ama acele yok bak böyle oluncada rahatsızlanıyorsun bence yavaş olsun ama sağlıklı kal

evet Hugocuk..
benim diyetisyen kontrolümde çıktı tiroid zaten.
Düzelmeden ben sana liste vermem demişti kadın zaten..
ama ben işte niyetlenmişken sağlılı yaşamaya başlayayım istemiştim ama sanırım yanlış yapmışım..
eğer değerlerim düştüyse gideceğim diyetisyene.. düşmediyse tedaviye devam..
Kilo vermek değildi niiyetim zaten..
Daha çok alırım diye korktum aslında..
Offff offff böyle işte canım..

Günaydın kızlar...
Ben biraz diyete ara veriyorum..
Bu tiroid yüzünden sanırım yanlış bişi yapıyorum..
Dün akşam fena oldum hastaneye gittim..
Kan şekerim düşmüş...
Tiroid yüzünden değerlerim düşebilrmiş..
Rejim mi yapıorsun diye sordu doktor..
Sağlıklı besleniyorum aslında dedim..
O da sen kendi kendine karar verme bence dedi :26:
Falan filan işte..
Sıkıldım ya...
Neyse c.tesi gidip tahlillerimi yaptıracağım..
salı çarşamba da dr. a gideceğim..
bakalım ne diyecek...
Benden haberler böyle..
Yani ben sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama biraz daha relax davranacağım sanıırm..
Şimdi sizi ve kendimi bırakırsam bi daha toplamam çünkü..
çok ama çok geçmiş olsun bitanem senin durumun bazı arkadaşlar gibi özel böyle olunca kendi başına diyet konusunda karar vermenden ziyade iyi bir dahiliye uzmanına gidip gerekli tüm tahlilleri yaptırıp gene iyi bir diyetisyen arkadaşın yardımını alıp bu kilo verme sürecini de baya bir uzun vadeye yaysan bence çok daha sağlıklı olur canım .
Rabbim kolaylıklar versin bitanem:38:

Son düzenleme:
geçmişte bana kilo yüzünden çok yüklenmişti. demediğide kalmadı. belkide bu yüzden yapıyor gibi geliyor. yani artık zayıfladım diye geçmişte yaptıklarının acısını çıkartırım veya ben onu beyenmem diye yapıyor gibi geliyor. kafam karıştı sizede anlatayım dedim sizdende fikir alayım dedim

Bence güzelleştin kıskanıyo tabi,eee seni o kadar üzmenin pişmanlığınıda yaşıyo olabilir :26: sende başına kakma diye o senden önce tripli davranıyo olabilir

düşündüğün mantıklı Hugocuk..
Korkmaya başlamış olabilir..
zamanla öyle olmadığını görüp rahatlayacak ve normale dönecektir bu durumda..

günaydın kızlar :59: moralim bozuk. yaw dün eşime sevdiği yemekleri yaptım tatlısını yaptım. buna rağmen akşam bana sen benden yüz bulsan şımarcan ukala olcanda işte ben yüz vermiyorum dedi off :59:
kilo verdiğimi söylediğimden beridir tuhaflaştı anlamıyorum ya niye böyle yapıyorki hiçbir sorunda yok üstelik. triplerde. sessiz sessiz kafasında bişeyler kurup duruyor anlamıyorum off offf

canını sıkma hügocuğummm,kiloların hakkında birsüre konuşma ozman sende,diyette olduğunu dahada zayıfalmak istediğini kıyafetler almak istediğini çok söyleme artık sen ona.resmen kıskanıyor canım,başka bir açıklaması yo yani kiloluykende kıskanıyordu söylüyordun zaten bide kilo vermiş halini görünce adam telaşa girdi.
bir süre evede diyet mevzusu olmasın,yanında çaktırmadan ufak ufak onun yediklerinden ye diyeti bıraktığını düşündün,bir süre sonra unutur zaten,erkekler işte anlamk güç,bu nedenle çok kafa yorma:34:

günaydın hanımlar naslsınız bugün ben şükür iyiyim akşam menüm biraz değişik oldu annem tavuk haşlamış genelde fırında yapardı bu defa değişik olsun diye haşlama yapmış.
akşam menü
5 yk vardır bulgur pilavı
1 tane bud
salata
bulgur olduğu için ekmek yok
5 kaşık bulgurun çok geldiğini düşünmüyorum gün içinde 2 dilim ekmek yedim toplamda 4.5 dilim yemiş oluyorum.7 dilim ekmek hakkım var.
ara öğünlerim
bir su bardağı tarçınlı süt
bir tane elma
sabah
domates-salatalık
kk tuzsuz peynir
bir yumurta
4 zeytin
1 dilim uno lıght denge

çok ama çok geçmiş olsun bitanem senin durumun bazı arkadaşlar gibi özel böyle olunca kendi başına diyet konusunda karar vermenden ziyade iyi bir dahiliye uzmanına gidip gerekli tüm tahlilleri yaptırıp gene iyi bir diyetisyen arkadaşın yardımını alıp bu kilo verme sürecini de baya bir uzun vadeye yaysan bence çok daha sağlıklı olur canım .
Rabbim kolaylıklar versin bitanem:38:

Sağol Farmasi..
Süreç böyle işliyordu zaten.. Gittim dahiliyeciye tedavi oluyorum..
Bu sırada da kilo almaktan korktum aslında..
Diyetisyene ancak değerlerim normale dönünce gidebilirim.
Bu durumda vermiyorlar liste..

bende kahvaltıda

1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak çay

Kahvaltım eksik oldu bugün farkındayım ama geç kaldım işe dışarda simit poğça yemektense evde azda olsa yedim :1:
afiyet olsun bence de sence canım simit poğaca yemekten daha iyidir kesinlikle :13:
herkeslereeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnn,ayyyyyy her akşam okula gitmek beni mahvediyor ,sabahları çok zor uyanıyorummmmmm,gözlerim yanıyor valla,bi de lensim batıyor gözüme nedense akşama kadar gözüm kıpkırmızı olur artıkın:59:

akşam menümü yazayım hemencik
öğleden sonraki ara öğünüm şöyle olmuştu
1 elma
200 ml süt

akşam okula giden yolda ayaküstü:9:
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynirden oluşan sandviç yedim

ders çıkışı
400 ml ayran:9:
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti(göğüs kısmı yağsız)
1 kivi yedim

akşam önerileri dinleyerek doğadan form aldım içtim,ama yine tık yok:59:şimdi birdaha içeyim bari

sabah kahvaltım ise acele halinde yediklerim
2 zeytin
1 dlm lightekmek
3/2 kk light beyaz peynir
maydanoz

yinede fena değil dimi,sanıırm bunları 3 dk içinde yedimmm:37:
afiyet olsun canım listelerin çok güzel :nazar:
maşşalah maşşlah Allah arttırsınnnnnnn canımcım:nazar:şimdiden iyi dersler öyleyse sana:10:

çok teşekkür ederim canım zümrem :34:

hugocuk....

geçmişte sana kırıcı sözler söylemesi ne kadar kötü.halbuki insan zaten o gunlerde çok destek arıyo.benımkıde söyluyo ama hep şakayla karışık...kırmak için soylemedıgını bilsemde kendime kızıyorum ve kırılıyorum tabi...

ben senin yerinde olsam bu kilo verme olayından artık hiç bahsetmem hatta onunla bi akşam yemeğine çıkıp kalorılı bile olsa diyetten uzak bi yemek yerim.(sen nasılsa artık bu dıyet olayını çözdun bi akşam yemeğinden hiçbişey olmaz)evdeyken ikinize ayrı ayrı yemek yıyosanız bile bunun lafını da çok etme.yanı artık diyete dair cumleler azalsın evin içinde...onun gitmekten hoşlandıgı yerlere gidin ona değer verdiğini ,kilo versen bile hayatında onun çok önemli bi yeri oldugunu hatırlat ona....

eminimki eşin çok kilolu olsaydı sen, onun sana kurupda senı kırdıgı cumleleri yarısını bile kuramazdın.çünkü biz kadınlar kıyamıyoruz.....

günaydın hanımlar naslsınız bugün ben şükür iyiyim akşam menüm biraz değişik oldu annem tavuk haşlamış genelde fırında yapardı bu defa değişik olsun diye haşlama yapmış.
akşam menü
5 yk vardır bulgur pilavı
1 tane bud
salata
bulgur olduğu için ekmek yok
5 kaşık bulgurun çok geldiğini düşünmüyorum gün içinde 2 dilim ekmek yedim toplamda 4.5 dilim yemiş oluyorum.7 dilim ekmek hakkım var.
ara öğünlerim
bir su bardağı tarçınlı süt
bir tane elma
sabah
domates-salatalık
kk tuzsuz peynir
bir yumurta
4 zeytin
1 dilim uno lıght denge

afiyet olsun canım liste bence çok şık :13:

evet Hugocuk..
benim diyetisyen kontrolümde çıktı tiroid zaten.
Düzelmeden ben sana liste vermem demişti kadın zaten..
ama ben işte niyetlenmişken sağlılı yaşamaya başlayayım istemiştim ama sanırım yanlış yapmışım..
eğer değerlerim düştüyse gideceğim diyetisyene.. düşmediyse tedaviye devam..
Kilo vermek değildi niiyetim zaten..
Daha çok alırım diye korktum aslında..
Offff offff böyle işte canım..

canım herşeyin başı sağlık ,öenmli olan sağlığın dediğin şekilde devam edersin öyleyse,yada yine abartılı şeylerden uzak durup spor yaparsın sonuçta hem kilo almazsın hemde vucudun şekillenir sıkılaşır,kısa zamanda alamzsın meyvesini belki ama en azından kilo almamış,yavaş yavaş vermiş olursun

Back
X