• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım özel yapıp da kendime sakladığım hiçbirşey yok herşeyimi açık seçik burada ilk günden bu yana paylaştım paylaşıyorum da.

buradan benim kısaca kilo verme hikayemi görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4023.html

canım harikasın ne diyeyim, bizleriz de azimlendiriyorsun.. ama sakın nasıl olsa verdim biraz yiyeyim deme, ben de öyle dediğimde 52 kiloydum bir anda 62 yi buldum ne ara 10 kilo yerleşti vücuduma anlayamadı..

bende menümü yazıyım:)

SABAH
bir dilim çavdar ekmeği
1 kupa elma çayı
1 kk peynir(geç kaldığım için az oldu)

ÖĞLEN
1 küçük biftek
1 dilim çavdar ekmeği

ARA
2 tane kepekli bisküvi
1 elma

AKŞAM
bir tabak tavuk yahni(az yağlı)
1 kase yağsız salata
3 parça brokoli

toplamda 3 litre su, 3 kupa yeşil çay

evet yorumlar:)
afiyet olsun canım sabah ve öğlen az olmuş
iyi akşamlar herkese
ben de 3-4 gündür yazamadm ama okudum hepsini
topik tam gaz devam ediyor çok güzel:))
ben başlayalı 10 gün oldu ve taaaaaaam 1,5 kilo vermişim
ben dayanamayıp her gün tartılıyorum 3 gün aynı kilodayım diye üzülüyordum ama bugün baktım ki biraz daha gitmiş
bugünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı yapamadım geç kaldım okula
1 bardak süt 1 grissini 1 lokma kaşar
ara 2 bardak tek şekerli çay
öğle 1 kepçe tarhana çorbası
3-4 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek
ara 3 kuru pasta (7'e kadar okuldaydım toplantı vardı)
akşam 1 tavuk but fırında
salata
1 dilim ekmek
şimdi de 1 elma yerim
nasıl iyi devam ediyor muyum?
canım haftada bir tartıl senin için daha iyi olur afiyet olsun
Selamlar 2 seneden sonra tekrar grup arayışındayım.2 sene önce 2 ayda 10 kilo vererek fit olmuştum ama maşallah son 2 aydır ekmek,çikolata lezzetli ne buluyorsam yiyorum artık durma vaktim geldi.60 kiloyum hedefim 55 olmak:) Daha önceden 63,5 tan 55 e düşmüştüm.Umarım bu seferde başarırım.:65: Bu gruba katılabilir miyim?:30:

hoşgeldin canım:71:

afiyet olsun canım,bence artık diyet modundan çık 1 simit ye ,aralarını düzenli yap,ağır kızarmalardan,cipslerden,tatlılardan,çikolatalaradn uzakdur,yemeklerini biz 6 kaşık yiyorsak sen 8-9 kaşık ye,pilavı 4 kaşık ye ne bilim biraz daha artır ama sütünü,yoğurdunu,meyveni,sebzeni yine düzenli olark tüket biizm yaptığımız gibi ama seninkilerin mikatrı fazla olsun
akşamalrıda spor yparsan yediklerini yakar ve kilo veririsin zaten,uzun vadede olur belki ama yinede verirsin

Sağol canım benim.. Öyle yapacağım..
ama sabah çok geldi simit..
ben de alırken bugün bunu yiyeyim dedim kendi kendime ama alışmışım demek ki yiyemedim.
Bu iyi bişi aslında..

Günaydın kızlar...
Ben biraz diyete ara veriyorum..
Bu tiroid yüzünden sanırım yanlış bişi yapıyorum..
Dün akşam fena oldum hastaneye gittim..
Kan şekerim düşmüş...
Tiroid yüzünden değerlerim düşebilrmiş..
Rejim mi yapıorsun diye sordu doktor..
Sağlıklı besleniyorum aslında dedim..
O da sen kendi kendine karar verme bence dedi :26:
Falan filan işte..
Sıkıldım ya...
Neyse c.tesi gidip tahlillerimi yaptıracağım..
salı çarşamba da dr. a gideceğim..
bakalım ne diyecek...
Benden haberler böyle..
Yani ben sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama biraz daha relax davranacağım sanıırm..
Şimdi sizi ve kendimi bırakırsam bi daha toplamam çünkü..

çok geçmiş olsun canım başta sağlık önemli

herkeslereeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnn,ayyyyyy her akşam okula gitmek beni mahvediyor ,sabahları çok zor uyanıyorummmmmm,gözlerim yanıyor valla,bi de lensim batıyor gözüme nedense akşama kadar gözüm kıpkırmızı olur artıkın:59:

akşam menümü yazayım hemencik
öğleden sonraki ara öğünüm şöyle olmuştu
1 elma
200 ml süt

akşam okula giden yolda ayaküstü:9:
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynirden oluşan sandviç yedim

ders çıkışı
400 ml ayran:9:
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti(göğüs kısmı yağsız)
1 kivi yedim

akşam önerileri dinleyerek doğadan form aldım içtim,ama yine tık yok:59:şimdi birdaha içeyim bari

sabah kahvaltım ise acele halinde yediklerim
2 zeytin
1 dlm lightekmek
3/2 kk light beyaz peynir
maydanoz

yinede fena değil dimi,sanıırm bunları 3 dk içinde yedimmm:37:

günaydın fambık afiyet olsun bakalım ehhh fena değilll yediklerinn:1:

hepinize günaydın kızlar herkese afiyet olsun menüm
2bardak su
1domates
1salatalık
1kk peynir
1lokma helva
ızgardabitane tavuk burger
şkersiz çay

eeeeeeeeeee ben doğan form aldım pek bir inasnın içini temizliyor demişlerdi akşamdan beri tık yok,şimdide içtim:44:

günaydınnn günaydınlarrr mutlu günlerrrr topicimin güzel kızlar nasılsınız bakalım bugün ???
ben çok iyiyim hava bozuk ama iyi modda olmaya çalışıyorumm canlarımm..
akşam eve gidince 60 dakika eliptikle çalıştım 120 dakika twist yaptım sporu haftada 3 yapıyordum şimdi 3 ü 1 saat iki si 30 dk beş kez yapıcam kilo verme hızım biraz artsın istiyorum.bide bu metoşumu hızlandırıcı içeceği yapıcam. haftasonu karabiberimi karanfilimi alıp hazırlamıştım haftasonu onu yapıp içmeye başliim bari olmuyo böle...

boy 1,65 canım haftanın 3 günü spor yapıyorum salonda.ama bu hafta 4 gün gidiyorum üst üste sonra haftasonu yokum çünkü.gerçi gittiğim yerde de bol yürüyüş yapma şansım var:62:

oo süpermiş arkadaşım bende yukarıda yazdığım gibi yapıyordum yazdığım gbi yapmaya başlicam. ben sporsuz verdim bu kiloları ama kas kaybetmek ve oramın buramın sarkmasını istemiyorum. hedefim ilk etapta 67 yi sabitlemek ki kendisi eşimle tanıştığımdaki kilomdur bana durmadan sen artık tanıştığımız zamandaki gibi çıtır değilsin yaşlandın diyordu şimdi bakıyo çıldırıyo tabi hügocukcuumun eşi gibi gerçi bizimki şakayla karışık sölüyordu ama yine de insanın canı sıkılmıyor değil.. kendisi 184 boyunda 98 kilo artıkın o düşünsün akşam konuştuk bende başladım diyor görücizz tabi becerebilirse :1::1::1::1:
sonraki hedefim bir çok kişinin dediği ideal kilom 65 ama tabi öyle değil bmi hesaplarında hep 57 çıkıyor 165 boyundayım.ama ben onun üzerine bi beş kilo filan daha verip 52 gibi sabitlemek istiyorum ki hamilelikte çok kilo almmiim .. tabii allah verirde planladığımızda hamile kalırsam:49::49::49:

Back
X