• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bademciklerin çok hassas olmalı bence sen terli olarak üşütüyor olabilirsin benim de bademciklerim hassas hemen şişer ama terli kalmamaya çalışıyorum hemen ya sıcak duşa giriyorum ya üstüme bişiler geçiriyorum bence biraz dikkat edersen belki bişi olmaz. mesela çalışırken camları kapalı tut. ben açıyorum oksijen gelsin diye mesela ama balkon kapısını da açarsam omuzlarım tutuluyor bende kulunç var..

tebrikleeeeeeeeer famircimm demiştik bak sana form çayı işe yarar diye özellikle aç karna tüketirsen daha faydasını görürsün bana öyle oluyo çünkü ........oleeeyy famir wc ye çıkmışşş 3 gün 3 gece dügünler yapılsın kurbanlar kesilsin halka kavurmalı pilav dagıtılsııııın :46::46::46::46::46::46:

:60::60::60::60:gombirik tavşan seniiiiii:60::60:yok kabız olanlara doğandan form dağıtılsınnnnnnnnn,çok çıkanlara tarçınlı muz dağıtılsın bence:9::9:sağol cici bu hafatyıda böyle atlatırım artık vücut alışana kadar,sonra yine kayısı,yine sirkeli su,yine keten tohumu ömür böyle geçer sanıırmm:24::24::24:

bu belediye başkanı ay çok terbiyesiz çıktı demincek yan sokağa markete gittim. belediye çukur kazmış heç haberim olmadı yürüyordum karşımdada vitrin vardı beyaz baharlık montlar vardı bakıyodum sonra bianda o vitrin kayboldu gözümün önünden. aaaa bi baktım ben çukurun içindeyim :60: valla allahtan kimseler yoktu sadece sokak köpekleri gördü neyse çıktım çukurdan. isan bi haber verir demi çukur kazdık sen burdan geçecekmisin haberin olsun der :60: yok yani

Günaydın herkese,

Dünkü akşam yemeğim;
2 kepçe kıymalı nohut yemeği
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata

ara;
1 küçük muz

ara ;
1 bardak yağsız süt

Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 yumurta ile peynirli omlet
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

Hugocuk, hiç tatlı yemedim :3:

Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)

bu belediye başkanı ay çok terbiyesiz çıktı demincek yan sokağa markete gittim. belediye çukur kazmış heç haberim olmadı yürüyordum karşımdada vitrin vardı beyaz baharlık montlar vardı bakıyodum sonra bianda o vitrin kayboldu gözümün önünden. aaaa bi baktım ben çukurun içindeyim :60: valla allahtan kimseler yoktu sadece sokak köpekleri gördü neyse çıktım çukurdan. isan bi haber verir demi çukur kazdık sen burdan geçecekmisin haberin olsun der :60: yok yani

hay allah canım ya sabah sabah güldürdün beni geçmişolsun canım:60::60:

çoksevindim adına fambikkkkkkk rahatlamışındır

tşkler kalonchem sanda afiyet olsunçok güzel bi menü sporunda koaly gelsin tbrkler canım

tebrikleeeeeeeeer famircimm demiştik bak sana form çayı işe yarar diye özellikle aç karna tüketirsen daha faydasını görürsün bana öyle oluyo çünkü ........oleeeyy famir wc ye çıkmışşş 3 gün 3 gece dügünler yapılsın kurbanlar kesilsin halka kavurmalı pilav dagıtılsııııın :46::46::46::46::46::46:

eeee tebrikleri kabul edersin şimdi sen ilk tebrik benden olsun bakalım.tebrik ederim cnım inşallah hep böyle devam eder sorun çıkmaz:60:

teşekkürler,teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr:9:tebrikelri kabul ediyorum valla nugi,ne hallere düştüm Allahım:9:

Günaydın herkese,

Dünkü akşam yemeğim;
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata

ara;
1 küçük muz

ara ;
1 bardak yağsız süt

Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)

afiyet olsun canım çok güzel ee nerlerdesin kilo durumun nasıl

iyiym canım güzel yüzünü gördüm burda havada kapalı içim açıldı valla. akşam eşimin kskançlıklarıyla tripleriyle uğraştım ama sabah konuştuk neyseki hallettik sorun yok

tşk ederim canım...ama çok normal değilmi kıskanması..boşver kıskansın..aklındaki kıskanmadan geçirdiği zamanları kafasından silip atmış oldun...onada hak vermek lazım arda fit oldu karısı...arada laf sokmalar olacak..benimki spor salonunda 10 dk kaybolsan hemen dibinde bitiyor..çünkü bayanlı erkekli spor yapıyoruz....neyse çeneside sustu...

:60::60::60::60::60:ayyyy hügocuk ya ne komiksi kıııııı,geçmiş olsun canımmm,eşinin ahı tuttu gördün mü hala beyaz monlara bakıyo kadın ya:9:
kız bana soru soruyon sonra cevap veriyom cevap yazmıyon,sonra dediklerimi unutuyon,eeeeeeeeeeeeeeeeee yeter heeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84:

Günaydın herkese,

Dünkü akşam yemeğim;
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata

ara;
1 küçük muz

ara ;
1 bardak yağsız süt

Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

ayy çok sevindim canım tatlı yemediğine. bak bugünü atlat gerisi kolay. şimdilerde bolca su içmek isteyebilirsin öyle oluyormuş insülin direnci aşağıya çekiliyormuş su istiyormuş insanın canı geçici bişey bendede ilk ay çok oldu.canım bana diyetisyen kakao verdi magnezyum için şu keklere pastalara konan kakaolar varya şekersiz onların bazılarının üzerinde içilebilir yazıyor onlardan al sende süte ekle sıcacık iç valla ben bayıldım süper kesiyo tatlı ihtiyacını. veya sütlü türk kahveside keser. meyve yemeğide ihmal etme. 3 veya 4 porsiyon meyve ye canım. bak biraz sık dişini zaten bikaçgün sonra canında çekmez. şöyle 1-2 ay sık dişini insülin direnci düşsün o zaman göbekte erir hem hemde tatlı yesende bizim gibi mesela 1 çay kaşığı tahğinpekmez tatlı olarak yeter sana. çünküm böyle olmasaydı ben vazgeçemezdim ben günde 1 büyük pasta yerdim coladan vazgeçemezdim susadıkça cola içerdim ailemde çok kızardı vazgeçemezdim. biz böyle oldysak nugişle beraber sen daha rahat bırakırsın bebik

tşk ederim canım...ama çok normal değilmi kıskanması..boşver kıskansın..aklındaki kıskanmadan geçirdiği zamanları kafasından silip atmış oldun...onada hak vermek lazım arda fit oldu karısı...arada laf sokmalar olacak..benimki spor salonunda 10 dk kaybolsan hemen dibinde bitiyor..çünkü bayanlı erkekli spor yapıyoruz....neyse çeneside sustu...

nihahahaha hemen yanındamı bitiyor :60: ayy kıskanç şey ehehe çok komik oluyorlar benimkide triplerdeydi ezik ezik neymiş dün akşam sesimi yükseltmişimde ondan demiş. ayy hemende alınırlar minik bebecikler :60:

:60::60::9::9::60::60:

Geçmiş olsun. Allah korumuş...

iyiym canım güzel yüzünü gördüm burda havada kapalı içim açıldı valla. akşam eşimin kskançlıklarıyla tripleriyle uğraştım ama sabah konuştuk neyseki hallettik sorun yok

Önce kilo ver kilo ver, şimdi de kıskançlık.Oh ne güzel hayat...
Durumu eşitlemek istiyorsa kendi de kilo versin. Benimki yakında beni sollayacak.
Sabahları şık şık işe gidişini seviyorum. İş yerinde ondan hoşlanan hatunlar bile olabilir ama bu benim hoşuma gider.

hügocuğum geçen hafta 64,5 çıkmıştım dün tartıldım 65,4 çıktım.salı akşamı wcye çıkmıştım ,çarşamaba sabahı tartıldım 1 kilo fala geldimmmm.yani wcden kaynaklanmıyor fazla çıkmam.ama neden dolayı analmadım,kilo vermemiş olmam da sıkıntı değil ama çok çıkıyor olmam canımı sıktı,eee bensana dedim ya hatta ayda bir mi tartılayım diye hügooooooooooooooo,unutuyon heeeeeeeeeeee:4:oooohh saçınıda çektim içim yumuşadı:9:
eskiye göre fark var tabi hissediyorum uzun vadede ama haftalık hissetmiyorum tabi,göbekte sarkma yok biraz toparlandı,ekiye göre biraz yumuşak sanki ,sertliği ve yumuşaklığını tam farkemiyorum eski halimi unuttum ben:9:pantalonum belimden düşüyo,yazlık pantolonumu giydim 2 ahfat önce çuval gibi oldu bacaklarımda incelmiş yani,ama kilo aynı hatta fazla.
artık akşamalrı sporda yapamıyorum,sadecee hafta sonları yapıcam,yeterli olurmu okdarı hügocuğummmmm:50:
canım haftada 3 gün yap sporu bence. karnın yumuşamışsa yağlarda eriyordur. ve sen koşu bandı kullanmaya başladın düzenli dolayısıyla kasın artıyodur. benşmde oluyo mesela bazen koşuyorum ertesi gün tartılıyorum 1 kilo fazla çıkıyo sinir oluyodum meğer kas artıyormuş. sen yağlarına bak canım. bacakların incelmiş göbeğinde gidiyordur pantolonlar düştüğüne göre demekki yağların eriyor. valla canım kilo verme böyle işte yavaş yavaş gidiyor kas versek hızlı gitse dahamı iyi canım. benimde bazı pantolonlarım var mesela eskiden bi ara kas vermiştim o zaman küçük beden oluyodu mesela onlar olmuyor daha ama o zamnalar o pantalonu giydiğimde ordan burdan yağ fışkırırdı şlimdi ise giyiyorum düğmesi kapanmıyor ama ordan burdan yağ fışkırmıyor. umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. sen yağlarının yoğun olduu yerleri kontrol et her hafta hergğn değil kafayı yersin her hafta bak bakalım fark oluyormu.

merhaba herkese:16:bugün çok mutluyum.yaklaşık 1.5 aydır burdayım o kadar uğraşmama rağmen kilo veremiyordum.kilom sabitlemişti.yada 100 gr verip ertesi gün alıyordum.bugün tartıda yarım kilo verdiğimi gördüm.üstelik reglmede 1-2 gün var.65.5 kilo geldim.:66::66:çok şükür 65 li kiloları görmeye başladım.inşallah kilo vermeye devam ederim.bu mutlulukla hemen yediklerimi yazıym.
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
1 bardak su saat 23.00 da yattım.
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su
sabah kahvaltım 9.00 da

4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tane salatelık
ve büyük bir kupa şekersiz çay içtiim.
biraz önce 2 tam ceviz yedim.
araöğün olarak üzerine tarçın serptim1/2 nar yedim.aşureyi çok severim.tarçın serpince ilk kaşıkta biraz aşure yiyomuşum gibi hisstetim..
artık öğlene de bakıcaz .hiç bişey bulamazsam dünden kalma karnıbahar var yoğurtla onu yerim artık.

Geçmiş olsun. Allah korumuş...

Önce kilo ver kilo ver, şimdi de kıskançlık.Oh ne güzel hayat...
Durumu eşitlemek istiyorsa kendi de kilo versin. Benimki yakında beni sollayacak.
Sabahları şık şık işe gidişini seviyorum. İş yerinde ondan hoşlanan hatunlar bile olabilir ama bu benim hoşuma gider.

benimkinin işyerinde hatun yok hep erkek var. benim hiç hoşuma gitmez :47: arıza çıkarırım hoşlanan birini duysam :47: zaten kıskanndırmaya çalışıyo eşim beni :47: kıskancım ben kıskancım sevdiğime beyeni ile bakan gözleri oyarım :47:

Back
X