• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

açık konuşursam acı konuşurum ben:1: dost acı söylermiş.kız beğenmesek heralde yorum yapardım beğendimki afiyet olsun didim. hem burda nidemek istedinki (eeee neyini beğenemdin ozman neruşşşşşşş) anlamadım ben :97:

ayyyyyyyyyy pardon dilim sürçmüşşşşşşşşşşş nugiişşşşşşşşşşşşşşşş diyecektimmm,hani sende boyuna bana farmasi diyodun ya o bakımdan dil sürçmesi yaneeeeeeeeeeee:18::18:

prienecim pekmez doğal meyve şekeridir. sen yeterki tatlıyı bırakta pekmez önemli değil dikkat et sadece

ayyyyyyyyyy pardon dilim sürçmüşşşşşşşşşşş nugiişşşşşşşşşşşşşşşş diyecektimmm,hani sende boyuna bana farmasi diyodun ya o bakımdan dil sürçmesi yaneeeeeeeeeeee:18::18:

famir sen öğretmenlik okuyosun şimdi dimi peki açık öğretimmi okuyosun

haaaaaaaa illa hatalarımı yüzüme vuracan yani :43:vur vur çekinmeden vur sen:1:

prienecim pekmez doğal meyve şekeridir. sen yeterki tatlıyı bırakta pekmez önemli değil dikkat et sadece

bazı sabahlar bende pekmez yiyorum 2 çk ama ev yapımı katkı maddesi sıfır içinde,ben akşama süt içicem hugo sıcak çikolata döksem içine olur mu toz halinde bu kakao gibi,türk kahvesi yok evde neskafe var sütü sade içemiyorum nedir tavsiyen

selam kızlar
sabah limon lifli form bisküvisi 1 paket
öğlen dürüm döner ayran
arada 1 elma
yedim sanırım günlük limitimi aştım bile :(

:nazar:

nerudacım resmın dıkkatıı cektı cook guzelsın masallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yenı halın mı? bende koyarım bı gun nasıp olursaa:14::14::14::14::14:

Teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğinn:16::16::nazar::nazar: yeni halim değil ama şuan da tam olarak öyleyim denebilir, 2 yıl önceki foto o sonra 1 yıl öyleydim sonraki 1 yılda kilo aldım ve şuan yine fotoddaki gibiyim 60 civarları ama aslında ozaman da tombiktimmm basenler yok tabii fotoda:1::1: ama inşallah asıl hedefim olan 52ye ulaşıncaaaa daha güzel olacak her şeyyy:16::16::nazar::nazar:koyarsın tabiiii koyy hattaaa:32::32: incecikk çıtırlar olunca bol bol koyarız inşallah canımmm:16::13::10::nazar:

sağol dadluşşşşşşşş:16:yemek yemeye mi gittin kız naptın,nerdesin

Yemek yidim sonra evde işlerim vardı biraz onları hallettim derkeeeeen bu saaat olmuşş sen gidersin şimdi araya hafta sonu girecekkk yanlızlığım üşüyecek yine:58::58::58:

akşam yemeğim

2 kepçe ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara öğün
1 bardak süt

şimdilik düşüncem :32:

bazı sabahlar bende pekmez yiyorum 2 çk ama ev yapımı katkı maddesi sıfır içinde,ben akşama süt içicem hugo sıcak çikolata döksem içine olur mu toz halinde bu kakao gibi,türk kahvesi yok evde neskafe var sütü sade içemiyorum nedir tavsiyen

datluş biz kakao döküyoruz bu pastalara konanların bazı markalarında içilebilir yazıyo onu süte ekleyip içiyoruz çok faydalı ama işte içinde hiç şeker yok saf kakao. benim bildiğim o sıcak çikolatada şeker oluyo kakao alsan onu döksen süte belki priene gibi pekmezle acuuk tatlandırırsın

arkadaşlar bişey sorucam...benim tatlı krizim çok tutuyo bnde çikolata yememek icin şu nesskuikin mısır gevreyı var ya çıkolatalı sütle karıştırmak için, 4-5 kaşık kadar ondan yiyiyorum.. sizce kötümü yapıyorum..? okadar dikkat ediyorum cünki, bundan dolayıda alt üst olucaksa emeğim üzülürüm yaa :(

Kızlar ara öğün bildiriyorum:9::9::9:

2 dilim ayva
1 dilim ananas
10 adet beyaz leblebi

Kızım uyanacak birazdan çalışan arkadaşlar az kaldı haftasonu başlamak üzere

6 ayda..çok iyi yaaa.. sağlıklı vermişsin bence, bidahada gelmez o kilolar işte.. bu arada şaşkınlığımdan nekadar sürede verdin diceğime vardın yazmışım :/..

peki nasıl verdin? diyetisyen eşliğindemi? biraz kopya versen ?!?:34:

evet canım diyetisyen eşliğinde sporda vardı verdim. 13 kilosu yaklaşık yağdı zaten

Back
X