• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:39:
merhabalar;

ogle menum;

esım geldı ıs yerıne ona ksbasl kasarlı pıde soyledm 1 lokma aldm ondan.

4 adet ızgara tavuk
300 ml ayran
2 yk pılav
salata
2 dılım salatlık tursusu

ara ;
2 adet beypazarı kurusu:1::1::1::1::1:
15-20 adet beyaz leblebı

afiyet olsun canım fambığıma katılıyorum beypazarı kurusu çok yağlı yeme bence bidaha

esw bwya yüksekmişya neden öyle olduki neyse sen düeltirsin bol sporla
evet aram geliyo kzımı uyytum iyiorum
3bizkvi bitatlıkaşgı bal süüryorum harika oluyo
şkersiz nescafe
15tane leblebi

spor ıcın 3 yada 4 gun dusunuyrum bugun hocayla program belırleyecegız neler calısmam gerektıgı konusunda spınıng plates kardıyo yuruyus yapmayı planlıyorum. sızce en cok zayıflatan hangısı. spınıngde 50 dk da 700 kalorı yakıyorsun.dıgerlerını bılmıyorum:32::32::32::8::8::8:

merhabalar;

ogle menum;

4 adet ızgara tavuk
300 ml ayran
2 yk pılav
salata
2 dılım salatlık tursusu

ara ;
15-20 adet beyaz leblebı

kız o kurular çok yağlı biliyosun dimiiiiiii ????????

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ? :16:

merhabalar;

ogle menum;

4 adet ızgara tavuk
300 ml ayran
2 yk pılav
salata
2 dılım salatlık tursusu

ara ;
15-20 adet beyaz leblebı
afiyet olsun beypazarı cıssss..çok güzel ama çok yağlıııı üstelik yedkçe yiyesin gelirrrrrr:53:
spor ıcın 3 yada 4 gun dusunuyrum bugun hocayla program belırleyecegız neler calısmam gerektıgı konusunda spınıng plates kardıyo yuruyus yapmayı planlıyorum. sızce en cok zayıflatan hangısı. spınıngde 50 dk da 700 kalorı yakıyorsun.dıgerlerını bılmıyorum:32::32::32::8::8::8:

cnm spor hocası bilr zaten.yağ yakmak için en az 45 dk en fazla 1saat sürecek kard,io egzersizleri verilir pilates sıkılalmak içindir hoca yarlar güzel bi program bence spinning yapmadaım ama bi dergide ıkumuştum son moda spor trendlerinden faydalı die dene mekte yarar var zarar gelmez spordan
ama beslnmenide sprouna göre ayarlamalısın kas kaybı olmasın tuz süt yoğurt peynir eksk etme karbonhidrat da öle:34:

yok canım ya, yağ oranım %27 çıktı, yüksek yani :((
gerçi regldim ama olsun olsun %26 olsun, yine yüksek sonuçta :((
düşürcem ama inşallah onu

oh oh maşallah pek bi hamarat gördüm seni :)))

ben de öğleyin eve gittim, annem hepsini halletmiş sağolsun, ben gidene kadar da brokoli haşlamış bana, çok iyi oldu walla :)))

evettt pazartesi yaa işler bitsin de hafta içi rahat edeyimm:32::32::nazar:

bugün moralim bozuk canım bişi yemek istemiyo ara mara da yapmadım :59::59::59: eskiden olsa canım sıkılınca yemeye yumulurdum şimdi de tam tersi :60::60:

ama ama olmaz kiiii yap aranı ki yemişsin neyse ki bişeylerrrrr ama yap meyve falan ye arandaaa:47:

afiyet olsun canımmmmmmmmmm:16:
bende 1 elma yedim şimdiii

afiyet olsun fambığımmmm:16::nazar:

afiyet olsun neruşum güzel menün

sağol nugimmm sana da afiyet olsun elmanı yemişsinidir sanırım:16:

afiyet olsun hamarat hatun...

mersi tatlımmmm :16:

ben de elmamı yedim

bide öncesinde 5 yaban mersini, 15-20 kadar leblebi yemiştim

şimdi de 5 tane çubuk kraker yedim

regl olucam ya, iştahım açılıyo galiba :(((

ben de öyle oluyorum geçen hafta sürekli açtım valla neyse şimdi iyiyimmm çok şükürrr normal düzenime döndümm:nazar:

canım spınıngı görmüştüm epey iyi bişey ama beslenmene çok dikkat et o çok yaktırıyo ama güzel bence

:27::27:kimseden çıt yokkk:27::27:eee ben gidem bari yavaştan yavaştan,hadi görüşürüzzzzz yarın inaşllahhhhhhhhhhhhh,öpüyorum hepinizi:54::54::54:

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ? :16:

Hoşgeldin farmasicimmmmm nasılsınnnn:16::nazar: kendi adıma iyiyim çokşükür kaçamklı bir pazarın ardından kaçamaksız bir haftaya merhaba dedimm ev işleri malum pazartesi olunca uğraşıyorum şimdi de sporumu yapıcam inşallahhhh:nazar::nazar::8:

ayyy öğle yemeğimi yazmamışımmm

1.5 kepçe tel şehriye çorbası
5 kaşık bulgurlu kıymalı pırasa yemeği
1 dilim yoğun tahıllıı süper ekmeğimden
2 yk yoğurt:56:

Hoşgeldin farmasicimmmmm nasılsınnnn:16::nazar: kendi adıma iyiyim çokşükür kaçamklı bir pazarın ardından kaçamaksız bir haftaya merhaba dedimm ev işleri malum pazartesi olunca uğraşıyorum şimdi de sporumu yapıcam inşallahhhh:nazar::nazar::8:

yaklaşık 2 saat öncede spora başlıyodun neruş başla artık,gün bitti bak yarın sporu yerine geçer ona göre

beypazarı kurusu valla ısyerınde saolsun arkadsım hergun 1 paket yıyor yanımda (vede çöp gibi maşallah ) canım cektı aldım 2 tane. bı daha yemem okey. herkese cok tesekkurler tavsıyler ıcın :16::16::16::16::16:

beypazarı kurusu valla ısyerınde saolsun arkadsım hergun 1 paket yıyor yanımda (vede çöp gibi maşallah ) canım cektı aldım 2 tane. bı daha yemem okey. herkese cok tesekkurler tavsıyler ıcın :16::16::16::16::16:

bizimkilerde çikolataları,tatlıları hületiyolar hergün karşımda ama kendimize bakacaz canımmmmmm,onlarda çöp gibi malesef:95:

Ya kızlar benımde kılolarımla basım dertte ama bır turlu kendıme engel olamıyorum hıc bos durmuyorum acıkınca hemen mutfaga kosuyorum ..
Puff nasıl kurtulucam kı bu kilolardan :S

hoşbuldum canım ben de çok şükür çok iyiyim.Rabbim iyilik güzellikler versin canım.
güzel bir gündü.

öğleden sonra okulda su dışında hiçbirşey yiyip içmemişim acıkmamşım aklıma gelmemiş.
eve gelince 1 portakal
5 kaju
1 lokma da haşhaşlı çörek yedim
500 ml lik suyumu açtım.

akşama menümde

kapuska
makarna
ve tavuk taşlığı var

ben kapuskayı pirinçli yapacağım için makarna yemem.
yanında ayran ya da yoğurt , kornişon komposto vs olur.

Son düzenleme:
bizimkilerde çikolataları,tatlıları hületiyolar hergün karşımda ama kendimize bakacaz canımmmmmm,onlarda çöp gibi malesef:95:

Ya kızlar benımde kılolarımla basım dertte ama bır turlu kendıme engel olamıyorum hıc bos durmuyorum acıkınca hemen mutfaga kosuyorum ..
Puff nasıl kurtulucam kı bu kilolardan :S

hosgeldın sekerım kac kılosun bakayım boyun posun nedır.:1::1::1: dogru yerdesın burayı takıp et ama once beynınde bıtır.

yaklaşık 2 saat öncede spora başlıyodun neruş başla artık,gün bitti bak yarın sporu yerine geçer ona göre

hayıııııııır geçmezzzzz yapıyorum hemen gidiyorummmmmmm yarınd ayapıcam diğer gündee diğer gündeee .....ohh bu hafta boll sporrr var inşallahhhh görüşürüz tatlım öpüyorummm seniiii:8::8::8::8::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Back
X