60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar evlenirken 58 kiloydum ki o bile fazlaydı bana boyu 1.63 25 yaşındayım. Evleneli 1 yıl oldu 68lere kadar çıktım şimdi 65 kiloyum zayıflamak istiyorum ama oturarak çalıştığım bir işim var. üst kısmım pek yok ama kalçalarım geniş kilo vermek istiyorum ideal kilom bence 55-56 en az on kilo vermem lazım birlikte birbirimizi gaza getirirek zayıflarız belki:)

canım benim hoş geldin.yeterki vermek iste burda hepimiz sana yardımcı oluruz emin ol.hepimiz aynı dertten burdayız.yediğin herşeyi bizlerle paylaşırsan kaçamaklar dahil.bizlerde nerde yanlış yaptığını öğrenirsin.kesinlikle aç kalarak vermiyoruz kiloları.ozaman geri gelmeside çok kolay oluyor çünkü.ama sağlıklı besleniyoruz herşeyi ölçünde yiyoruz.sende gerçekten niyetliysen aramıza hoş geldin ozaman..

evet canm benim dün gece ateşi vardı.39,6 idi ama düştü allahtan.birde öksürük var çok fena düne kadar öksürük yoktu nedense birden başladı akşam.
ayyy bizim de öle 1 haftayı geçti antibiyotik verdi ateş düşürücü verdi doktor halen daha geçmedi.bizim de ateş kaç gün 40 da gezdi.şükür ateşi düştü ama öksürük ve hırıltısı var.burdaki doktor dişlerinden dedi bakalım memlekete giderken kendi doktorumuza da götürcez o nediycek.senin prenses üşüttümü acaba?bu yaz gününde

ben geldiimmm:3::3::3:
bugün bayyaaaa bi işim var yavaş yavaş hazırlık yapıorum bayramda memlkete gidicez ordanda ben yerleşicem yerime artık. dün çantalarımı ve kıyafetlerimi hazırladım bugünde ayakkabı bi kaç hırka vs. koycam.
saçlarıma kat attrcam. sonra dün aldığım pantolonun paçasını yaptrcam terziye gidicem . götrceğim evrakları ayarlıycam.
marketten bi kaç sebze almam gerek. bikaç gömlek ütülemem gerek kocişe. bide akşama yemek yapmam gerek.biraz var ama.
medical ciye gidip sıcak su torbası almma gerek.sanırım bu kadar akşama kadar uğraşırım artık.
arada uğrarım size.
cimcimecim her şerde bi hayr vardır.üzülme belki daha iyi bir işe girer cnm eşin. kızınada çok geçmiş olsun.

nugimm bol misafirli günler seni beklio valla benmde kafam karıştı kim kimde kalacak kim kimle yatacak:60::60::60::60:

fambık yok yinee:59:yecalenin işi varmış. yine bugün sen ben bizim oğlan kalacağız anlaşılan.
herkrse sevgiler öpüldünüzzzz:54::54::54::54::54::54:

sen başla öğretmenliğe arkandan ben yetişirim bebem :52: :52:

ayyy bizim de öle 1 haftayı geçti antibiyotik verdi ateş düşürücü verdi doktor halen daha geçmedi.bizim de ateş kaç gün 40 da gezdi.şükür ateşi düştü ama öksürük ve hırıltısı var.burdaki doktor dişlerinden dedi bakalım memlekete giderken kendi doktorumuza da götürcez o nediycek.senin prenses üşüttümü acaba?bu yaz gününde
evet üşütmüş bence kreşte çok hareketli terliyor.sonrada teri kuruyuncada işte malum sonuç.birde babasına dün gece annem beni doktora götürmüyor diyiyor.doktorum beni özlemiş diyiyor birde ateşli ateşli söylüyordu gülelim mi ağlayalım mı bilemedik.uzun zaman oldu hanım doktora gitmediya.
bende burdaki bayan doktoru cepten aradım ağrım var dedim.oda bir hasta bekliyormuş ameliyata girecekmiş.idrar testi vermeye gideceğim birazdan.işi biterse gelip muane edecek.birde bana git mahmut bey baksın rahim ağzı uzunluğuna dedi.bende hocam ben ona göstermem çekinirim dedim.asistan 27-28 yaşlarında.oda bugün gelebilisem ben bakarım yoksa yarın bakayım dedi.yarını beklerim genede o doktora göstermem oramı buramı..:30:

benn geldiiimmm :52:
ağda yaptım temizlendim duşumu aldım geldimm
ohh rahatladım valla
bu arada yarın eşim iziinli evimizin eletrik su doğalgaz açtırma işlemleri var onları yaptırmaya çanakkaleye gidicezz oturma iznide çıkarttırılacakk filan epey masraf olacakk :97:
sonrada gezeriz eşimle akşama kadar
ayrıca öss kitaplarımıda alıcamm

Arkadaşlar beslenme danışmanlığı yapıyorum. Kilo almakta veya vermekte sıkıntı çekiyorum diyenler. Kilo veriyorum ama sonrasında kontrolünü sağlayamıyorum diyenler bana ulaşabilirler .

benn geldiiimmm :52:
ağda yaptım temizlendim duşumu aldım geldimm
ohh rahatladım valla
bu arada yarın eşim iziinli evimizin eletrik su doğalgaz açtırma işlemleri var onları yaptırmaya çanakkaleye gidicezz oturma iznide çıkarttırılacakk filan epey masraf olacakk :97:
sonrada gezeriz eşimle akşama kadar
ayrıca öss kitaplarımıda alıcamm
ohhhhhhh süpermiş.gezin tozun biraz..benim kaynımında çanakkalede lokantası var.yanlış değilsem bigadaydı ama merkezdede olabilir.rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin.kazasız belasız...

arkadaslar meraba foruma ara vermiştim bayagı mısafırlerdend olayı size bırsey sormak ıstıyorum burda bir ark ev taşırken porselen tabakları bır bez adı sölemıstı onunla sarıyormus adını unuttum satıldıgını falan sölemıstı hugocuk senhatırlarsın belkii

kaynın burdamı yaşıyo :44:
burda niye tükkanı varr :44:
evet orda yaşıyor.bayağı oldu orda 7-8 yıl felan olmuştur.arkadaşıyla orda açmışlardı.daha sonra ayrıldılar şimdi yanlız işletiyor.şimdi konuştum biga merkezdeymiş dükkanları.kral iskender diye.ama ramazan nedeniyle gündüz kapalıymışlar..

Merhaba güzeller :) Keyifler yerinde mi?
Son iki gündür yazamadım ne yediklerimi. Ama iyi gitti kaçamak falan olmadı sadece dün iki top dondurma yedim, kan şekeri çok düştüğü için. Biri vanilya diğeri kakaolu olmak üzere :37: İçime sinmedi sonra, akşam yarım saat yürüyüşe çıktım.
Gelelim bugüne:

kahvaltı: 1 şekersiz çay, 1 kk peynir, domates, salatalık, 1 peksimet
ara: 1 yeşil çay, 1 dilim karpuz
öğlen: 6 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 2 yemek kaşığı bulgur.

50 dk sporumu da yaptım. Öyle işte :62::62::62:

evet orda yaşıyor.bayağı oldu orda 7-8 yıl felan olmuştur.arkadaşıyla orda açmışlardı.daha sonra ayrıldılar şimdi yanlız işletiyor.şimdi konuştum biga merkezdeymiş dükkanları.kral iskender diye.ama ramazan nedeniyle gündüz kapalıymışlar..

hımm anladım canımm bigayı pek bilmem ben bikaç kez gittim sadece
ama iyi para kazanıyodur çok tutuyo bu tip yerler burda ama işte işin ustası olacak
eee kaynında zaten urfadan gelmiş süper iş yapıyodur orası

öğle yemeğimi yedimm.dünkünün aynısı.bitti sonunda..
6 kaşık taze fasulye
1 dilim denge ekmeği
1 tabak karışık salata
ardından sade soda
şincik çocuklar uyudu pilatesimi yapıp geliyim.malum bayramda salarız ipleri.yapamayız spor felan.

Back
X