60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günayyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn...
sabah khvaltımı yazayım:
3 küçük dilim peynirli börek,
1 adet domates.
bu kadar.

bu sabah gene yürüyerek geldim ama bu defa mecburen oldu.bayağı dolmuş bekledim.sonra bir tanesine sordum neden gelmiyor diye yol çalışması varmış bugün burdan geçmezmiş başka yerden gidiyorlarmış.mecburen bende gene tabanları yağladım yola çıktım.40 dak.yürüdüm.
bu gün düne göre daha az ağrım var ama genede bayan doktor gelirse gidip kontolümü olacağım.

ne kadar az kalmışşş...
biz senle görşemicez mi yaniiii.....
bende bayram tatilinde ve bayram sonrası hafta iiznliyim..
yaklaşık 15 gün olmucam..
sen o zmana kadar interneti almış ollursun di mi girersin yine...

Fambık ben de çıkıyorum izne bayramdan sonra.. Bugün son günüm yani..
Yarın sonra yokum..
izin sonrası senle beraber başlarız diyetimize en sıkısından artık..
Evde ben düzen kuramıyorum çünkü...

Günaydın herkese...
Ben hiç kilo veremedim sanırım hormonlarım düzelmiyor..
Çünkü hala çok yorgunum...
Umarım kilo almam ya...
Cozutmuyorum ama arada kaçamaklarım da oluyo tabi..
off off. şimdi evde zaten düzen kuramıyorum..
saatlerim hep kaçıyor, ara öğünlerim falan..
Diyetisyen randevumu da erteleyeceğim..
Şu tiroid testlerim yapılsın öyle gideceğim...

Cimcime kendini çok yoruyorsun kızıyorum sana ama anlıyorum da bazen yapman gerekiyor işleri..
Yürümek zorunda kalmışsın dr. gelirse git mutlaka..

Ecrin.. çikosunu görmüş.. Kız benim oğlum da aynı senin çikon gibi inatçıydı.. Ultrasona popsunu dayardı . başka da bişi göremezdik..
20+5 teydim düşün pipisini gördüğümüzde :1: Ondan sonra da her kontrolde sadece pipi gösterdi sıpa...:1::1::1:

Günaydın herkese...
Ben hiç kilo veremedim sanırım hormonlarım düzelmiyor..
Çünkü hala çok yorgunum...
Umarım kilo almam ya...
Cozutmuyorum ama arada kaçamaklarım da oluyo tabi..
off off. şimdi evde zaten düzen kuramıyorum..
saatlerim hep kaçıyor, ara öğünlerim falan..
Diyetisyen randevumu da erteleyeceğim..
Şu tiroid testlerim yapılsın öyle gideceğim...

Cimcime kendini çok yoruyorsun kızıyorum sana ama anlıyorum da bazen yapman gerekiyor işleri..
Yürümek zorunda kalmışsın dr. gelirse git mutlaka..

Ecrin.. çikosunu görmüş.. Kız benim oğlum da aynı senin çikon gibi inatçıydı.. Ultrasona popsunu dayardı . başka da bişi göremezdik..
20+5 teydim düşün pipisini gördüğümüzde :1: Ondan sonra da her kontrolde sadece pipi gösterdi sıpa...:1::1::1:

canım benim günaydın.senin yediklerin zaten çok az kaçamaklarında olsa yediklerinden almıyorsun sen hormon bozukluğundan seninki üzme kendini gidecek hepsi.
canım dediğin gibi yormamam lazım ama mecbur kalınca yapacak kimsede yok.temizlikçi çağıracaktım ama eşimde işten çıkınca harcamalarıma biraz daha dikkat etmek zorundayım.sonuçta tek maaş.bayram geliyor misafir geliyor.zaten bayağı harcamamız olacak.anlıyorsunuz değilmi.aslında hep mecburiyet yani..
doktor gelince beni arayacaktı bakalım bir gidip görünürüm ihmal etmem.birde bayram zehir olmasın önlemimi alayım da...

herkese günaydın...
nasılsınız baynalarrr..
ecrinn senin tipişin sol tarafındaki kafası oluyor galiba,size ters dönmüş durumda di mi...
inatçı topişş meraklanın azcık...
benim kız 12 haftalıkken göstermişti.....

gece sahura kalkamadık,akşamda yiyip yatmmaıştım,bugünü nasıl akşam etcem acaba:44:
iftarda
1 dlm köy ekmeği
3 yk tavuklu mantar yemeği
2 yk yoğurt
yarım kase mercimek çorba
2 dlm light güllaç:9:(light süt ve çok az şekerlii yaptım light sayılır:9:)
1 top sade dondurma

Fambık ben de çıkıyorum izne bayramdan sonra.. Bugün son günüm yani..
Yarın sonra yokum..
izin sonrası senle beraber başlarız diyetimize en sıkısından artık..
Evde ben düzen kuramıyorum çünkü...

bende çok saldım kendimi..
bayramdada kayınvalidemelre gidicezz..
yediğimin içtiğimin hatti hesabı olmaz artık..
bayram sonrası dikkat edelim evet..
şu 5 kiloyu da vereydim bir:97:

herkese günaydın...
nasılsınız baynalarrr..
ecrinn senin tipişin sol tarafındaki kafası oluyor galiba,size ters dönmüş durumda di mi...
inatçı topişş meraklanın azcık...
benim kız 12 haftalıkken göstermişti.....

gece sahura kalkamadık,akşamda yiyip yatmmaıştım,bugünü nasıl akşam etcem acaba:44:
iftarda
1 dlm köy ekmeği
3 yk tavuklu mantar yemeği
2 yk yoğurt
yarım kase mercimek çorba
2 dlm light güllaç:9:(light süt ve çok az şekerlii yaptım light sayılır:9:)
1 top sade dondurma

günaydın canım benim..afiyet olsun.akşam yemeğin gayet güzel ama sahur yapmadığın için zorlanabilirsin.allah kolaylık versin canım benim..

günaydın kızlar nasılsınız

bende çok saldım kendimi..
bayramdada kayınvalidemelre gidicezz..
yediğimin içtiğimin hatti hesabı olmaz artık..
bayram sonrası dikkat edelim evet..
şu 5 kiloyu da vereydim bir:97:

hoşgeldin fambukk
ivett bayramdan sonra kg vermek için gazlanacaklardan biri de benimm :86::86::86:

kızlar günaydın..

kahvaltımı yazayım yazdıkça kendime çekidüzen vereceğim galiba..
bu sabah pek canım bir şey istemedi

1 küçük domates
1 yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
1 tane zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz cay
8.30-9.00 arası yedim

ara öğünde ne yesem

13.00 gibi öğle yemeği yiyeceğim

evet bende gazlanacağım ama vermek için değil.sizin verdiklerinizi alamak için.:60::60::52::49:

canımcımmm sende emzirirken azıcık dikakt edersin o kgları çabucak verirsin ben inanıyorum yaparsın sen. hamile kalmadan önce çok iyiydin pilates yürüyüş filan sen yine yaparsın inşalah bu arada eşin inşalla iş bulur işsiz bi adam çok depresif olabiliyor ama sen ona destek olursun eminim..

canımcımmm sende emzirirken azıcık dikakt edersin o kgları çabucak verirsin ben inanıyorum yaparsın sen. hamile kalmadan önce çok iyiydin pilates yürüyüş filan sen yine yaparsın inşalah bu arada eşin inşalla iş bulur işsiz bi adam çok depresif olabiliyor ama sen ona destek olursun eminim..

evet canım inşallah vereceğim bende o dönemde.azimliyim bu defa bende birikmeyecek bu kilolar.ben eşime daha neden işi bıraktığını dahi sormadım.zaten sorsamda anlatmaz.hiç boşuna canını sıkmayayım dedim.ben ona her konuda destek olurum.

kızlar merhaba yoğundum girdim baktım çıktım sadece nasılsınız gerçi pek kişi kalmamış.akşam sporumu yaptım yine 50 dk (balımmmmmmm):66: ycl nasılsın canım

Kızlar merhaba.. az önce mis gibi türk kahvemi içtim. sabah tartıldım 48.1 kg tarttı beni.. yarın bir daha tartılıcam yanlış mı doğru mu diye :1: dün saçlarımı yaptırdım sarı tonunda gölge attırdım kaşlarımında rengini kırdılar saç - kaş uyumu olsun diye. o kadar değiştim ki dönüşte kardeşim yanımdan bana bakıp geçti beni tanımadı :60: :60: işin kötüsü bende aynada kendimi tanıyamaz oldum kara kaşlarım oldu sarı :44: ne zaman düzelir bu durum ? gerçi bu değişiklik iyi oldu ne zamandır kendimi beğenmez olmuştum.. işte böyle cici kızlar biraz geçmişe bakayım.. :34:

Back
X