60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum.Özellikle hugoma,ecrine,cimcimeye duyrulur,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım:1::1::1::1:
canım benim hoş geldin.nasılsın.ayrıca işinde hayırlı olsun bende doğum zamanına yakın doğdu şekeri yapmayı düşünüyordum söylemen iyi oldu.gerçi eşim gerek yok diyiyor ama onu ikna etme yollarındayım.onlara göre herşey gereksiz.
selamm kızlarr.. sapsal gibiyim bugün.. ruhvari bi halim var:37: boslukta gbiyim:97: sabah ballı süt içtim yine. öglen ne yerim bilmiyorum. bişi yiyesim de yok zaten:97:
canım benim hayırdır inşallah.neden ki biri birşeymi dedi canını mı sıktı canım benim.

öğlen yemeğimi yedim :
4 kaşık yoğurtlu makarna,
5 kaşık köfteli sebze yemeği(bezelye, havuç,patatesli)
5 kaşık salata,
2 dilim kepek ekmek,

birde az önce tahlillerimi doktora gösterdim genel anlamda iyi dedi ama folik asit oranıma bakılmamış ona bakılması için kan vermem lazım öğleden sonra hemen gidip verip gelirim.
birde doktorda kilo aldığımı fark etti diyetisyene yönlendirdi.benim özelden daha önce gittiğim diyetisyene git dedi.ben ona gidiyordum dedi o çok iyiydir bu konuda tavsiye ederim dedi.birde normal doğum istediğimi söyledim ama çok riskli olduğunu söyledi son ay kontrollerin sonucunda belli olur ama sancın başlarda doğum başlarsa o daha kolay ama sırf sezeryan sonrası normali genelde tercih etmediklerini bebğin veya annenin ölümüylede sonuçlandığını söyledi korktum açıkçası.birde artık sezeryanın devlet tarafından karşılanmadığını öğrendim.

öğle yemeğim

1 kepçe yayla çorbası; onu da bitiremedim
4 kaşık arpa şehriye pilavı
3-4 kaşık yoğurt

bi de sütlaç :/ bunu yemeyeydim iyiydi ama regl dönemim bence mazur görülebilir ehe ^.^

selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum.Özellikle hugoma,ecrine,cimcimeye duyrulur,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım:1::1::1::1:

nazende de hamile cnm:1::1::1::1::1: hayırlı ugurlu olsun işin :16::16::16:

canım benim hoş geldin.nasılsın.ayrıca işinde hayırlı olsun bende doğum zamanına yakın doğdu şekeri yapmayı düşünüyordum söylemen iyi oldu.gerçi eşim gerek yok diyiyor ama onu ikna etme yollarındayım.onlara göre herşey gereksiz.

canım benim hayırdır inşallah.neden ki biri birşeymi dedi canını mı sıktı canım benim.

yoooo.. hiçbişi yok aslında ama ne bilimm bi keyifsizlik bi isteksizlik.. ama simdi tnt yi izlerkenn su kadınıı yolasım geldii içimde kan dolasımı basladı yanii:27::27::27::27:

Kibrit kutusu..
yani ölçülerin bizimde anlayacağımız gibi olursa daha net yorum yapabilriz.. yemek kaşığı, kibrit kutusu gibi..

ok teşekürler. öğlrn akdeniz salata ve 1 su bardagı tavuklu şehriye çorbası yedım. şimdiden acıktım siz aralarda bir şey yiyormusunuz.

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy burası ne kadarrrrr kalabalıkmışşş böleeeeeeeeeeee:62::62::62::62:
kendi adımı aşağıda zor buldum heeeeee:52::52::52::52:
yaşsaınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlanalımm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:66::66::66::66:

evetttt deli saçma menümüüüüü paylaşmayıı kendim ebir borç biliyorummmmm:87:

sabah
avuç içi büyüklüğünde kete(yağlı mağlı hamurdan yapılan börek çeşidi)

ara
3 yulaflı pöskevit

öğle
küçük kutu ton balığı
1,5 dlm köy eppeği
230 ml ayran

ara
1 adet yulaflı pöskevit
2 kare bitter(misafire tutulanlardan varya ondan)

Allahımmmmmmmmm bana noliyirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:93::93::93::93:
hepinizzz gittinizzz topişşşş olma yolundaki azimli ve kararlı adımlarım devammm ediiiiiyyyyyyyy.
gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:71::71::71::71:

kızlar burası hakkatten çok sessiz, hep kendimle yazışıyorum gibi, neden öyle?

bu arada diyetim harika gidiyor,
ve sigarayı bırakırken kendime söz vermiştim. sözümü tuttum bugün gittim ve lens aldım kendime...

ah bi de kilolar gitse hemen ne güzel olur...

Kızlar alakasız olacak ama burda gördüğüm bir tarfi uyguluyorum saçlarıma. Hakkaten faydası oldu. Sadece bakım yaptığını düşünüyordum. Sonra baktım saçlarım uzamış. Buradan iyice inceledim sonra bu tarifi, meğerse saçları uzatıyormuş zati :60: :60: tam da "ben bulduum ben bulduum" diyecektim, tüh :62:

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy burası ne kadarrrrr kalabalıkmışşş böleeeeeeeeeeee:62::62::62::62:
kendi adımı aşağıda zor buldum heeeeee:52::52::52::52:
yaşsaınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlanalımm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:66::66::66::66:

evetttt deli saçma menümüüüüü paylaşmayıı kendim ebir borç biliyorummmmm:87:

sabah
avuç içi büyüklüğünde kete(yağlı mağlı hamurdan yapılan börek çeşidi)

ara
3 yulaflı pöskevit

öğle
küçük kutu ton balığı
1,5 dlm köy eppeği
230 ml ayran

ara
1 adet yulaflı pöskevit
2 kare bitter(misafire tutulanlardan varya ondan)

Allahımmmmmmmmm bana noliyirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:93::93::93::93:
hepinizzz gittinizzz topişşşş olma yolundaki azimli ve kararlı adımlarım devammm ediiiiiyyyyyyyy.
gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:71::71::71::71:

nolıyyy bende anlamdım ben menumu bı yazımda gör

sabah feci baş agrısı ama feci mıde bulantısı ve migrennnn:37:

sonra ilacımm

hiç bisey yemek ıstemedım ve simitle kahve kahvaltım oldu

öğlen 1 gözleme 1 domates 1cay

aksam köz patlıcan -biber-yoort-2dilm kpk ekmek-1kepce yyayla corbası

erik seftalii

nasıllllllllllllllllllllllllllll

nolıyyy bende anlamdım ben menumu bı yazımda gör

sabah feci baş agrısı ama feci mıde bulantısı ve migrennnn:37:

sonra ilacımm

hiç bisey yemek ıstemedım ve simitle kahve kahvaltım oldu

öğlen 1 gözleme 1 domates 1cay

aksam köz patlıcan -biber-yoort-2dilm kpk ekmek-1kepce yyayla corbası

erik seftalii

nasıllllllllllllllllllllllllllll
akşam ben fazla yedim hemde çok :50: karnıyarık yapmıştım 2 tane patlıcan biraz buyuktude patlıcanı 2 kaşık pilav 4 tane biber karnıyartık bıberı oglum kabak yemeği yemedi 4 kaşıkta onun yemegini yedim 2 dilim ekmek muhtesem yuzyılı ızlıyordum kuçuk bır kase antep fıstığı offff offfffffff nasıl duzene sokacam nasıl alısacam az yemege gunduz çok ii dim az yemıstım şimdi dozunu kaçırdım ben yapamıyacam galıba::50:

Kızlar alakasız olacak ama burda gördüğüm bir tarfi uyguluyorum saçlarıma. Hakkaten faydası oldu. Sadece bakım yaptığını düşünüyordum. Sonra baktım saçlarım uzamış. Buradan iyice inceledim sonra bu tarifi, meğerse saçları uzatıyormuş zati :60: :60: tam da "ben bulduum ben bulduum" diyecektim, tüh :62:

hangi tarifi yaptın canım?, zeytin yağlı , bemix badem yağlı sinamekiliy mi? ben de onu denemeyi düşünüyorum

Back
X