60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar sabah kahvaltıda;
1 domates salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
azıcık kaymak bal ama az :1:
öğlen canım hıç bişe istemiyor. yemem herhalde

Son 6 ayda 10 kilo alıp 68 kiloya ulaşınca ve bunu ancak yazlık kıyafet alışverişine çıktığım Haziran ayında fark edince kilo vermeye karar verdim ben de. Şu anda kahvaltı sonrası tartıldım ve 66.8 kilo çıktım. Bu sefer hedefim büyük! nisan sonuna kadar 53 kiloya inmeyi hedefliyorum, inşallah buradaki herkesle birlikte hedef kiloya kavuşup bir de sıkılaşacağım. haydi bakalım. :65:

kızlar benim diyetim biraz farklı ama, yine de ben kk da burda yazmaktan daha çok hoşlanıyorum:)

dukanda 2. günüm bitti. 3. günüm ve sabah 2.2 kilo vermiş olarak uyandım. o gazla 1 saat yürüyüşe çıktım. yürüyüşten önce 1 laigh meyveli yoğurt, yürüyüşten sonra 1 bardak light süt, kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, kurutulmuş et ve hindi füme, sonrasında yeşil çay, sonra kendi yaptığım light chese cake den 1 tane
şimdi de somon balık fırında yiycem. aynen böyle besleniyorum çok lezzetli ve kilo veriyorum

o bilgilerden sabah aclığı mesela bende olmaz ben hıc sabah cok aclık hıssetmem:50:

Ben de hissetmem.. akşam da en geç 9 da bişiler yersem yerim sonra yemem..

bugünde yediklerim pek elle tutulur gibi değil.
inş yarından itibaren bir düzene sokmak istiyorum artık..
daha önce defter tutuyodum ona başlıcam yine..(pepeti hatırlattı saolsun)

Benimkiler tam felaket.. ben de pazartesi başlayacağım düzgün menülerime ve de spora.. cuma da diyetisyene gideceğim zaten.. bu sefer kızacak bana kesin yani...

mrb kızlar sabah kahvaltıda;
1 domates salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
azıcık kaymak bal ama az :1:
öğlen canım hıç bişe istemiyor. yemem herhalde

sabah kaymak bal hariç gayet güzel ama öğlen canım bişi istemiyor yemem dersen kilo veremezsin canım..
ben de aynı senin gibiydim. diyetisyenin verdiği listeyi zorla yedim hep. aralarda falan hiç acıkmam çünkü..
ama o sayede kilo verdim. ne zaman düzenim bozuldu ara öğünleri kaldırdım.. kilo vermem durdu..

Son 6 ayda 10 kilo alıp 68 kiloya ulaşınca ve bunu ancak yazlık kıyafet alışverişine çıktığım Haziran ayında fark edince kilo vermeye karar verdim ben de. Şu anda kahvaltı sonrası tartıldım ve 66.8 kilo çıktım. Bu sefer hedefim büyük! nisan sonuna kadar 53 kiloya inmeyi hedefliyorum, inşallah buradaki herkesle birlikte hedef kiloya kavuşup bir de sıkılaşacağım. haydi bakalım. :65:

Neden olmasın ki verebilirsin tabi.. Menülerini, spor yapıyorsan sporunu paylaş..

eskimasal senin için

782491 | Soran : aşksarhoşu | Soru Grubu : Genel
Soru : Kolay gelsin Canan hanım. Yazdığınız kitap için çok teşekkür ederim size. Sağlıklı kilo verdiğimi ve verdiğim kilonun yağlardan gittiğini görmek çok büyük bir keyif. Size sormak istediğim bir soru var. Acaba light süt,peynir, yoğurt tüketmemizin sakıncası var mıdır ?

Cevap : Teşekkür ederim, Bütün tükettikleriniz doğal olan, süt, yoğurt ve peynir olması gerekkiyor. Light gıdaların hepsi işlenmiş gıdalardır. Sağlıksızdır. Diyet yazan her türlü yiyecek ve iiçecekten uzak durmalısnız. Prof. Dr. Canan E Karatay
Detay için burayı tıklayınız
Cevap Tarihi : 14.09.2011 20:23:00

selammmm kızlarrr... aksam

2 kücük 1 büyük ızgara balık:37:
1 yk haydari
1 yk acılı ezme
1 yk fava
4 midye (yasak amaa artık dayanamadım kac ay oldu)
2 halka kalamar
1 yk saksuka
2 yk kadar da içinde ne oldugunu anlayamadgım yesil salata yedim.
tüm bunların yanında 3_4 dilim kızarmıs ekmek yedim bu biraz fazla oldu:26::26::26:

sabah 1 bardak süt
4_5 bisküvi

öglen kücük ekmek arası döner yedim
2 bardak ta ayran içtim

döner de accık zıbıtık bişi oldu ama bana kalsa spaghetti yicektimmm:52::52::52::52: birazdann cocuguma müzik dinletip tepki ölcücem.. zira konusmamı iplemiyo bakalım müzige tepki vericik mi:28::28:

Bu arada pazatesi yurumustum carsambada yıurudum cumada ınsallh yuruyecegım yuruyus haftada 4gun olmalıymıs

Ben de hissetmem.. akşam da en geç 9 da bişiler yersem yerim sonra yemem..

Benimkiler tam felaket.. ben de pazartesi başlayacağım düzgün menülerime ve de spora.. cuma da diyetisyene gideceğim zaten.. bu sefer kızacak bana kesin yani...

sabah kaymak bal hariç gayet güzel ama öğlen canım bişi istemiyor yemem dersen kilo veremezsin canım..
ben de aynı senin gibiydim. diyetisyenin verdiği listeyi zorla yedim hep. aralarda falan hiç acıkmam çünkü..
ama o sayede kilo verdim. ne zaman düzenim bozuldu ara öğünleri kaldırdım.. kilo vermem durdu..

Neden olmasın ki verebilirsin tabi.. Menülerini, spor yapıyorsan sporunu paylaş..

haklısın daha olaya tam adapte olamadım hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. hayatım boyunca hep zayıftım hatta kilo almama problemım vardı hamilelikte birden aşırı kılo almaya başladım doğumdan sonra 2 ay içerisinde çogu gıttı 62 oldum geriye 7 kolom kalmıştı kendı mantıgımla 2 ayda 20 kilo veren 7 kiloyuda zamanla verır dedım 2 yıl oldu vermeyi bırak aldım 64 oldum. konuya duruma adapte olmam birkaç gunu bulur dıyetısyene gıtmek istemiyorum çünkü benım sorunum hareketsızlık artı porsıyon buyuklugu bunuda kendım beynımde halletmelıyım.

afiyet olsunnnnnnn,güzel menü :65:

pepti güzel şeyler varmışş arada bizlede paylaş böle:34:

saol cnm benim.
şimdi pilatesimi yapıp geleyim
öğle menümü de yazayım
akşamın aynısı
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
5 kaşık taze fasülye ve cacık
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu sodam:80:

haklısın daha olaya tam adapte olamadım hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. hayatım boyunca hep zayıftım hatta kilo almama problemım vardı hamilelikte birden aşırı kılo almaya başladım doğumdan sonra 2 ay içerisinde çogu gıttı 62 oldum geriye 7 kolom kalmıştı kendı mantıgımla 2 ayda 20 kilo veren 7 kiloyuda zamanla verır dedım 2 yıl oldu vermeyi bırak aldım 64 oldum. konuya duruma adapte olmam birkaç gunu bulur dıyetısyene gıtmek istemiyorum çünkü benım sorunum hareketsızlık artı porsıyon buyuklugu bunuda kendım beynımde halletmelıyım.

Hakayelerimiz benziyor.. ben hep çok zayıftım.. hamilelik öncesinde depresyon ilaçlarıyla biraz kilo almıştım ama.. onları veremeden hamile kaldım..
23 kilo aldım bide üstüne.. sonra bi süre verdim kiloyu sonra tiroit problemim oldu kilo almaya başladım..
sonra hemen diyetisyene gittim.. 10 kilo verdim ama durdu şimdi..
şimdi de cozuttum zaten.. toparlanmak lazım...

Hakayelerimiz benziyor.. ben hep çok zayıftım.. hamilelik öncesinde depresyon ilaçlarıyla biraz kilo almıştım ama.. onları veremeden hamile kaldım..
23 kilo aldım bide üstüne.. sonra bi süre verdim kiloyu sonra tiroit problemim oldu kilo almaya başladım..
sonra hemen diyetisyene gittim.. 10 kilo verdim ama durdu şimdi..
şimdi de cozuttum zaten.. toparlanmak lazım...

evet benziyor:) bildiğiniz iştah kesen tok tutan birşey varmı bıde zayıflatan paylaşırsanız sevınırım.
öğlen;
yapsız yoğurt 100 ml ve 1 tane şeftali yemeği düşünüyorum. (evde yoğurt yok kapıcıya dedım alabılırse öyle yıyecem alamazsa 1 meyve sadece yerim)

öğle yemeği - 13:00
1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı kapuska
yoğurt

ara öğün - 17:00
5 adet badem

akşam rakı balık var ama çok kaçırmıcam, ehe :69:

gene innler cinler top oynuyor topikte.
akşam menüm
5 kaşık sebzeli mantar sote
küçük kase yoğurt
1 dilim denge light ekmek
ardından benim vazgeçilmezim
şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu soda
sonrası allah kerimmm....:97:

sorun şaka gibiydii....
bende şaka yaptımm..
insanların boyunun nasıl uzadığını biliyor olmalısınnn heralde..
hem bu yaştan sonra boyun uzayacak değil ya..
14 yaşında değilsen tabi..

e biliyorum nasıl boy uzdığını..ama ben yine de soruyorum çünkü farklı olabilir bilgim dışında yani

Back
X