o bilgilerden sabah aclığı mesela bende olmaz ben hıc sabah cok aclık hıssetmem![]()
akşam 8den sonra bişey yemezsen acıkırsın

diyete ilk başladığımda açlıktan uyuyamıyordum ben,sabahta kendimi mutfağa atıyodum hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o bilgilerden sabah aclığı mesela bende olmaz ben hıc sabah cok aclık hıssetmem![]()
akşam 8den sonra bişey yemezsen acıkırsın
diyete ilk başladığımda açlıktan uyuyamıyordum ben,sabahta kendimi mutfağa atıyodum hemen
bugünde yediklerim pek elle tutulur gibi değil.
inş yarından itibaren bir düzene sokmak istiyorum artık..
daha önce defter tutuyodum ona başlıcam yine..(pepeti hatırlattı saolsun)
mrb kızlar sabah kahvaltıda;
1 domates salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
azıcık kaymak bal ama az
öğlen canım hıç bişe istemiyor. yemem herhalde
Son 6 ayda 10 kilo alıp 68 kiloya ulaşınca ve bunu ancak yazlık kıyafet alışverişine çıktığım Haziran ayında fark edince kilo vermeye karar verdim ben de. Şu anda kahvaltı sonrası tartıldım ve 66.8 kilo çıktım. Bu sefer hedefim büyük! nisan sonuna kadar 53 kiloya inmeyi hedefliyorum, inşallah buradaki herkesle birlikte hedef kiloya kavuşup bir de sıkılaşacağım. haydi bakalım.![]()
Ben de hissetmem.. akşam da en geç 9 da bişiler yersem yerim sonra yemem..
Benimkiler tam felaket.. ben de pazartesi başlayacağım düzgün menülerime ve de spora.. cuma da diyetisyene gideceğim zaten.. bu sefer kızacak bana kesin yani...
sabah kaymak bal hariç gayet güzel ama öğlen canım bişi istemiyor yemem dersen kilo veremezsin canım..
ben de aynı senin gibiydim. diyetisyenin verdiği listeyi zorla yedim hep. aralarda falan hiç acıkmam çünkü..
ama o sayede kilo verdim. ne zaman düzenim bozuldu ara öğünleri kaldırdım.. kilo vermem durdu..
Neden olmasın ki verebilirsin tabi.. Menülerini, spor yapıyorsan sporunu paylaş..
afiyet olsunnnnnnn,güzel menü
pepti güzel şeyler varmışş arada bizlede paylaş böle![]()
haklısın daha olaya tam adapte olamadım hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. hayatım boyunca hep zayıftım hatta kilo almama problemım vardı hamilelikte birden aşırı kılo almaya başladım doğumdan sonra 2 ay içerisinde çogu gıttı 62 oldum geriye 7 kolom kalmıştı kendı mantıgımla 2 ayda 20 kilo veren 7 kiloyuda zamanla verır dedım 2 yıl oldu vermeyi bırak aldım 64 oldum. konuya duruma adapte olmam birkaç gunu bulur dıyetısyene gıtmek istemiyorum çünkü benım sorunum hareketsızlık artı porsıyon buyuklugu bunuda kendım beynımde halletmelıyım.
Hakayelerimiz benziyor.. ben hep çok zayıftım.. hamilelik öncesinde depresyon ilaçlarıyla biraz kilo almıştım ama.. onları veremeden hamile kaldım..
23 kilo aldım bide üstüne.. sonra bi süre verdim kiloyu sonra tiroit problemim oldu kilo almaya başladım..
sonra hemen diyetisyene gittim.. 10 kilo verdim ama durdu şimdi..
şimdi de cozuttum zaten.. toparlanmak lazım...
az önce tartıldım 60,5 tam çok mutluyum bi de 50 leri görsem![]()
sorun şaka gibiydii....
bende şaka yaptımm..
insanların boyunun nasıl uzadığını biliyor olmalısınnn heralde..
hem bu yaştan sonra boyun uzayacak değil ya..
14 yaşında değilsen tabi..