1 ayda bu kadar kilo maşallah gerçekten inanılır gibi değil. sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ama sen şimdi böyle yazınca 1 ayda bekli ben de 60a düşerim offfff offff
peki hergün 40 dk. spor mu yaptın?
nasıl yaptın yani? ne yaptın?
her gün yapmak mümkünmü ya gün aşırı yapmaya çalışıyorum.spora gelince evimin önünde yürüyüş yolu ve spor aletleri var belediyenin koyduğu işte benim spor salonum orda her aleti 5 dk.yapıyorum 5 turda dönüyorum.dön dön vakit geçiremiyorum bazen eşimle 1 1,5 saat yürüyoruz o zaman daha iyi oluyor işte böyle.öğlen sebze yediysen akşama protein öğlen protein yediysen akşama sebze işin sırrı burda hem tıka basa dolu oluyorsun hem kilo veriyorsun var mı daha güzeli istemek başarmaktır bence giyemediğim kotlar pantolonlar hepsine girebiliyorum artık dolup taşmıyor çok şükür eşimi de soktum rejime oda 89 82 düştü allah nazarlardan saklasın metobolizmamızı aslında o benden çok kaçamak yapıyor ama kadın erkek bünyesi değişiyor tabi
dün öğlen: 1 ince dilim tahıllı ekmek-naneli pulbiberli yoğurt
ara:yeşil çay
ikindi:1 pide 1 çay bardağı şekersiz çay
akşam:tavuk suyu çorba 1 dilim ekmek bol salata
ara: 1 küçük şöbyet
ve yeşil çay 2,5 lt.su
aslında dün annemdeydim evden başka yerde olunca menü sapıtıyor mecburen.kızıyor yemeyince sanki çok şişmansın yap sen rejim yap bir hastalan sorcam ben sana diyor
bu sabah ki menü: 1 dilim ekmek domates salatalık maydanoz şekersiz çay peynir
Son düzenleme: