Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kıslar ..... bende dünden bu tarafa sahalara döndüm ......... merhaba doram .. seni burda görmek güzel kıs ...
kilo cizelgen cook hoss:CüvCüv:
saggol kadişim ...Şeniz 59. ah ah ben evlenmeden 3 ay önce onuda gemne diyet yaparak görmüştüm 15 sene önce görür müyükki ...hasta olanlara geçmiş olsun kızlar
aebencim yeşil sahalara hoşgldin canım
59 u bir daha görürmüyüm acaba
kızlar toplu bişeler yapmaya ne dersiniz belki daha hoş olur artar motivemiz gerçi hepimizin takımları var ama burdada birliktelik sağlamış oluruz de mi
teşkür fıstıgım .. kavaltının altına içiyodum ama katarım portakal .içine ..:içelim:Şenizaybenim dikkatli ol, greyfurtu tek başına yeme ya da içme, muhakkak portakal ya da mandalina ile birlikte kullan. yanlış bilgi vermek istemiyorum, tam hatırlamıyorum ama doktorların tek başına kullanılmamasını söylediğini hatırlıyorum. tek başına ne etkisi oluyordu tam hatırlamıyorum ama uyarmak istedim.
off o kadar yürüyüş falan yapıyom gırtlağıda tutyom ama neden 65im hala![]()
Evet yarından itibaren bende burdayım ya kasımda 52 kiloydumm ama şu anda 60acilen vermem lazımm bu kilolarııı ama kararlıyım yemek yiyip anlık mutlu olacağıma kilo verip daimi mutlu olmak istiyorumm şu anda klavyede yazarken bile kollarım sallanıo gibi geliyor yaw