60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş canım ya keşke hamile olmak istiyorum dr.diyet vermedi sen yapma dedi erteledim zaten ben ama günde 15dk falan evde kendi başıma müzikle tepiniyorum ne kadar erkili olur bilmem bide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tatlı çok yediğimden kilo alıyorum ben daha çok malesefcokacimcoook spor şart evt katılıyorum ona hoşçakal :teytey:

canım doktorun diyet yapma dediyse yapma ama sağlıklı ve dengeli beslenirsen zaten diyet yapmana gerek kalmaz.nasıl beslendiğini neler yaptığını bilmiyorum ama mesela metabolizmanı hızlandıracak şeyler yap en azından sabah akşam 2 kere içmiyorsan yeşil çay içerek başlayabilirsin...hergün en azından 45 dk.spor yapmaya çalış.zamanım olmuyor deme ona inanmam...evde olduğun için çalışanlara göre daha şanslısın en azından kendine bir plan yapar onu uygulamaya çalışırsan spor yapmak o kadarda zor değil hatta zevkli..getirileri çok fazla...akşam 7 den sonra sakın ağır şeyler yeme tatlı çok seviyorum diyorsun o zaman sütlü tatlılar ye...3+3 beslenmeye çalış ben çalıştığım için o tarz beslenemiyorum ama evde olsaydım yapardım...bak hamile kalmak istiyorum diyorsun o zaman daha özen göstermen lazım benden söylmesi...a.s

peki bişey daha soğanın suyunu nasıl sıkıyosun peki hangi aletle peki kokusu nasıl aiçtikten sonra kokmuyormuusn ağzın falan

terazicim suyunu sıkmıyorumki kaynatıp suyunu içiyorum çiğ olarak sıkılsaydı bende içemezdim kesin kaynamış olan soğanın kokusu pek olmuyor

diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında soğan suyuyla zayıflama topiğinden yararlanabilirsin a.s.

canım doktorun diyet yapma dediyse yapma ama sağlıklı ve dengeli beslenirsen zaten diyet yapmana gerek kalmaz.nasıl beslendiğini neler yaptığını bilmiyorum ama mesela metabolizmanı hızlandıracak şeyler yap en azından sabah akşam 2 kere içmiyorsan yeşil çay içerek başlayabilirsin...hergün en azından 45 dk.spor yapmaya çalış.zamanım olmuyor deme ona inanmam...evde olduğun için çalışanlara göre daha şanslısın en azından kendine bir plan yapar onu uygulamaya çalışırsan spor yapmak o kadarda zor değil hatta zevkli..getirileri çok fazla...akşam 7 den sonra sakın ağır şeyler yeme tatlı çok seviyorum diyorsun o zaman sütlü tatlılar ye...3+3 beslenmeye çalış ben çalıştığım için o tarz beslenemiyorum ama evde olsaydım yapardım...bak hamile kalmak istiyorum diyorsun o zaman daha özen göstermen lazım benden söylmesi...a.s

diyet yapmıyorum evt ama az az sık yemeye çalışıyorum yeşil çay içmiyorum evt tadı hiç hoşuma gitmiyor ama alıp tekrar içmeyi denicem spor salonuna yazılcam karar verdim eşimle akşamları televizyon karşısında abur cubur yemeği çok seviyoruz onu kesicem biraz tatlıyı kesememde azaltırım inş hamilede kalırım teşekkür ettim sağol ilgilendiğin için moral verdin bana a.s.

terazicim suyunu sıkmıyorumki kaynatıp suyunu içiyorum çiğ olarak sıkılsaydı bende içemezdim kesin kaynamış olan soğanın kokusu pek olmuyor

diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında soğan suyuyla zayıflama topiğinden yararlanabilirsin a.s.

teşekkü ederim denicem a.s.a.s.

slm kızlar nasıl gidior diyetlerr ;
bugunki sabah kahvaltımm
bir kase yoğurt
1 yumurta
1 elma
ve mate çayy
burda yazan bi dieti uygulamaya başladımm bakalım sonuç ne olacak hihoyyyt
hepinize ii diyetlerr :CüvCüv:

bugunki sabah kahvaltımm
bir kase yoğurt
1 yumurta
1 elma
ve mate çayy

canımcım gün boyu yenilenler akşam geç vakit yada ertesi sabah toplu yazılsa değerlendirmeler daha gerçekçi olmazmı
daha öncede yazmıştım ama kimse dikkat etmedi bu konuya bende kendimce bi karar aldım tek öğün yazılanları yorumlamayacam :jeyyar:yarından itibaren :dilcikar:

ayçacım yeni bi diyete başlamışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah çok başarılı olursun
sabah çok sağlıklı ve çok hafif yemişsin çok iyi gidiyosun :nazar: :enbuyukkk:

bugün yediklerim: cokacimcoook cokacimcoook

bir bardak soğan suyu
kahvaltı:1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, az şekerli çay
öğle: 1 dilim ekmek, bir kase yoğurt
1 elma
yeşilçay :içelim:
akşam: 1 tabak yoğurtlu karnıbahar, yeşillik
yatmadanda tekrar soğansuyu

değerlendirmelerinizi bekliyorum şekerler Şeniz

bir bardak soğan suyu
1 elma

sabah kahvaltısı 5 *****
öğlen 5*****
akşam 5*****

aferin aferin aferin sanaaa bunları hakettin :1hug: a.s. Şeniz
bide aslında evt tum ne yenildiği yazılsa daha ii olurr öptum bebekk senii

kızlar ben çok kötü bişey yaptım
dün gece malum sevgililer günüydü
koca bi dilim pasta yedim çok pişmanım deyip üzülürken
bi dilimde akşam yedim ama gün boyu pişmanlıktan bişey yemedim
kendi cezamı vericem şimdi spor yapıcam

bugunki sabah kahvaltımm
bir kase yoğurt
1 yumurta
1 elma
ve mate çayy

ALLAH iyiligini versin ayça sabah sabah nasıl yedin yogurdu hadi yedin de
arkasında yumurtayı nasıl yedin

dün gece lahana yagı sürdüm kendime
bide karınca yumurtası yagı yaglardan kurtulalım derken daha çok yaglandım-tatlicadiarzu-

bir bardak soğan suyu
1 elma

toraksuu canım yediklerin çok iyi hatta az bile diyebilirim...özellikle pazar günü bu şekilde beslendiğini takdir bile ettim doğrusu...(ben pazarları biraz fazla kaçırıyorum da)şu anda kaç kilosun merak ettim...

kızlar ben çok kötü bişey yaptım
dün gece malum sevgililer günüydü
koca bi dilim pasta yedim çok pişmanım deyip üzülürken
bi dilimde akşam yedim ama gün boyu pişmanlıktan bişey yemedim
kendi cezamı vericem şimdi spor yapıcam

kendi cezanı bugun aç kalarak kendin vermişsin zaten :roflol::roflol::roflol:

bugün oğlumun doğum günüydü yinede o güzelim pastaya bakmadım bile yerimseniben

toraksuu canım yediklerin çok iyi hatta az bile diyebilirim...özellikle pazar günü bu şekilde beslendiğini takdir bile ettim doğrusu...(ben pazarları biraz fazla kaçırıyorum da)şu anda kaç kilosun merak ettim...

canım korkusundan kimse ısrar edemiyor artıkın :roflol::roflol: benim de eskiden haftasonlarım çok kaçamaklı oluyordu ama şimdi diğer günlerden farkı yok benim için kafama göre takılıyom hihoyyythihoyyyt

kendi cezanı bugun aç kalarak kendin vermişsin zaten :roflol::roflol::roflol:

bugün oğlumun doğum günüydü yinede o güzelim pastaya bakmadım bile yerimseniben

pastayı bi görseydin toprak sucum kalp şeklinde jöleli
yedim valla yemesem eşim kızardı zaten
bi kereden bişey olmaz dedi bende yedim ama şimdi çıkıyorum cezamı çekmeye gidiyorum görüşürüz

mrb arkadaşlar.ben ne yediğimi yazamıyorrum çünkü çok yemeye başladım regli olucam sanırım ondan.birazda canım sıkkın onada bağlıyorum.neyse geçer heralde ama hareketlerimi bırakmadım sabah kalkınca ve yatarken egzersizlerimi mutlaka yapıyorum.

bi kereden bişey olmaz dedi bende yedim ama şimdi çıkıyorum cezamı çekmeye gidiyorum görüşürüz

canım sakın eşinin ısrarlarına kanma ben o yüzden ağzı yanmış birisiyim onlara bişe olmuyoki şekerim onların yediğide bize yarıyor sanki uzun zamandır şöyle bi karar aldım artık hiç kimse için deil kendim istediğim için yiyecem yok şunun hatırı yok bunun hatırı kızarım kırılırım ayakları yok anacım

bak olan bize oluyor zayıflamak için neler çekiyoruz seninde eşin aç kaldımı bu gün sanmıyorum yani bilmem anlatabildimmi kaydirigubbakcemile5 Şeniz

canım o kadar vicdan azabı çekme...bak üzerine sporunu da yapacakmışsın benim o kadar katı kurallarım yok...patlayana kadar yemedikten sonra yemeyi çok istediğim birşey varsa tadımlıkta olsa yerim...o pasta hergün evinizde olan birşey değil ya sonuçta...zaten diyet yapıyorum diye strese girer tüm sevdiğimiz yiyecelerden uzak durup kilo verirsek bence 2 katı olarak o kiloları geri alırız diyet yaparak değil dengeli beslenerek kilo verilmeli bence...

Back
X