inş canım ya keşke hamile olmak istiyorum dr.diyet vermedi sen yapma dedi erteledim zaten ben ama günde 15dk falan evde kendi başıma müzikle tepiniyorum ne kadar erkili olur bilmem bide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tatlı çok yediğimden kilo alıyorum ben daha çok malesefcokacimcoook spor şart evt katılıyorum ona hoşçakal :teytey:
canım doktorun diyet yapma dediyse yapma ama sağlıklı ve dengeli beslenirsen zaten diyet yapmana gerek kalmaz.nasıl beslendiğini neler yaptığını bilmiyorum ama mesela metabolizmanı hızlandıracak şeyler yap en azından sabah akşam 2 kere içmiyorsan yeşil çay içerek başlayabilirsin...hergün en azından 45 dk.spor yapmaya çalış.zamanım olmuyor deme ona inanmam...evde olduğun için çalışanlara göre daha şanslısın en azından kendine bir plan yapar onu uygulamaya çalışırsan spor yapmak o kadarda zor değil hatta zevkli..getirileri çok fazla...akşam 7 den sonra sakın ağır şeyler yeme tatlı çok seviyorum diyorsun o zaman sütlü tatlılar ye...3+3 beslenmeye çalış ben çalıştığım için o tarz beslenemiyorum ama evde olsaydım yapardım...bak hamile kalmak istiyorum diyorsun o zaman daha özen göstermen lazım benden söylmesi...a.s