60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle ymeğim: bir küçük tavuk butu(fırınlanmış), bir kaş kaşık pilav biraz yoğurt.sonrasında bir kaç tane kuru meyve

afiyet olsun şekerim ne güzel gidiyorsun bak a.s.
bende öğlen 1 tabak acılı kara lahana yemeği yedim, yarım saat öncede 1 elma yedim kendime tıka basa tok hissediyorum valla

afiyet olsun şekerim ne güzel gidiyorsun bak a.s.
bende öğlen 1 tabak acılı kara lahana yemeği yedim, yarım saat öncede 1 elma yedim kendime tıka basa tok hissediyorum valla

karalahana mıııı . . . çok severim . . . çok . acılıymış bi de !

:asigim:

sarmasına da ayrı bi zaafım var . . .

karalahana mıııı . . . çok severim . . . çok . acılıymış bi de !

sarmasına da ayrı bi zaafım var . . .

uyy kız hemşerimsin sen benim bende aslen trabzonluyum,sevmesen şaşarım zaten , holiya derler ya bizim orda ondan yidim işde hihoyyyt

yarım saat önce tartıldım 61 le 62 arasında gidip geldim:lepi:
1 haftada 1.5 kilo böyle gidersem yaza kadar çoktan gitmiş olu bu kilolar:teytey:

canım inşallah vermişsindir hihoyyyt
ama evinde tartın olsa kilonu daha net öğrenirdin
çünkü sabah aç karnına wc den sonra ve iç çamaşırlarıyla tartılmak grekiyor eminim böyle bi tartılmanın sonucu seni daha çok mutlu edecektir en kısa zamanda bi tartı edinmeye çalış kilomuzu kontrol altında tutmak için tartıya ihtiyacımız var a.s. :1hug:

haklısın canım alayım bi tane kaydirigubbakcemile5
peki digital mi normal mi alayım onuda sorayım

mrb arkadaşlar.tebrik ederim verdiğiniz kilolar için.ben hala aynıyım hergün tartılıyorum maalesef kendimi tutamıyorum.ama böyle mutluyum.ii gidiyorum.birde size ayurveda saatinde bahsetmek istiyorum.bilmeyeniniz olabilir.bende yeni öğrendim.sabah 6ile 10 aarası akşamda 18ile 22 arası yapılan egzersiz sporlar daha etkili ve daha çok yağ yakıyormuş.ben birazdan başlıcam kocişim gelene kadar ne yaprsam kardır.pembe baloncuk ben digital tavsiye ederim.gram verdiğini görmek insanı inanılmaz mutlu ve motive ediyor.diğerinde böyle bir şansın olmuyo.akşamada vücudumu ölçüp ölçülerimi yazıcam size umarım farkettirmiştir.

uyy kız hemşerimsin sen benim bende aslen trabzonluyum,sevmesen şaşarım zaten , holiya derler ya bizim orda ondan yidim işde hihoyyyt

canımcım trabzonlu değilim ama ortalama bir trabzonludan daha fazla düşkünüm kara lahanaya o kokusu yok mu o koku beni sarhoş ediyo mest ediyo deli ediyo . . .

holiya demek ben bu adı ilk defa senden duydum benim bulunduğum çevrede karalahana yemeği denir klasik karalahana iç yağ ile haşlanır, hatta lahana yaprakları sonra süzülür o su falan ki ayin gibi :Saruboceq: yapımıda . . . yemeside . . .

cokacimcoook

evet bugun sımdıkı saat itibarıyle yedıklerım kahvaltıda bı kıbrıt kutusu kadar peynır,bır haslama patates ve 2 salatalıgı dogradm üzerıne sarımsaklı yogurt dökerek yedimcokacimcooo, 5,6 yesıl zeytın ,arada ıkı portakal, yarım bardak ayran,sımdıde aksam yemegımı yıyecem gece yatarkende sütlü konfeksmı yıyecm ıns ıkı gün sonra 64 olmam lazım ama bakalım ıns :sm_cool:

selamm herkese uzun zaman sonra tekrar sahalardayım:))
1haftadan beri hastanede yatıodum üşütmüşüm bya bisürü iğne we serumm:((
vitamin ilacı kullandım abaww bi iştahım açıldı tartılmaya korkuorum ama 1 kilo aldım sanırımdelikafadulden
nese zararın nersinden dönsem kardır herlde smdi bıraktım vitamin ilacını aldıgım kilo gittsinn yha istemioruumm onuuuuuu senağlama
bu arada sizi de çookk öslemişim yaw :utangac:

selamm herkese uzun zaman sonra tekrar sahalardayım:))
1haftadan beri hastanede yatıodum üşütmüşüm bya bisürü iğne we serumm:((
vitamin ilacı kullandım abaww bi iştahım açıldı tartılmaya korkuorum ama 1 kilo aldım sanırımdelikafadulden
nese zararın nersinden dönsem kardır herlde smdi bıraktım vitamin ilacını aldıgım kilo gittsinn yha istemioruumm onuuuuuu senağlama
bu arada sizi de çookk öslemişim yaw :utangac:

kız cadı hoş geldin canım çok özlemişim ya Şeniz
büyük geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ciddi şekilde üşütmüşsünkü hastaneye yatırmışlar :çok üzgünüm: canım sen kiloyu şimdilik boşver ilaçlarını düzenli kullan tam anlamıyla iyice iyileş ondan sonra devam edersin diyete
bende diyorumki bizim kız iyice derslere vermiş kendini ne bilek kuzucum iğne ilaçla uğraşıyor tekrar büyük geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun :1hug:a.s.a.s.

kızlar ya aranızda en şişman benim galiba 69 likoyum bundan sonra yedikelrime daha çok dikkat edicem dr.diyet yapma dedi ( çocuk istiyoruz da artık ) ama yediklerime dikkat edicem bu kiloyla hamile kalırsam kaç olurum acaba hepinizi takdir ettim çok iradelisiniz ben dayanamayıp yiyorum tatlı hamurişine hayır diyemiyorum özellikle tatlısız çikolatasız duramıyorum bir kvonoz nutellayı tek başıma bir günde bitiriyorum fenayım yani uzun zamandır görmeyenler tanıyamıyor çünkü evlendiğimde 52 kikoydum 4 senede 20 kilo aldım çok fazla anca 69 za indim inerim inş daha fazla hepinize iyi diyetler byeeee

1 haftada 1.5 kilo böyle gidersem yaza kadar çoktan gitmiş olu bu kilolar:teytey:

çok sevindim canım hayırlı olsun çok güzel bi başlangıç yaptın maşallah :nazar::nazar:

canım tartıyı sormuşsun benimki çok eski en az 10 yıllık eşim almıştı dijital deil ama memnunum ama yeni alacak olsam kesinlikle dijital alırdım kimse o eskilerden almıyor artık hadi bakalım aynen devam canım :1hug: a.s.

slm bravo sana ya nasıl yaptın spor yapıyormusun ne yiyip ne içiyorsun yaptığın özel bir karışım varmı cokacimcoook tebrik ederim gerçekten a.s. yaza incecik gir ne güzelll:teytey: hoşçakal hihoyyyt

kızlar ya aranızda en şişman benim galiba 69 likoyum bundan sonra yedikelrime daha çok dikkat edicem dr.diyet yapma dedi ( çocuk istiyoruz da artık ) ama yediklerime dikkat edicem bu kiloyla hamile kalırsam kaç olurum acaba hepinizi takdir ettim çok iradelisiniz ben dayanamayıp yiyorum tatlı hamurişine hayır diyemiyorum özellikle tatlısız çikolatasız duramıyorum bir kvonoz nutellayı tek başıma bir günde bitiriyorum fenayım yani uzun zamandır görmeyenler tanıyamıyor çünkü evlendiğimde 52 kikoydum 4 senede 20 kilo aldım çok fazla anca 69 za indim inerim inş daha fazla hepinize iyi diyetler byeeee

canım ne yapıyosun sen canına kastınmı var daha önce burdan sana hiç bunlar :tomato: :oklava: :oklava::mymeka: bari saçınıda çekim kaydirigubbakcemile uygulanmadı herhalde bak sonra diğer arkadaşlarada söylerim haaaaaaaaaaa ona göre kötükedihüsokötükedihüso lülülülülülü

terazicim dr. sana diyet yapma demiş eminim bi kavanoz nutellayı bi günde götür dememişki kaydirigubbakcemile3

derinncim cevap vermeyi unutmuşum geçen pazartesi 61 kg idim bakalım yarın ne çıkacak

canım benim ne kadar incesin cevap verdiğin için teşekkür ederim...ben de yazımın o kısmını okumayı atladığını düşünmüştüm zaten ben de bazen hızlı hızlı gözden geçiriyorum da yazılanları...bu arada yarım kilo daha vermişsin çok tebrik ediyorum kocaman öpüyorum...kaydirigubbakcemile3a.s.:nazar:

bugün yediklerim: cokacimcoook cokacimcoook

soğansuyu koca bi bardak
kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek, 2kk peynir, şekersiz çay
öğle: 1 tabak yoğurtlu karnıbahar
akşam: haşlanmış 1/3 tavuk göğsü, yeşillik
yatmadanda soğansuyu

a.s.a.s.a.s.a.s.

slm bravo sana ya nasıl yaptın spor yapıyormusun ne yiyip ne içiyorsun yaptığın özel bir karışım varmı cokacimcoook tebrik ederim gerçekten a.s. yaza incecik gir ne güzelll:teytey: hoşçakal hihoyyyt

teşekkürler canım darısı hepimizin başınakaydirigubbakcemile5
neler yapmadım ki terazicim ne duyduysam yaptım-tatlicadiarzu-
lahana çorbası hint yagı lahana yagı hepsinden bööö geldi bi daha asla yapmam:oklava:
sporumu hergün yapmaya çalışıyorum hihoyyyt
yaza incecik olmayı bende istiyorum hedefim 50 kilo tam 12 kilo var dahabenneyaptımki
bi dahaki regl döneminde pirinç lapası deniycem:lepi:
ve mate çayı başka bişey yapmam daha:1ninca:

canım benim ne kadar incesin cevap verdiğin için teşekkür ederim...ben de yazımın o kısmını okumayı atladığını düşünmüştüm zaten ben de bazen hızlı hızlı gözden geçiriyorum da yazılanları...bu arada yarım kilo daha vermişsin çok tebrik ediyorum kocaman öpüyorum...kaydirigubbakcemile3a.s.:nazar:

çok teşekkür ederim derinncim artık çok zor veriyorum bakalım yavaşta olsa göndereceğiz bütün fazlalıkları hep birlikte inşallah bende seni öpüyorum canım a.s.a.s.

benim bugün yediklerim
sabah:ballı limonlu ılık su
ögle:
1 kuşburnu şekersiz
5 tane form bisküvi bu sabah geç kaldım mecbur bunları yedim
akşam:7 tane çig köfte-tatlicadiarzu-
1 bardak tuzsuz ayran
1 tane haşlanmış tavuk but bu kadar
artık iştahımda yok
akşamda sporumu yaptım
yarın ne yerim bilmem benneyaptımki

Back