- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
şeysini göremedim yani kilo belirleme ibresini gösterge şeysini . . .
emme palmiye malmiye çok şık . . .
aha ahanda gördüm pardon fıstığı gördüm . . .
çok güzel çok biyendim çok . . .
zemuszemus
tam 59 u göriim koycam onu buraya o fıstığı.. Tabi o fıstıkta ben oluyorum..:roflol::roflol:
tesekkür ederim hayatım.. saglıga özen lütfen..magnumlar kacmıyor.. yeniletme yaz gününde zor gecer grp..
Saracım, bepanthen gercekten iyi nemlendııryor. sık kullanıma uygun mu bılmıyorum ama.. ampulunu sampunanıma koyuyorum ayrıca..şık oluyor saclar...
ben rosense'n nemlendiricisini pek begendım(hem de ekonomik)
bunun dısına vichy ve diadermine de güzel nemlendirici konusunda..
arkonun sıkılastırıcısını kullandım işe yaramadı.
lorealinkini de sevmedim.
niveanın ürünlerini sevmıyorum..hele ki yüzde hiç tavsıye etmem.. tüylenme yapıyormus,benim parfümericim genç kızlara vermıyorum diyor...
nivea nın tüğlendirdiğini bende duymuşum canım..:bbo:
ya kuzum rosens bendede var ama bana yetmiyo obenim vücudum fazla kuru bephanten kullanamıyorum denedim ve bazı bölgelerde alerji yaptı kızarıklık falan yaptı.niveayıda bi arkadaşım kullanmış onun cildide benimki gibi çok kuru o çok memnun kalmış ama tabii bana nasıl bi etki yapacak bilemiyorum.galiba ben yine eski yöntem bebe yağı kullancak gibiyim :jeyyar: banyodan sonra kullanıyodum çok işe yarıyodu ama yabii sıkılaştırma etkisi yok onun :1no2:
en iyisi bebeoil aslında... Canım sen sporla sıkılaşıcan zaten.. Krem çok da önemli değil aslında..