bayılıyorum patlıcanaaa bende sürekli yaparım hatta halamdan yeni bi tiyo öğrendim artık onu uyguluyorum.patlıcanları ateşte yada fırında közleyip temizleyip dipfreeze (aman işte buzluğa) atıyorum 1 sene bile duruyomuşşş
sarmamııı asla hayır diyememm heleki anne sarmasııı
kuzum hiç birimiz sıkı diyet yapmıyoruzkiii
afiyet olsun canımm bendemi yapsam azcık irmik helvası laelaelaelaelae
aplam sen zaten bütün gün çocuklarınla haşır neşirsin bu hafta bitiyo okul bu haftadan sonra rahaat rahaaat başlarsın sporuna
allah kolaylık versin canımm
ay bu çocuklar fena alemmm yaaa kaydirigubbakcemile3
:roflol:
geçmiş olsun canımmm
kuzuuummm inşallah allah söyletmiştirrr ama o kadar kilo vermeyi istemem 50 leri göreyim yeter.53 olursam ben hastalıklı gibi olurum yaww boy 174 fazla gelir bana 53
ellerine sağlık bitanemmm hemen yazdım kağıda bende deneyeceğimmm
allah kolaylık versin canımm allah bütün işsizlerin gönlüne göre en tez zamanda işlerini versin inşallahhh
harikasın yaa gerçekten çok mutlu oldum bu derin bilgiye
aynı kahvaltı olayı bizdede vardı canım bizimde misafirlerimiz var bende poaçaları 4 e bölmüştük onlardan 5 en minik dilimi ve peynir yedimm çok zevkli bi kahvaltıydı amaa :))))
kuzumm suyun yerini hiç bişey almaz hatta çay vücuttaki suyun tutulmasını engelliyo su içmek şart...

lmaz:
fulyaaamm resimleri görünce verdiğim tepkiyi görmen lazımdı harikalar hepsiiiii
eveeet artık senide görmek istiyoruuzzz
bayıldım bu sözlereee :))))))))))
günaydın taklımmmm opuyorumnanaktan
kuzuuum parmağına çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm hala geç kalmış değilsin biraz zor ama buz torbasına sok elini düşmesini engeller ama biraz acı verir mafoldumben
kedi içinde zor bi durum tabii ama o kedi 6 yaşındamıymış eğer öyleyse çok zor alışır kedicik yazık yaa
ne gördün bi tanem çok merak ettim??
ayy ne güldüm ama wc koltuğuna :roflol: benim patronum benle dalga geçti bilgisayarını wc ye taşıycam daha kolay olur senin için diye kaydirigubbakcemile3
her zaman yanındayız canımmm
saracım canımmm sende taşları yerine oturtamamanın üzüntüsünü,derin pişmanlıkların acısını ve yarına inancı kaybetme belirtileri hissediyorum

((((((((umarım yanılıyorumdur
sen GÜZEL bir insansın saram...biliyomusun insanların yürekleri yüzlerine yansır....