60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin..
forumdakı herkesın senı iyi okuması taraftarıyım..

oğlak erkeği benim hayatım erkeği...bazen düşünüyorum o olmasaydı ben evde kalırdım.. opuyorumnanaktan onunla evlenmezsem kimse olmaz gibi gelıyor çunku cok zor biriyim ben de.. hem de anlaşılması , idare etmesi çok güç olan türlerdenim..
cok zorlar insan olarak , cok ketumlar.. cok renksiz ve duygusuz dururlar ama o kale duvarlarını aşabilirsen tadından yenmezler..
izlenimlerime (sevdğimin özellikleri)göre sevdıgım yönlerını söyleyeyim; sorumluluk sahibi,güven verici,hırslı,başarı tutkunu,çalışkan,kariyer düşkünü,mantıklı,cok zeki,saygın oluyorlar..

sevındım önemsız bişi olusuna..

nayır mikerem... aslan burcu en iyi anlastıkları burc zemuszemus gerçi ben sınırda doğmusum.. hem aslan hem başak özellikleri gösteriyorum kaydirigubbakcemile3

katılıyorum sana ablacım,tespitlerin doğru..iş konusunda hele.. onun işi en büyük rakibim kaydirigubbakcemile3 bir de;
burda anlatmak istemıyorum ama biz o kadar zor kosullarda tanıstık ve güç bela bir araya gelebıldık..benım dünyadan haberım yokken o kadar cok ugrasmıskı bana ulasmak için benim oğlak erkeği..hem de benı doğrudüzgün hiç tanımadan.."bağlandım,inandım bu işte bir iş var,dedım"der durur.

boğa erkeklerini de bilürüm.. iyi huyları çok kolay yönlendirilebiliyor oluşları .. he bir bakımlı olurlar hem de çok bakımlı... en iyi huyları ise eşlerinin ağzına bakarlar, kızlara duyurulur; anneyi en kolay baştan savan burctur boğa..eş sececeklere boga önerilir ama sakın ha oglan boğa doğurmayın derim ben... kaydirigubbakcemile3

amin.. cümlemize.. :lepi:
ah canım ne yap yap da sakın senin oğlak erkeğini kızdırma!!dünyada katlanılamayacak bişey varsa o da oğlak erkeğinin asık suratıdır:))))yaaa bir insan hiç konuşmadan,bağırmadan,çağırmadan; öfkesini, bakışları ve yüzüyle nasıl bu kadar net gösterebilir:uhm:
kızz benim sefgülüde aslandan kıl payı başaka dönmüş.2 ,3 günle başak olmuş aşkım. biz oğlaklar tuttuk mu bırakmayız anacığım.huyumuz kurusun.:utangac: herkesleri sevemeyiz,ama sevincede ömürlük severiz opuyorumnanaktan

bu arada sevgilim bugün bana yüzük alacakmış.:utangac: iş çıkış.zorla aldırıyom ama olsun.buda bişii.şöle romantik bi şekilde yüzükle evlenme teklif etsin istedim olmadı.içimde mi kalsın yani.bende dedim.bana yüzük almazsan,teklif etmezsen gelmeyin istemeye dedim.:oklava: o da sonunda bugün alıyo kızlarr.opuyorumnanaktan.zorla da romantik bi ortam oluşturturum.kazma erkeklerin bizim zorumuz olmadan yapacakları yok dimi.yapsınlar. :lepi: :roflol:
:lepi::lepi:
kızlar ben yaklaşık 10 gündür falan hep aynıyım hiç değişme yok bende :)
belki yazın iyice sıcaklarda değişim olur
öpüyorum hepinizi zemuszemus
duraklama dönemindesin canım..çok normal bir durum...opuyorumnanaktan
Ben geçen yıl bunu üç öğün yapmıştım o dönemde iyide kilo vermiştim.Balın ılık su ile tek başına zayıflatma etkisi vardır bu elma sirkesi yanına yeni katıldı sanırım bence katlan bala.Bal tadını daha çekilir yapıyo aslında ama zevk meselesi tabiiii tatlım.

Bendemi yapsam oldum bunu pazar akşamı ne durumda olduğunu belirtebilirmisin canım tavsiye edersen pazartesi bende başlarım cuma sabahı tatile gidicem gitmeden 2 kilocuk verdirse muhteşem olur.Habersiz bırakma olur mu?

Bu karpuz var ya bu karpuz hiç saf bişey değil arkadaşlar ben bi başlıyım diyete.6 yıl kadar önce montıgnac diyeti ile 2 ayda 14 kg vermiştim.Yüne o diyeti uygulayacağım yiyeceklerdeki şeker oranlarını dikkate alarak besleniyorsun ve karpuz pirinç kadar yüksek şekerli bir yiyecek en sevdiğim meyvedir ama 6 yıldır korka korka yiyorum bazen bilmemekte güzel:((

Harikasın arkadaşım.Kim bu diyetisyen neler yaptırdı sana paylaş lütfen bizimle

Çok geçmiş olsun benekcim neyseki durum iyi az masaj iste kocacığından tedavi naparsın yapcak artık kremli olsun ama :)))

Hayırlı olsun canım darısı başımıza

teşekkürler pelincim:)bir haftadır her gün masaj yapıyor zaten canım...ama ben kötü tutulmuşum:(((

Benimde eşim 1 günlüğüne şehir dışında hiç hoş olmuyo ev onsuz oğlum var 8 yaşında ama canım uyumak bile istemiyor.ıyi geceler benekciğim.Senin branşın neydi canım

hepinize günaydın istanbuldn ve öpücükler,aranızda olmak çok güzel,aslında tv ye çıkan ve ünlü bir assolıisti zayıflatan bı erkek diyetısyenden başlamak istiyorum,üç ay gittim,tam bir fiyasko,sonra diyetisyen ararken internetten ve bir kaç tanesini araştırıken o gece rüya gördüm,içlerinden birine gitmişim,rüyalrım çıkar,ALLAH yol gösteriyor dedim soluğu aldım,hayatım kurtuldu,burdan isim vermek oluyomu bilmiyorum,ama mahmurede sürekli yazıyor ve kişiye özel diyet veriyor..önce şaka yapıyor sandım,o kadar çok yemek verince,ama hepinize çok rica ediyorum sakın aç kalmayın,ben aç kalarak zayıflamalrımın dönüşü 2 katı oldu,ama çok yiyerek azyıfladım bir yıldır hiç almadığım gibi veriyorumda..ALLAH hepinize yardım etsin,kilo çok kötü bişi kızlar,

Gunaydın
sabah 1 kıbrıt kutusu peynır
1 dılım ekmek
maydonoz
domates salatalık
3 tane zeytın
Çayyyyyyyyy

olur olur oda olur tatlımm.imzandeki bebiş gibi bebişleriniz bile olur.

fibummmm bal damlamış ağazdan . . . öperim ben seni bi çok kere hemde . . . opuyorumnanaktan

kuzumm başak ,boğa ve oğlak.en iyi eş adayları.oğlakla hayatın tek düze olur.ama çok sadık olurlar.başak zaten benim aşkımın burcu.:asigim: bende oğlak burcuyum.mükemmel uyum.bazen hiçç konuşmadan bile anlaşabiliyoruz.

Allah cc bozmasın . . . opuyorumnanaktan

Bu arada yeni hedef tablomu düzenlemiş bulunuyorum..Vatana ve millete ve tabii ki bana da hayırlı olur iyişallah..kaydirigubbakcemile2

sositososito

kızz benim sefgülüde aslandan kıl payı başaka dönmüş.2 ,3 günle başak olmuş aşkım. biz oğlaklar tuttuk mu bırakmayız anacığım.huyumuz kurusun.:utangac: herkesleri sevemeyiz,ama sevincede ömürlük severiz opuyorumnanaktan

bu arada sevgilim bugün bana yüzük alacakmış.:utangac: iş çıkış.zorla aldırıyom ama olsun.buda bişii.şöle romantik bi şekilde yüzükle evlenme teklif etsin istedim olmadı.içimde mi kalsın yani.bende dedim.bana yüzük almazsan,teklif etmezsen gelmeyin istemeye dedim.:oklava: o da sonunda bugün alıyo kızlarr.opuyorumnanaktan.zorla da romantik bi ortam oluşturturum.kazma erkeklerin bizim zorumuz olmadan yapacakları yok dimi.yapsınlar. :lepi: :roflol:

fiufiuma katılıyorum aferim kısssss kaydirigubbakcemile5 aldıracaksın tabiiii emeksiz yemek olmassss kaydirigubbakcemile3

hepinize günaydın istanbuldn ve öpücükler,aranızda olmak çok güzel,aslında tv ye çıkan ve ünlü bir assolıisti zayıflatan bı erkek diyetısyenden başlamak istiyorum,üç ay gittim,tam bir fiyasko,sonra diyetisyen ararken internetten ve bir kaç tanesini araştırıken o gece rüya gördüm,içlerinden birine gitmişim,rüyalrım çıkar,ALLAH yol gösteriyor dedim soluğu aldım,hayatım kurtuldu,burdan isim vermek oluyomu bilmiyorum,ama mahmurede sürekli yazıyor ve kişiye özel diyet veriyor..önce şaka yapıyor sandım,o kadar çok yemek verince,ama hepinize çok rica ediyorum sakın aç kalmayın,ben aç kalarak zayıflamalrımın dönüşü 2 katı oldu,ama çok yiyerek azyıfladım bir yıldır hiç almadığım gibi veriyorumda..ALLAH hepinize yardım etsin,kilo çok kötü bişi kızlar,

hoşgeldiniz sizin deneyimlerinizden faydalanmak çok güzel olucak . . .
bizde burada istediğimizi yiyerek ve her şeyden önemlisi doyarak kilo kaybettik . . . tabi pek çoğumuz . . . kaydirigubbakcemile5

Gunaydın
sabah 1 kıbrıt kutusu peynır
1 dılım ekmek
maydonoz
domates salatalık
3 tane zeytın
Çayyyyyyyyy

ALLAH iyiliğini versin okuyunca tebessüm oldu yüzümde,sabah birlikte kahvaltı etmiş olabilirmiyiz,aynı ölçüde aynı şeyleri yedim..bu arada ara öğünüm geldi,2 tane yulaflı biskuvi yedim ve bir litrede su içtim..

kızlar kendimden söz etmedim,bekarım,çalışıyorum,30 olduk sayılır gibi:),aslan burcuyum,
benim tartı bağımlığım var,bunu 12 sene sonunda geçen gün fark ettim,ama kurtulucam,sabah namaza uyanınca bile tartılıyorum:)

sizin yakanızı bırakmayız biz yalnız..

sizden ricam mesela örnek bir günlük diyetisyen yeme günlüğü yazar mıısnız buraya? bakalım neler neler yedırmiş size..
bir de çok yerleşik kilolar vardır ya hani cok uzun zamandır tartıda o kiloları görmemişizdir.. burda pekçoğumuz onlardan kurtulmaya çalışıyoruz ve takılıp kalıyoruz bır sabit kıloya.. bu durum için diyetisyenınızın bir önerisi var mıydı?

fibummmm bal damlamış ağazdan . . . öperim ben seni bi çok kere hemde . . . opuyorumnanaktan

Allah cc bozmasın . . . opuyorumnanaktan

sositososito

fiufiuma katılıyorum aferim kısssss kaydirigubbakcemile5 aldıracaksın tabiiii emeksiz yemek olmassss kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz sizin deneyimlerinizden faydalanmak çok güzel olucak . . .
bizde burada istediğimizi yiyerek ve her şeyden önemlisi doyarak kilo kaybettik . . . tabi pek çoğumuz . . . kaydirigubbakcemile5

zabınım günaydeın bebeeeeeeeem.........

günaydınnnn cicimmmm benim idealist prensesimmmm . . .
erken kalkmışsın ne güzel . . . opuyorumnanaktan mis . . .

bu sabah 61.1 geldim fiufiummmmm 61.8 dim 700 gramı yedimmmm . . . kaydirigubbakcemile5
piriç lapasının etkisi olduğunu düşünüyorum etkisini görmediğimi düşünmüştüm ama regl şişliğiymiş . . .
ve bu son bi kaç gün akşam meyve yedim sadece . . . sende reglsin bi öğününe lapa eklesene . . . sositososito

bu sabah bol su 1 kupa 1 şekerli çay 1 mus yedim . . .

birazdan 1 simitli bol lor peynirli bi kahvaltı edeceğim, lor peynirini fium senin tavsiyen üzerine aldım zaten çok severdim ama uzun zaman olmuştu yemeyeli ve gerçekten neredeyse 0 yağlı ve kalsiyumdan zengin çok besleyici tam yazlık bir atıştırmalık . . .

akşam ise öğlen simitli zengin bir kahvaltı ettiğim için sadece meyve ve süt düşünüyorum . . .

meyveyle yenilen süt-yoğurt inanılmaz tok tutuyor . . . yoncicim sağ olsun ondan öğrenmiştik . . . zemuszemus inşAllah yerindedir keyfi . . .​

bu sabah 61.1 geldim fiufiummmmm 61.8 dim 700 gramı yedimmmm . . . kaydirigubbakcemile5
piriç lapasının etkisi olduğunu düşünüyorum etkisini görmediğimi düşünmüştüm ama regl şişliğiymiş . . .
ve bu son bi kaç gün akşam meyve yedim sadece . . . sende reglsin bi öğününe lapa eklesene . . . sositososito

tebrik canım bnm.. ben de bu hafta 2-3 gun tekögun lapa yedım..

dün pilav yedım aksam 3 koca kasık kadar yanında da kendı uydurdugum soya kıymalı patlıcan yemeği yedım ve semız otu salatası(yogurtlu) bugun de aynımönüyü yiycem.. cok yemek kalmıs ...bosa gitsin istemem ama lapadan sayılır mı? kaydirigubbakcemile3 bu arada damak tadımı yağı minumum tüketmeye alıstırdım.. pilavı kımyasal deney yapar gibi yaptım. 2 su bardagı pirince 2/3 yemek kasıgı mısır özu yagı,1/2 yemek k yagı azaltımıs becel 1 yemek kasıgı z.yagı koydum ve cok lezzetli geldi... güldüm ama cok ölcüye bak...yarın yapayım lapa..

vazgectım erkek arkadasıma yedıreyım yemeklerı ben lapa yiyeyim kafamçokkarıştı manyaklastım laelaelaelaelae
bu arada bu sabah reglımın 2.gunu sabah tartıldım 62.1 cıktım. aldıgım kıloları verdım. bu hafta gercekten saglıklı beslendım dıyebılırım. asla ac kalmadan ama ayarı kacırmADAN 5 gunde 1.7 kg gıttı regl durumu da var.ama spor yapamadım sayılır.. bakalım basa sardım ben yavas yavas giriş yapcam demiştim.. ben vucut uyanık ac kalınca inat ediyor...aynı ben zorla bir şey yaptırılmıyor buna.. gıcık sey

sizin yakanızı bırakmayız biz yalnız..

sizden ricam mesela örnek bir günlük diyetisyen yeme günlüğü yazar mıısnız buraya? bakalım neler neler yedırmiş size..
bir de çok yerleşik kilolar vardır ya hani cok uzun zamandır tartıda o kiloları görmemişizdir.. burda pekçoğumuz onlardan kurtulmaya çalışıyoruz ve takılıp kalıyoruz bır sabit kıloya.. bu durum için diyetisyenınızın bir önerisi var mıydı?

canımın içi evt çok iyi anlıyorum yerleşik derken ne demek istediğini senelerdir 70 altına inemedim ama ınan bana sağılıklı beslenınce takır takır düşüyo:)
ben örnek liste yazıcam,ama onun bana sölediklerınden tercih ettiğimi yazıcam,herkesin damak zevki ve zaafları farklıdır,zaten aban ilk sorusu şu oldu,sen ne yemezsen yapamzsın dedi,bende ekmek dedim:)
ooo çok iyi ekmğin zararı yok ölçülü tüket yeter dedi

sabah
2 dilim ekmek,zeytınyağlı tuzlu domates,4 siyah zeytin,60 grm peynir(hafatada 3 gün bi yumurta+30 gr peynir)peynir tam yağlı kaşar,dil ne istersen

kuşluk
süt (tam yağlı)meyve(ben kuru incir kayısı hurma tercih ediyorum)

öğlen
3 porsiyon balık,köfte tavuk(ama normal olcak yanı sote falan öle göğüs haşlama falan eziyet çekmeyın,ben tavuğu köfteyi sadece sirke koyup teflonda çektirerek pişiriyorum)
1,5 dilim ekmek
yağlı tuzlu bol salata

ikindi
fındık,badem,ceviz,yada biskuvi,simit peynir(siz seçin)

akşam

8 ymk kaşığı saşçalı yağlı sebze(yağın içinde yüzmeyecek tabi normal)
1,5 ekmek
yoğurt(tam yağlı)

gece meyve

herşey tam yağlı normal yemekler olcak
haftadan haftaya ölçü değişimi mesala 1,5 ekmek değilde 2 dilim ekmek gibi
yada 8 ymk kaşığı değilde 6 gibi değiştiriyodu
arada kek börek gibi şeyler istersen ye diyordu,ama bazı şeyleri eksiltiriyodu

birazdan 1 simitli bol lor peynirli bi kahvaltı edeceğim, lor peynirini fium senin tavsiyen üzerine aldım zaten çok severdim ama uzun zaman olmuştu yemeyeli ve gerçekten neredeyse 0 yağlı ve kalsiyumdan zengin çok besleyici tam yazlık bir atıştırmalık . . .

akşam ise öğlen simitli zengin bir kahvaltı ettiğim için sadece meyve ve süt düşünüyorum . . .

meyveyle yenilen süt-yoğurt inanılmaz tok tutuyor . . . yoncicim sağ olsun ondan öğrenmiştik . . . zemuszemus inşAllah yerindedir keyfi . . .​

afiyet olsun cnm
ben kendımı bıldım bılelı süt grubu ile meyveyı severım.. karpuzla tuzsuz peynir, elmayla yogurt, kuru kayısı ile gene yogurt ,sütle muzun cok yakıstıgını düsünum

canımıniçi kahvaltı için çok geç kalmışın,yaa metobolızma böle duruyo işte,ben çok deneyımlıyım,10 yılımı verdim bu işe,paramıda tabii:)
doktor bir gün dediki eğer bu kadar uğraşmasan idin 150 kıloluk bi obez olurdun sen
yıllraca yüzdüm yürüdüm,yapmadığım spor kalmadı,yok,yok,yok,uzmanlar kanıtlamış,sporun etkisin 1000/1 miş,ve bende kanıtladım cidden öle,hiçbirşey yapamdan çok yiyerek zayıflayınca için yandı geçen günlerime,aç kalan günlerime,günde 2 öğün yokk,kesinlikle 6 öğün bunun sırrı..

canımın içi evt çok iyi anlıyorum yerleşik derken ne demek istediğini senelerdir 70 altına inemedim ama ınan bana sağılıklı beslenınce takır takır düşüyo:)
ben örnek liste yazıcam,ama onun bana sölediklerınden tercih ettiğimi yazıcam,herkesin damak zevki ve zaafları farklıdır,zaten aban ilk sorusu şu oldu,sen ne yemezsen yapamzsın dedi,bende ekmek dedim:)
ooo çok iyi ekmğin zararı yok ölçülü tüket yeter dedi

sabah
2 dilim ekmek,zeytınyağlı tuzlu domates,4 siyah zeytin,60 grm peynir(hafatada 3 gün bi yumurta+30 gr peynir)peynir tam yağlı kaşar,dil ne istersen

kuşluk
süt (tam yağlı)meyve(ben kuru incir kayısı hurma tercih ediyorum)

öğlen
3 porsiyon balık,köfte tavuk(ama normal olcak yanı sote falan öle göğüs haşlama falan eziyet çekmeyın,ben tavuğu köfteyi sadece sirke koyup teflonda çektirerek pişiriyorum)
1,5 dilim ekmek
yağlı tuzlu bol salata

ikindi
fındık,badem,ceviz,yada biskuvi,simit peynir(siz seçin)

akşam

8 ymk kaşığı saşçalı yağlı sebze(yağın içinde yüzmeyecek tabi normal)
1,5 ekmek
yoğurt(tam yağlı)

gece meyve

herşey tam yağlı normal yemekler olcak
haftadan haftaya ölçü değişimi mesala 1,5 ekmek değilde 2 dilim ekmek gibi
yada 8 ymk kaşığı değilde 6 gibi değiştiriyodu
arada kek börek gibi şeyler istersen ye diyordu,ama bazı şeyleri eksiltiriyodu

güzel bir listeymiş ... hem de özgür.. işte benım sorunumsa et pek tüketemıyorum. zar zor arada.. hergun et yesem kahrımdan ölürüm kaydirigubbakcemile3 yoksa uyardım bu listeye ama kulagıma küpe yapıcem...böyle beslenerek mı düştün yerlesık kıloarın altına..?

bir de ne kadar zamanda ? yerlesık kılo kısmnı soruyorum sadece?
spor için neler önerdi?
merak ettım bır de ayda kac seans gidiyordun? kaca gelıyordu bır seans? fisfisfis

canımıniçi kahvaltı için çok geç kalmışın,yaa metobolızma böle duruyo işte,ben çok deneyımlıyım,10 yılımı verdim bu işe,paramıda tabii:)
doktor bir gün dediki eğer bu kadar uğraşmasan idin 150 kıloluk bi obez olurdun sen
yıllraca yüzdüm yürüdüm,yapmadığım spor kalmadı,yok,yok,yok,uzmanlar kanıtlamış,sporun etkisin 1000/1 miş,ve bende kanıtladım cidden öle,hiçbirşey yapamdan çok yiyerek zayıflayınca için yandı geçen günlerime,aç kalan günlerime,günde 2 öğün yokk,kesinlikle 6 öğün bunun sırrı..

benim öykümse şöyle; spor ve cok katı olmayan bır diyetle 76dan 62ye dustum 5 ayda.. boyumsa 172cm, 38bedenım ve artık zor verıyorum. hatta hıc veremıyorum bunun altını..gecen 1hazırandan berı 62yım.. veremeyınce şok diyetler,protein diyetleri denedım.. bana mısın demedı.. arada sinirlendim agır kacamaklar yaptım.sonra ben bu bünyeyı yiyerek şaşırtıcam dedım.. 2 hafta kadar güzel güzel besledım kendımı...gecen pztesi tekrar basladım ama az az kesıcem. birden azaltmıyorum yedıklerımı.. yeme dönemınde aldıgım kıloları verdım. sımdı 62yım gene bakalım bu hafta verebılcekmıyım... deneme sürem için son bir hafta...

canım hoşgeldin.diyetisyenden gördüğün listeleri,önerileri bizede aktarırsın inşallah.

kızlar kendimden söz etmedim,bekarım,çalışıyorum,30 olduk sayılır gibi:),aslan burcuyum,
benim tartı bağımlığım var,bunu 12 sene sonunda geçen gün fark ettim,ama kurtulucam,sabah namaza uyanınca bile tartılıyorum:)

ben tartılara küstüm.akşam 60 gösteriyorum.yatmadan önce sabah 62.büyük ihtimalle uyur gezerim galibalaelaelaelaelae.gece bilmeden kalkıp ymek mi yiyorum anlamadım ki.

tebrik canım bnm.. ben de bu hafta 2-3 gun tekögun lapa yedım..

dün pilav yedım aksam 3 koca kasık kadar yanında da kendı uydurdugum soya kıymalı patlıcan yemeği yedım ve semız otu salatası(yogurtlu) bugun de aynımönüyü yiycem.. cok yemek kalmıs ...bosa gitsin istemem ama lapadan sayılır mı? kaydirigubbakcemile3 bu arada damak tadımı yağı minumum tüketmeye alıstırdım.. pilavı kımyasal deney yapar gibi yaptım. 2 su bardagı pirince 2/3 yemek kasıgı mısır özu yagı,1/2 yemek k yagı azaltımıs becel 1 yemek kasıgı z.yagı koydum ve cok lezzetli geldi... güldüm ama cok ölcüye bak...yarın yapayım lapa..

vazgectım erkek arkadasıma yedıreyım yemeklerı ben lapa yiyeyim kafamçokkarıştı manyaklastım laelaelaelaelae
bu arada bu sabah reglımın 2.gunu sabah tartıldım 62.1 cıktım. aldıgım kıloları verdım. bu hafta gercekten saglıklı beslendım dıyebılırım. asla ac kalmadan ama ayarı kacırmADAN 5 gunde 1.7 kg gıttı regl durumu da var.ama spor yapamadım sayılır.. bakalım basa sardım ben yavas yavas giriş yapcam demiştim.. ben vucut uyanık ac kalınca inat ediyor...aynı ben zorla bir şey yaptırılmıyor buna.. gıcık sey

ahh ahh lapayı sonunda bende deneyecem galiba.ama çalışıyorum.ne ara uygulayacağım. ya kızlar ben hiç menümü yazmadım size.yazayım bakın.
1 fincan şekersiz çay.(çay yoksa ılık su)1 dilim kepek veya çavdar ekmeği yanında peynir,salatalık,domates nane tereallah ne verdiyse..zeytin sevmediğimden yemiyorum.reçelde sevmiyorum.işe gidiyorum.işte sürekli su,yeşil çay,bitki çayları hepsi şekersiz.öğlen yemek yapan ablaya göre 1 tabak makarna veya patates yemeği,sandwich tarzı şeyler.ve yine aralarda hep çaylar,sular.akşam 7 gibi eve gidiyorum.evde de dolapta meyva varsa meyve yiyorum.yoksa çay,süt içiyorum.8 den 9dan sonrada yemiyorum bişi.akşam yemeklerini yaklaşık 1,5 aydır hiç yemiyorum.ama kilo veremiyorum halaa.mafoldumbenmafoldumben

Günaydın hepinize endülüs ne kadar zamanda kaç kilo verdin ne zamanda canım.Gşdşp geleyim bende karboksipunktura gidiyorum ama henüz 5 seans gittim gelince çok sıkı devam edeceğim bakalım.

Back
X