60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 3 gün önce tartıldım ve 59 kilo olmusum...bu grupta herkes bana cok yardımcı oldu herkese cok cok tesekkürler..darısı sizin basınıza
50-59 grubunainşallah kısasürede inersiniz hepinizi çok çok seviyorum

merhabalar çokk zmndr girmiyorum bi yazıp pasımı atmak istedm...hepiniz iyisinzdir inş.gerçi bu grupta dglmdm ama artk inş öyleym kabul edersenz bide ticketimi degiştrdm mi tamamdır

dün çok kaçırdım kızlar ya muffin falan yedim..patates kızartması da yedim. üfffff

65.5 a takılı kaldııım ühühühü hüüühüühüüh
azıcık sabret :)
düşersin.. daha da olmazsa teknik değiştir canım

kızlar 3 gün önce tartıldım ve 59 kilo olmusum...bu grupta herkes bana cok yardımcı oldu herkese cok cok tesekkürler..darısı sizin basınıza
tebrik ederim emosum..
maşAllah doğum kilosu falan kalmadı sen de..

merhabalar çokk zmndr girmiyorum bi yazıp pasımı atmak istedm...hepiniz iyisinzdir inş.gerçi bu grupta dglmdm ama artk inş öyleym kabul edersenz bide ticketimi degiştrdm mi tamamdır

hoşgeldin aramıza :1hug:

selamlar,

hafta sonu yemek yemeyi abartmasam da, diyet mönüsüne uydum diyemem. pazartesi gününden itibaren daha disiplinli gidicem. cuma günü 1 hafatlığına şehir dışına çıkıyorum, umarım kontrollü olurum. neyse tartıda göreceğiz olanları...:Saruboceq:

herkese sevgilerr..a.s

Hoşgeldinizz....a.s.

dün çok kaçırdım kızlar ya muffin falan yedim..patates kızartması da yedim. üfffff

Aynen..:((mafoldumben

Aynenin aynısıııııı...mafoldumben

65 70 arasında oynayıp duruyorum.. çok dikkat edemiyorum kızlar =(

Aynen..:((mafoldumben

herşey senin florida usulu tavuğu methetmen yüzünden oldu yoksa ben ızgara levrek yiycektim lülülülülülü
bi de ananas var içinde dedin ya..
mönüde yemeği görür görmez ampu çaktı beynimde..
ama ekmek yemedim yanında kaydirigubbakcemile
her seferinde de mazeret uydurmasam
opuyorumnanaktan seni canım.

herşey senin florida usulu tavuğu methetmen yüzünden oldu yoksa ben ızgara levrek yiycektim lülülülülülü
bi de ananas var içinde dedin ya..
mönüde yemeği görür görmez ampu çaktı beynimde..
ama ekmek yemedim yanında kaydirigubbakcemile
her seferinde de mazeret uydurmasam
opuyorumnanaktan seni canım.

Ama sırf florida usulu tıvıh yediysen bişii olmaz canım..lülülülülülü

sana hak..
flyla bana değil.. 55in altındaki hatunlara daha fazla ayrıcalık :)

aynen öyle.. Dün akşam yine çok kaçırdım ya.. Sabah 61 çıktım..mafoldumben Hoş bir iki güne regl olucam ama.. Çok dikkat etmelyim.. Dişlerim de çok acıyo.. Herşeyi yiyemiyorum..

Cumartesi günki diş operasyonum baya zorlu geçti.. Hala ağrısı geçmedi.. O yüzden yımışak yımışak şeyler yiyebiliyorum sadece.. Neyse ama sağlık daha önemli.. Hele bi şu diş macerasını sağ salim atlatiimda..

Günaydın herkeşe...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ama sırf florida usulu tıvıh yediysen bişii olmaz canım..lülülülülülü

aynen öyle.. Dün akşam yine çok kaçırdım ya.. Sabah 61 çıktım..mafoldumben Hoş bir iki güne regl olucam ama.. Çok dikkat etmelyim.. Dişlerim de çok acıyo.. Herşeyi yiyemiyorum..

Cumartesi günki diş operasyonum baya zorlu geçti.. Hala ağrısı geçmedi.. O yüzden yımışak yımışak şeyler yiyebiliyorum sadece.. Neyse ama sağlık daha önemli.. Hele bi şu diş macerasını sağ salim atlatiimda..

Günaydın herkeşe...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım..

yanında azıcık da pilav yemiştim..sabah tartıldım 57.8 geldim. AMA benim ufukta regl yok..
senin 61 regldendir..

günaydın hanımlar..

günaydın kızlar.nasıl gidiyor diyet?? bir hafta önce regl olmuştum.yine olacağım sanki bir iki güne kadar.nie böle oldukii:uhm: 2-3 gündür de acayip midem bulanıyo ya.üzerimde bir kırıklık,bıkkınlık var.mutsuz da hissediyorum biraz.çok sıkıldım çalışmaktan galiba.göbeğimde çıktı iyice.sporda yapamıyorum.akşam eşimcim yaptırmıyo.sabahta ben uyanamıyorum artık.off yaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam
bende yeniyim aranizda
1 sene once dogum yaptim ve hala dogum kilolari ustumde duruyor :((
cok fazla gayret gösteremiyorum hep abur cuburdan artik kurtulmam lazim :(

Back
X