Erkek İnfertilitesi :(((((((((((((((((((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama canım maç kaçırıyım deme kaleyi hiç boş bırakma şuuuuuttt veee goooolllll benim batta nazlanıyo gelir yakındr akşam kaçta gircen gene grelim beraber sohbet güzel oluyo benim eşimde yarın sabah gelcek inş bu gece boşum kızlar heeeee

o bat gelmeyecek inşallah ayşem:)))) çok bıraktım kendimi gidem ciciler alam, saçımı boyatam maçlara daha sağlam çıkam:)))))
akşam mutlaka girerim 10-11 gibi :))) bence de sohbet çok güzeldi, akşama görüşürüz can:)))

o bat gelmeyecek inşallah ayşem:)))) çok bıraktım kendimi gidem ciciler alam, saçımı boyatam maçlara daha sağlam çıkam:)))))
akşam mutlaka girerim 10-11 gibi :))) bence de sohbet çok güzeldi, akşama görüşürüz can:)))

tamam 10 buşuşalım canım kızlar hepiniz gelin bakın randevuyu kaçırmayın

benide aranıza alın aynı dertten muzdaripiz dertleşiriz evde kös kös oturuyorum sohbet edecek arkaş yok ya . ama sizle aynı derdimiz olduğu için paylaşacak çok şey oldugunu dusunuyoru :)

benide aranıza alın aynı dertten muzdaripiz dertleşiriz evde kös kös oturuyorum sohbet edecek arkaş yok ya . ama sizle aynı derdimiz olduğu için paylaşacak çok şey oldugunu dusunuyoru :)

hoşgeldin canım:))))) artık biz varız.. hep birlikt hamiş kalcaz inşallah:)))

kızlar bundan sonra konu komşu, elti, arkadaş, kaynana, akraba...vs takmıyoruz, kulaklarımızı tıkıyoruz...canımızı sıkmıyoruz... kürlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz... meryem suresini okuyoruz dua ediyoruz ve Allah a bırakıyoruz.Rabbim de inşallah gönlümüze göre verecektir:))) ben inanıyorummmmm

pek güzel yazmışsın valla. kürlere devam. tabi kocamın da gelmesi lazım. tek başına olmuyor bu işler. 54 gün daha bekleyeceğim. ooyy özlem de yordu beni. çok özledim artık. :14::14::14:

kızlar bu arada ne yapmamız gereknlerden konuşalım... keçiboynuzum bitmişti onu aldım ve günde 1 kere kürünü yapıyorum.. bugün bol bol sebze aldım... ıspanak, kereviz, brüksel lahanası, dereotu, tere, havuç... bunları mutlaka eşlerimizin tüketmesi gerekmiş...Aktardan özel karışım yaptırdık... sabah akşam onu yiyor eşim... e bi de drun yazdığı vitamin ilacı ve öğlen emesi için cevi...z fındık fıstık.. bunları yapalım hep birlikte kızlar

Back
X