Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin için cok güzel bişey.çünkü bebeğin olmadan onların birçok deneyimlerinden faydalanabilirsin.
Okulda 7 öğretmeniz 4 ü hamile, 2side ununu elemiş eleğini asmış kadınlar...Binada 6 kişi oturuyoruz. 3 ü hamile...Etrafım hamilelerle çevrili... bu kıskançlık değil farklı bir duygu Allah ım nolur bize de sağlıkla sıhhatle bebişimizi gönder..
canım seni çok iyi anlıyorumm..çünkü bende aynı durumdayım çevremde benimle evlenen herkes hamilee şuann burda birlikde yola çıktımızz arkadaşlarda hamile şuan:))ama şöle düşün çok zorr durumda hamile kalması zor olan insanlar bile hamile kabiliyorsaa bizim neden olmasın demekki bu çok bir şey değil ama vakti zamanı gelmemişdirr henüzzz hayırlısı ALLAH BİLİYODUR DOĞRU ZAMANI sorgulamak bize düşmez canım biz elimizden geleni yapalım gerisi yaradanaa aitt...
beni daha cok ne rahatsız ediyor biliyomusun hamile kalanlara dediğim gibii seviniyorum hemde çokk ama bunu böle ballı ballıı anlatanlarr yere gögee sıgdıramayanlarr şöle yapacam bölee yapacam dielerrr malesef benim cevremdee böle bir kaç insan varr o kadar cok içim acıyor ki anlatamamm(kuzenimin eşi hamilee gecenlerde konuşuyoruzz anlatıyorda anlatıyorrr paşama organik yatak aldım bebeim karnımda bılgır bılgırr oynuyorrr babamız böle yaptıı benim paşammm blmem nnee bilmem nee elbettee anne olacak neticede çok mutludurr ama benii nasıl incittiğinin farkında bile değilll üstelik sorunumu biliyorr ve üstelik kendininde 2 yıl dan sonra olduuu veee
o kadar üzüldüm kii çok ağladımmm benim neden olmuyorr die ALLAHIM BANA SABIR VER DİYEE
canım seni anlıyom bende öyleyim bana eltim dediki ben yapıcam sen yapmıyom aileye cocuk gelsin bu arada eltim 38 yaşında yani benim açıhımı bulamadı beni herkes seviyo kolluyo oda beni bu şekilde incitiyo ona belli etmedim ama çok kırıldım çok ağladım resmen kalbim sıkıştı ağlarke ama sonra allaha havale ettim baktım eşim çok üzülüyo bende ondan sonra artık daha az üzülüyom napıyım kendimide yırtsam allah vermedikçe olmaz oyüzden şimdi bu zamnların tadını çıkarıyom çocuhum olunca yapamıycaklarımmı hepsini yapıyom
canım seni çok iyi anlıyorumm..çünkü bende aynı durumdayım çevremde benimle evlenen herkes hamilee şuann burda birlikde yola çıktımızz arkadaşlarda hamile şuan:))ama şöle düşün çok zorr durumda hamile kalması zor olan insanlar bile hamile kabiliyorsaa bizim neden olmasın demekki bu çok bir şey değil ama vakti zamanı gelmemişdirr henüzzz hayırlısı ALLAH BİLİYODUR DOĞRU ZAMANI sorgulamak bize düşmez canım biz elimizden geleni yapalım gerisi yaradanaa aitt...
beni daha cok ne rahatsız ediyor biliyomusun hamile kalanlara dediğim gibii seviniyorum hemde çokk ama bunu böle ballı ballıı anlatanlarr yere gögee sıgdıramayanlarr şöle yapacam bölee yapacam dielerrr malesef benim cevremdee böle bir kaç insan varr o kadar cok içim acıyor ki anlatamamm(kuzenimin eşi hamilee gecenlerde konuşuyoruzz anlatıyorda anlatıyorrr paşama organik yatak aldım bebeim karnımda bılgır bılgırr oynuyorrr babamız böle yaptıı benim paşammm blmem nnee bilmem nee elbettee anne olacak neticede çok mutludurr ama benii nasıl incittiğinin farkında bile değilll üstelik sorunumu biliyorr ve üstelik kendininde 2 yıl dan sonra olduuu veee
o kadar üzüldüm kii çok ağladımmm benim neden olmuyorr die ALLAHIM BANA SABIR VER DİYEE
canım seni anlıyom bende öyleyim bana eltim dediki ben yapıcam sen yapmıyom aileye cocuk gelsin bu arada eltim 38 yaşında yani benim açıhımı bulamadı beni herkes seviyo kolluyo oda beni bu şekilde incitiyo ona belli etmedim ama çok kırıldım çok ağladım resmen kalbim sıkıştı ağlarke ama sonra allaha havale ettim baktım eşim çok üzülüyo bende ondan sonra artık daha az üzülüyom napıyım kendimide yırtsam allah vermedikçe olmaz oyüzden şimdi bu zamnların tadını çıkarıyom çocuhum olunca yapamıycaklarımmı hepsini yapıyom
hamile kalmanla alakalı bir sıkıntın yoksa sen de diğerleri gibi hamileler kervanına katılabilirsin.durman hata:)
çookkk güzel yazmışsın canım yaaaa... belki bilerek belki bilmeyerek kırıyorlar işte bizi...Peygamber Efendimizin dediği gibi düşünmek istiyorum 'bilseler yapmazlardı'... bi arkadaş 2. cocuğuna hamile istemiyor ağlıyor bebeği bir yaşında diğeri de güya ona teselli veriyo... Ağlama canım herkes hamile kalmak için ugraşıyo, herkese nasip olmaz ' diyo
sonra da gelmiş benden özür diliyo....
evet canım benim okulumda da bir çok öğretmen hamile sanki hepsi anlaşmış gibi:) Dediğin gibi onları gördükçe üzülüyorum kıskanmıyorum tabi ki ama çok farlı bir şey bilmiyorum
gülsein mi ağlayasınmı çok merak ediyorum gercekden farkında değiller mii??eger bunu bize bilerek yapıolarsa bende ALLAH a havale ediyorumm..ama benim çok hamiş arkadaşım varr çoğusu anlatmıyo ama eminim beni üzmemek içinn ama böle bir iki gereksiz çıkıyo maleseff
alttaki arkadaşlar merhaba:))))
merhaba nasılsınız arkadaşlar :))[/QUO
iç güveysinden hallice:))))) sen nasılsın canım:))))
merhaba nasılsınız arkadaşlar :))[/QUO
iç güveysinden hallice:))))) sen nasılsın canım:))))
:)) yazdıklarınızı okudum da benimde sizden farkım yok aynı sayılırız yani ....
:)) yazdıklarınızı okudum da benimde sizden farkım yok aynı sayılırız yani ....
ne kadardır ne ewlisiniz dilek???????