ne kadardır ne ewlisiniz dilek???????
3 yıldır evliyim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadardır ne ewlisiniz dilek???????
3 yıldır evliyim canım
aynen ben de öyle yapmaya çalışıyorum canım tadını çıkarmak... başka elden gelen bi şey yok... Rabbim bize de nasip eder inşallah.. sizin sorununuz ne???
canım çok şükür bende sorun yok eşimde spermsayısı iyi hareket az 5 aydr tedavi görüyoz nasip artış oldu ama bakalım olmazsa aşılama
çookkk güzel yazmışsın canım yaaaa... belki bilerek belki bilmeyerek kırıyorlar işte bizi...Peygamber Efendimizin dediği gibi düşünmek istiyorum 'bilseler yapmazlardı'... bi arkadaş 2. cocuğuna hamile istemiyor ağlıyor bebeği bir yaşında diğeri de güya ona teselli veriyo... Ağlama canım herkes hamile kalmak için ugraşıyo, herkese nasip olmaz ' diyo
sonra da gelmiş benden özür diliyo....
Canım benim İnşallah Allah sanada nasip edecek sadece zamanını bekliyor.Neler hissettiğini anlayabiliyorum.Bizimde 4 yıla yakın süre bebeğimiz olmadı ve evliliğimin 7. yılında hamile kaldım.Çevremde herkes hamileyken doğumlarda onları ziyarete gittiğimde ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
İnşallah Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Bende bir gün komşumun mevlütüne gitmiştim.Orada dualar bittikten sonra kuran okuyan kadın çocuklarınızn kıymetini bilin onları dövmeyin gibi birşeyler söylüyordu Allah herkese evlat nasip etmez kıymetini bilin dedi.Ama emnimki lafının nereye gideceğini bilemedi aklı sıra güzel birşey söyledi.
Ama ben eve gelince çok ağlamıştım.Onun için ne hissettiğini anlayabiliyorum.Sakın öyle düşünme Allah nasip edecek hepimiz hakediyoruz anne olmayı Allah nasip etmiyorsa şuan belki doğru zaman olmadığı için herkese en hayırlı zamanda nasip edecek rabbim.
3 yıldır evliyim canım
Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun inşallah... sizin sorununuz ne dilek????
ya canım benim eşiminde hızlı hareketli %60 yavaş %40 yazıyo sperm sayısı 10 milyon
sayı çok az dedi dr? ya bu aşılama nasıl oluyor canım ya? Cahillik işte...
ayyy canım çok sevindim senin adına..Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...kolay bi doğum nasip etsin..hiç bir zaman isyan etmedim hep dua ediyorum.ama sosyal hayatım öylesine azaldı ki anlatamam(( kayınvalidem arayıp hergün birinin hamile haberini veriyo..
canım değerleriniz çok kötü deyil acele etme derim normel bile olur çünkü harek çok güzel yani aslında hareket daha önemli sonuçta bitane sperm yumurtaya grcek onunda hareketli olması çok önemli bizim sayımımız iyi ama ileri hareket yüzde 20 hareket daha önemli sayıyı ilaçla kürlerle biraz daha artırırsın bence aşılama falan erken bi dur hareketiniz iyimiş çünkü keçiboynuzu kürü yap yaş kaç
Sağolasın canım.Allah en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah.
Öyle oluyor malesef insanlar çok anlayışlar.
Ne kadarlık evlisin ve tahlilleriniz yapıldımı geçmişi okuyamadımda.
Amin inşallah canım.1 yıl 9 aydır ewliyiz...ben de bi şey çıkmadı eşimde sperm sayısı düşük dedi dr...3 aydır kür falan bi şeyler denedik ama bakalım artık inşallah yükselmiştir. cuma tekrar tahlil vercez((
Canım seni üzmek istemem ama sayı az geldi banada.Sperm sayınız aşılam için uygun bence vakit kaybetmeden aşılama denemelisiniz.İnşalah Allah ilk aşılamada nasip eder.
ya keçiboynuzu kürünü yapıyorum, aktardan özel bi karışımda yaptırdık 3 aydır kullanıyom eşim ama çok düzenli olarak tüketemedi... cuma günü tekrar test yaptırıcaz inşallah sayı yükselmiştir... yükselmemeişse napacam bilemiyom:/ bu arada 86 doğumluyum canımm
sizde sperm sayısı kaç canım???
dr da aynen öyle dedi ya((( ister yükselmesini bekle ama zaman alır istersen aşılama yapalım dedi... ne yapacağımı bilemiyorum... bi de aileden kimseye söylemedik...