60 milyon canım diher deherlerde iyi varisksda yok tek hareket var yüzde 50 olması lazım bizim yüzde 20 artırmaya çalışıyoz çok şükür arttı biraz hiç artmayanlarda varmış
sayı iyiymiş, inşallah hareket de artar canım yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 milyon canım diher deherlerde iyi varisksda yok tek hareket var yüzde 50 olması lazım bizim yüzde 20 artırmaya çalışıyoz çok şükür arttı biraz hiç artmayanlarda varmış
ya bi de bu aşılama nasıl oluyo ya????? biri bana anlatsın ya:/
Allah hepinizin gönlüne göre versin.Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bernam aklına takılan birşey olursa ne zaman istersen sorabilirsin özel mesaj atman yeterli![]()
ya bi de bu aşılama nasıl oluyo ya????? biri bana anlatsın ya:/
canım senin yumurtlama zamanını takip etcekler sonra çatlatma iğnesi vurcaklar eşinde alınan spermleri yıkıcaklar böylelikle sayı ve hareket artıyo sonra onu sana enjekte ediyolar anlatanlar böyle dyo acı da olmuyomuş
sayı iyiymiş, inşallah hareket de artar canım yaaaa((
ayy canım çok sağolasın yaaa:))) bu saatte dertleşebileceğin insanların olması ne güzell... başlığı açarken korktum sanane etrafındaki hamilelerden diye tepki alcam diye ama o anda o kadar daralmıştım ağlıyodum ki yazdım... iyki yazmışım sayeniz de azcık kendime geldim..
Aşılama yaptırmaya karar verdiğinde adetin 2. günü kontrole gidiyorsun dr ultraonla rahime bakıyor temizmi diye yani kist falan olmaması lazım yoksa eğer o ay sana ilaç veriyor.
Bu ilaç daha sağlıklı ve kaliteli yumurta elde etmek için.
Hap yada iğne ama genellikle iğne ile yapılıyor.
İğneye ne zaman başlayacağın ne kadar süre kullanacağını dr sana anlatıyor iğneleri kendin vuruyorsun çok ince birşey göbekten kendin yapıyorsun ve hiç canın acımıyor.
Dr un seni belirli günlerde çağırıyor ve ultrasonda yumurtanın gelişimini takip ediyor.
Yumurta yeterli olgunluğa ulaştığında yumurtayı çatlatmak için iğne oluyorsun.
Sonra yine dr un çağırdığı gün ve saatte eşinle birlikte hastaneye gidiyorsunuz.
Eşin sperm örneği veriyor ve işi bitiyor bu aşamadan sonra.
Bu sperm örneği yıkanıyor en kaliteli hareketli spermler bir arada toplanıyor
Sonra dr tek seni çağırıyor
Sonra sen muayene olur gibi çatal masadayken ince bir borucuk diyim onun gibibişieyle bu eşinden alınıp hazırlanan sperm öreneği rahim ağzından içeri gönderiliyor sonra masada bir 15 dk yarım saat arası uzanıp evine gidebiliyorsun.
Adet gününü bekliyorsun ve inşalalh Adet olmazsan tahlil için gidiyorsun.
çok açıklayıcı oldu sağol walla:)))) hepsini kafamda canlandırdım okurken, bu iğne biraz korkuttu ama başa gelen çekilir, yaparım elbet kolay gibi geldi..hadi hayırlısı:))))
cuma veercez bakalım değer yükselmemişse beklemiycem arka yaa,,, acı da yokmuş ne güzel yaptırırım aşılamayı:)))
Bernam rahim filmi çektirmişmiydin çektirmediysen mutlaka aşılama öncesi rahim filmi çektirki tüplerde sorun varsa aşılama boşa gitmiş olur hem maddi hem manevi açıdan zarar görme önce tüplerine baktır açıksa ki inşallah öyledir yaptırırsınaşılamayı.Açık değilsede zaten hafif yapışıklıklar açılıyor film çekilirken ilacın basıncından.
canım adım ayşe ne denedysem kabul etmedi forum napayım bende arka yazdım canım yaptr aşılama hem bizede umut olursun bizimde yapcamız o sadece 3 ays sonra yaptrcam ben kız bakarsın sen ozamna 2 aylık 3 aylık hiç olmadı 1 aylık hamile olursun anlatırsın tecrubelerini inşşşşş
ayyyyy inşallah ayşecim yaaaaa:))))birlikte hamile kalalım:)))) belki biri kız biri erkek olur kerteriz:))))))))))
Bernam rahim filmi çektirmişmiydin çektirmediysen mutlaka aşılama öncesi rahim filmi çektirki tüplerde sorun varsa aşılama boşa gitmiş olur hem maddi hem manevi açıdan zarar görme önce tüplerine baktır açıksa ki inşallah öyledir yaptırırsınaşılamayı.Açık değilsede zaten hafif yapışıklıklar açılıyor film çekilirken ilacın basıncından.
çektirmedim yaa((( niyeyse o beni çok korkutuyo
(((((((((( o konuda yazılanları çok okudum hep çok kötü bahsettiler...
(( anlaşıldı beni zor günler bekliyooo
ya benim bunlarla uğraşacak zamanım bile yok.. ilçede oturuyoz, eşim başka bi kurumda müdür. öyle kolay kolay bırakıp çıkamıyo...öğlenciyim vaktimin çoğu gidiyo zate
((
amin canım artık hamilelik maceralarımızı anlatırız birbirimize lovede bize tecrubelerini anlatr kız hamile kalana kadar bu topikte kalalım bakalım neler yaşıcaz bu arad benim sorunum yok ama aşılama yaparsam rahim filmi çektirmem lazım ondan çok korkuyom ya çok acıyomuş doğuman beter acıymış öyle dyolar inş ona gerek kalmaz
tamam bu topic bizim topigimiz olsun..:)))) evet lovely den tecrübelerinden faydalanırız:))) ayyy ewet yaa herkes öyle diyooo çok zormuşş(((( umarım gerek kalmazzz ya
(((( bu arada sen ne yapıyon canım? yaş kaç? memleket nere ? hele bi deyiwer bakam yoldaşım:)))
Canım hiç gözünü korkutma seni çok güzel günler bekliyor.Yola çıkarken insan herşey bebek sahibi olmak için diye düşününce herşey kolay geliyor ve inan ki birşeyler yaptığını bilmek iyi geliyor.
Rahim filmi konusunda bende çok şey okudum gözümde o kadar büyüttüm ki aneztezili çektirmek istemiştim.Dr gerek görmüyorum anesteziye deyince bir cesaret geldi ama yinede okuduklarım hep aklımdaydı.Ha şimdi canım yandı ha şimdi yanacak diye bekelrken film çekilip bitene kadar ağladım durdum bitincede aa bumuymuş dedim boşuna peşin peşin ağlamışım hiç kokulacak birşey değil adet ağrısından accık fazlası ama saniyeler sürüyor en fazla 5 dk en ağrılı süreç sonra masadan kalktığında hiçbirşey olmamaış gibi evine gidebiliyorsun.
Oda normal muayene olur gibi çatal masada uzanıyorsun
spekulum denen aleti takıyor görebilmek için
(onuda daha önce hiç yaşamadıysan korkma sakın kısacık sürecek bir işlem azıcık demirin soğukluğu ürkütüyor.)
dr incecik bir hortum gönderiyor içeri çok incecik ama serum hortumu gibi bir ucunuda kaymasın diye bacağına yapıştırıyor spekulum çıkarıyor kalkıyorsun masadan.burası 5 dk sürüyordur en fazla
Filmin çekileceği yere iniyorsun masaya sırt üstü uzanıyorsun sadece bekliyorsun o ince hortumun içinden ilaç veriyorlar o ilaç içeride rahime yayılırken biraz adet sancısı gibi sancı yapıyor sadece.
İlaç dağılınca birkaç tane film çekiliyor normal akciğer filmi gibi düşün yani sen sadece uzanmış halde bekliyorsun can acıtan tek şey o ilacın içeride yayıldığı an oda öyle abartılacak birşey değil.
Filmler yeterli sayıda çekildiyse ilaç vermeyi bırakıyorlar kalkıyorsun masadan ve bitti
15 dk dada sonucun çıkıyor.