Erkek İnfertilitesi :(((((((((((((((((((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sen çektirdinmi çokzormuş o yaaaaa inş gerek kalmaz ama aşılamaya başladıhımda bende çekcem bende bi sorun yok ama sorun olmasa bile tüplerin tıkalı olup olmadığı sadece filimle belli oluyomuş napalım mecburen çektrcez

Canım bak yukarıda yadım ben çektirdim ve çok rahat geçti korkulacak gibi değil.:38:

Rahim filminde önemli olan iyi bir yere çektirmek hem enfeksiyon kapmamak için hemde filmi çekecek dr anlayışlı olsunki korktuğunu bilerek yaklaşırsa daha özenli oluyor nazik davranıyor.

Birde devlet hastanelerinde eski sistem cihazlarla çekiyorlarmış sanırım onunda etkisiyle sancılı oluyor ama yeni sistem cihazlarla çeken özel hastanelerde aynene anlattığım gibi.

Bende okuduğumda yok rahimi dışarı çekiyolarmış kancalr takıp rahimi sağa sola oynatıyorlarmış bunları okudum ve acaba ne zaman canım ayanacak diye ağalayarak bekeldim ama çok rahat geçti hiçte öyle kancalar rahimi çekme falan olmadı.

eveeeeet yaa aynen ben de bunları okudum ne kadar ürkütücü... neyse ki senin söylediklerinle biraz rahatladım... ya canım urfanın ilçesindeyiz merkezde bile doğru düzgün kendime göre bi dr bulamadım:((( anteliyim orda çok güzel hastaneler var ama dedim ya onun için de zaman lazım:((((

tamam bu topic bizim topigimiz olsun..:)))) evet lovely den tecrübelerinden faydalanırız:))) ayyy ewet yaa herkes öyle diyooo çok zormuşş:((((( umarım gerek kalmazzz ya:((((( bu arada sen ne yapıyon canım? yaş kaç? memleket nere ? hele bi deyiwer bakam yoldaşım:)))

canım yaş 23 memleket karadeniz orduluyum izmirde yaşıyom 2 yıldır evliyim 1yıdan fazla korundum son 6 aydrda tedavi işte sen ne okuluna gdyon ben bürüyönetimi sek bitti çalıştım eşim işinden dolayı evlenince bıraktım evdeyim gerçi evdede kalmıyom geziyom devamlı düşünmiyeyim dye eşimde çok iyi biri 6 yıl bekledk biririmizi çok şükür güzel bi evlilihim var tek eksik çocuk

Aşılaamdada rahim filminde de sonuçta bilmediğin birşey olduğu için korkarak gidiyorsun ve vajinal bölgeden bir müdahale olduğu için kasıyorsun kendini haliyle hafif acı hisleri oluyor hiçbirşey hissedilmiyor desem ayalan olur ama kesinlikle dayanılmayacak gözünüzde byütülecek aılar yok hafif ağrılar olabiliyor oda çok normal bebek sahibi olmak için o an insanın gözü hiç görmüyor sonuçta diyorsun ben bebek sahibi olucam ve doğumu tecrübe edicem bunlar neki deyip kendinize cesaret verebilirsiniz.

Allah gönlünüze göre versin hakkınızda hayırlısını nasip etsin ben biraz dolaşıcam size iyi sohbetler dediğim gibi aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım:54::54::54::54:

Canım bak yukarıda yadım ben çektirdim ve çok rahat geçti korkulacak gibi değil.:38:

inş canım gerek kalmaz gerekirse yapcaz bu arada banada destek olkuzum hamile kaldıhımızda bize tecrübelerini anlatrsın bu arada hamile bi arkadaştan destek görmek güzel

Aşılaamdada rahim filminde de sonuçta bilmediğin birşey olduğu için korkarak gidiyorsun ve vajinal bölgeden bir müdahale olduğu için kasıyorsun kendini haliyle hafif acı hisleri oluyor hiçbirşey hissedilmiyor desem ayalan olur ama kesinlikle dayanılmayacak gözünüzde byütülecek aılar yok hafif ağrılar olabiliyor oda çok normal bebek sahibi olmak için o an insanın gözü hiç görmüyor sonuçta diyorsun ben bebek sahibi olucam ve doğumu tecrübe edicem bunlar neki deyip kendinize cesaret verebilirsiniz.

ee yanii ben hep normal doğumdan yanayım ( tabi bi sıkıntı yoksa) bunu düşünüp isteyebiliyosak dediğin gibi filmide göze almalıyız... lovely sık sık desteğine ihtiyaç duyucam ve rahatsız edicem galiba seni... çünkü yazdıklarında güç buldum.. sonuçta bunları yaşamışsın..:)))

inş canım gerek kalmaz gerekirse yapcaz bu arada banada destek olkuzum hamile kaldıhımızda bize tecrübelerini anlatrsın bu arada hamile bi arkadaştan destek görmek güzel

Canım olurum tabii ne demek ben zaten ikiniz için yazdım :38:
Aklına takılan birşey olursa tabiki çekinmeden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım.
İnşalah Allah sizlere hayırlı sağlıklı evatlar nasip etsin.
Hamile kaldığınızdada aklınıza takılanları sorabilirsiniz tabii.

eveeeeet yaa aynen ben de bunları okudum ne kadar ürkütücü... neyse ki senin söylediklerinle biraz rahatladım... ya canım urfanın ilçesindeyiz merkezde bile doğru düzgün kendime göre bi dr bulamadım:((( anteliyim orda çok güzel hastaneler var ama dedim ya onun için de zaman lazım:((((

canım eşinin işinden dolayımı urfa benimde eşim ptt çalışıyo ankara gidiyo haftanın 5 gün evde 2 gün yok ondan çalışamıyom ya adam evde dyom yattıhın yerden para alıyon ekiş bulcam sana durma evde dyom çünkü olan bana oluyıo

Okulda 7 öğretmeniz 4 ü hamile, 2side ununu elemiş eleğini asmış kadınlar...Binada 6 kişi oturuyoruz. 3 ü hamile...Etrafım hamilelerle çevrili... bu kıskançlık değil farklı bir duygu Allah ım nolur bize de sağlıkla sıhhatle bebişimizi gönder..

benim de benden sonra evlenen ve benden 7 yaş küçük olan eltim hamile. ilk torun olacak . sinirlerim zıpladı gece gece. ama kıskançlıktan başka bir şey bu. kız daha 20 yaşında. gerçekten farklı bir duygu.
ama sonra da şunu düşündüm. hayırlı zamanda olacak inşallah. kimseyle yarışmıyorum. sadece çocuk sahibi olmak için gelmedim bu dünyaya diyorum. insanın bir sürü amacı olmalı. çocuk da bunlardan biri. rabbim herkesin gönlüne göre versin.

canım yaş 23 memleket karadeniz orduluyum izmirde yaşıyom 2 yıldır evliyim 1yıdan fazla korundum son 6 aydrda tedavi işte sen ne okuluna gdyon ben bürüyönetimi sek bitti çalıştım eşim işinden dolayı evlenince bıraktım evdeyim gerçi evdede kalmıyom geziyom devamlı düşünmiyeyim dye eşimde çok iyi biri 6 yıl bekledk biririmizi çok şükür güzel bi evlilihim var tek eksik çocuk

anammm küçüksün kız daha sen:))) ben 27 yaşındayım:))) sınıf öğretmeniyim canım... urfada bi ilçede görev yapıyoz... aslen antepliyim..biz de eşimle liseden beri tanışıyoz, ikimiz de çocukları deli gibi seviyoruz:))) ohhh gez bacımm gezzz izmir gez gez bitmez:))

ee yanii ben hep normal doğumdan yanayım ( tabi bi sıkıntı yoksa) bunu düşünüp isteyebiliyosak dediğin gibi filmide göze almalıyız... lovely sık sık desteğine ihtiyaç duyucam ve rahatsız edicem galiba seni... çünkü yazdıklarında güç buldum.. sonuçta bunları yaşamışsın..:)))

Canım dediğim gibi ne zaman ihtiyaç duyarsan özel mesaj atabilirsin.sadece doğum zamanı belki ilk hafta sık gelemzsen geç görebilirim mesajını ama gördüğümde mutlaka cevap yazarım.

bernacım senin bat nezamn benim 24 yada 25 başladı adet belirtilerim sağ olsun bi ayda gelmiyim rahatsız etmeyim demez her ay gelir bu ne yüzsüzlük ama

benim de benden sonra evlenen ve benden 7 yaş küçük olan eltim hamile. ilk torun olacak . sinirlerim zıpladı gece gece. ama kıskançlıktan başka bir şey bu. kız daha 20 yaşında. gerçekten farklı bir duygu.
ama sonra da şunu düşündüm. hayırlı zamanda olacak inşallah. kimseyle yarışmıyorum. sadece çocuk sahibi olmak için gelmedim bu dünyaya diyorum. insanın bir sürü amacı olmalı. çocuk da bunlardan biri. rabbim herkesin gönlüne göre versin.

senin çook iyi anlıyorum canım yaaa:((( we de çok güzel yazmışsın sonra..ilk torun önemli değil, en hayırlı torun önemli:))) Allah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ewlat wersin inşallah canımmmmmmmm:)))

anammm küçüksün kız daha sen:))) ben 27 yaşındayım:))) sınıf öğretmeniyim canım... urfada bi ilçede görev yapıyoz... aslen antepliyim..biz de eşimle liseden beri tanışıyoz, ikimiz de çocukları deli gibi seviyoruz:))) ohhh gez bacımm gezzz izmir gez gez bitmez:))

ooooo hocam saygılar pardon öğretmenim benimde eşim aynı yerde otıruyoz ilk aşk inş sonsuza kadarda olur kız ne küçüğü büyüdüm ben anne bile olcam yaaaaaa allahtan koca yönünden şanlıyız canım

bernacım senin bat nezamn benim 24 yada 25 başladı adet belirtilerim sağ olsun bi ayda gelmiyim rahatsız etmeyim demez her ay gelir bu ne yüzsüzlük ama

hahahahaaa, koptum yaaaaa:)))))) ayyy evet çok yüzsüzler yaaaa:)) canım benim regl daha yeni bitti:/ bat artıııkkkkk 15 nisana:)))))

Konunun neden başlığı yok anlamadim...
herşeyin bir zamanı var elbet.....
geç olsunda güç olmasın....

Allah dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin....

ooooo hocam saygılar pardon öğretmenim benimde eşim aynı yerde otıruyoz ilk aşk inş sonsuza kadarda olur kız ne küçüğü büyüdüm ben anne bile olcam yaaaaaa allahtan koca yönünden şanlıyız canım

he valla kızzz eşlerimiz anlaşıldı süper:)))) maşallah diyek bacım walla bu zamanda ne erkekler var...canım biz de eşimle ikimiz de antepliyiz ama urfada görev yapıyoz işte :((( sen minik anne olcan canım:)))) ayşe hiç karışmam öğretmeni ben olcam bebişin:)))

Konunun neden başlığı yok anlamadim...
herşeyin bir zamanı var elbet.....
geç olsunda güç olmasın....

Allah dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin....

o anki duygularımı ifade edemedim öyle yaptım amacım kesinlikle dikkat çekip okunması sağlamak değildi aklımın ucundan bile geçmedi.... amin herkese nasip etsin inşallah

he valla kızzz eşlerimiz anlaşıldı süper:)))) maşallah diyek bacım walla bu zamanda ne erkekler var...canım biz de eşimle ikimiz de antepliyiz ama urfada görev yapıyoz işte :((( sen minik anne olcan canım:)))) ayşe hiç karışmam öğretmeni ben olcam bebişin:)))
tamam canım sen olursun senin çocuhunla aynı sınıfa veririz 24 az kaldı benim dohurasıya yapasıya allah bilir kaç olcam canım senin yumuşlama zamanın gelmiş hadi canım beline kuvvet ay böyle senle samimi konuşuyom ama bi sorun olmaz demi örtmenim

Back
X