- 13 Ağustos 2010
- 2.320
- 219
- 373
- 53
kızlar boyum 1.65 kilom ise 76...
Ailem özeliklede babam üzerime çok geliyor bu konuda herkesin yanında hayvan gibi olmuşsundu diyo bana bakarken babam yüzünü buruş buruş ediyorağlamamak iiçin kendimi bugün zor tuttum sürekli tenkit edilip aşalanmaktan bıktım yakın zaman dada diyetisyene gittim bana bi liste verdi 2 hafta sonra gel dedi ama halen tam uygulayamıyorum çalışıyorum şuan ağustosta ancak brakıcam neyse ne yapıamı bilemiyorum sevgiimide her ne kadar sorun etmiyorum desede ben hiç öyle azannetmiyorum kendimde o güveni bulamıyorum nerden nasıl başlım ya
babamın o bakışlarından bıkım herkesin önünde nasıl veriyosunuz ya
babanın kötü niyetinden değildir tatlım üzülme. Kati kararlar alabilmek için zaman zaman bizim de böyle durumlar yaşadığımızı söyleyebilirim sana.
benim hikayemi okudunmu bilmiyorum rezil olmuştum bende.
Sevgilin annen baban hiçkimse.. sana çok güzel görünüyorsun zayıflama dese zayıflamayacakmısın?
bence kendine önem ver. başta sağlık açısından sonra da sosyal hayatında kendine özgüvenin olması için az da olsa (bazen tamamen) görünüme ihtiyaç vardır. Yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmek istediğinde gelinlik bile sorun olanlar var. Düşünsene incecik bi gelinsin bembeyaz gelinlikler içinde.. Diğer türlüsünü düşünmek zor.