...........

Merhabalar,

Eşimin kardeşi boşanmak üzere iki çocuğu var onları bizim evimize alsak sorun yaşar mıyız acaba?

Ne kadar süre yanınıza alacaksınız? Cocukları mı babalarını da mı?

Ne kadar süre yanınıza alacaksınız? Cocukları mı babalarını da mı?

Bizim çocugumuz olana kadar babaları yok sadece anne ve 2 çocuk biri 4 biri 2 yaşında anneleri çalışıp ayaklarının üzerinde durana kadar

ayrıca 9 aylık evliyim

Merhabalar,

Eşimin kardeşi boşanmak üzere iki çocuğu var onları bizim evimize alsak sorun yaşar mıyız acaba?

Alacağınız süreye bağlı,
Ama kardeşi baymi, bayanmi?

Her iki tarafin rızası ile, bir sakinca yok gibi görünüyor. .

Bence sorun yaşanır.
Tek bir yetişkin bile olsa yaşanıyo, 2 de çocuk var elbette yaşanır.
Hem yeni evlisiniz siz.
Kendi annesi babası nerde ? Onlar yanına alsa, torun sevseler daha mantıklı.

Bizim çocugumuz olana kadar babaları yok sadece anne ve 2 çocuk biri 4 biri 2 yaşında anneleri çalışıp ayaklarının üzerinde durana kadar

ayrıca 9 aylık evliyim

anlaşabılecegin birimi peki cunku ne kadar kalacakları belli değil ve yeni evlısın pişman olma sonra ayrıca annesi falan yok mu.

Bence sorun yaşanır.
Tek bir yetişkin bile olsa yaşanıyo, 2 de çocuk var elbette yaşanır.
Hem yeni evlisiniz siz.
Kendi annesi babası nerde ? Onlar yanına alsa, torun sevseler daha mantıklı.

annesi babası yok yani köye gidiyorlar.. zaten onların yanında kalmak istemiyor babası ile sorunları var ve yaşlılar çocuk sesi kaldıramıyorlar

ayrıca bide kızkardeşim bizde :) 17 yaşında okuyor okulda sorunları oldu onuda aldık yanımıza

her türlü yardımda bulun, desteğini esirgeme ama bence yanına almaa
çünkü sende çok yeni evlisin, 3 kişinin sorumluluğunu almak hiç kolay diil

ayrıca 9 aylık evliyim

Anneleri düzenlerini kurana kadar neden olmasın. Anne de gelecek değil mi? "Bizim cocuğumuz olana kadar" sınırını cıkarırsanız, destek olmak, iki cocuğun sorumluluğunu almak büyük sevap.

:) yakında kuzenler falan da gelir sizin ev yurt gibi olur :)

Kendi kardesin yanindaysa esinin kardesine hayir demen biraz bencillik olur. Buraya konu acip danistigina gore senin gonlun pek razi degil gibi. Cocuklari olmasaymis daha kolay olurmus. Aileniz epey renklenecek desene. Hadi hayirlisi :)

Son düzenleme:
ohooo senin evinde maşallahı var be canım, şimdi senin kardeşin sendeyken kocana diyemezsin ben ablanı istemiyorum diye, mecbur gelecek eşitlik bakımından, ama çok curcuna olur ben sana diyim, bırak uzaktan iyi anlaşın aynı evde işler değişir

Merhabalar,

Canım Allah rızası yardım edersen,Kadıncağız zaten yıkılımş 2 çoçukla yardı et,zaten eşini Kardeşi,Abisi Ona Baba gibi olmalı, sende hem abla ol kıza ,hemde anne ol
zaman fedakarlık zamanı canım şimdi sana düştü herşey

Allah göstermesin bugün ona yarın başkası

Kardeşimi kendisi istedi.Benimde onun kardeşini düşünmem gerek diye düşünüyorum

Kendi kardesin yanindaysa esinin kardesine hayir demen biraz bencillik olur. Buraya konu acip danistigina gore senin gonlun pek razi degil gibi. Cocuklari olmasaymis daha kolay olurmus. Aileniz epey renklenecek desene. Hadi hayirlisi :)

Konunun başlığında kararsız kaldım yazmıştım gönlüm razı ama nasıl olur ilerleyen zamanlarda diğer fikirleri öğrenmek istedim..

Anneleri düzenlerini kurana kadar neden olmasın. Anne de gelecek değil mi? "Bizim cocuğumuz olana kadar" sınırını cıkarırsanız, destek olmak, iki cocuğun sorumluluğunu almak büyük sevap.

Teşekkür ederim yani tabiki çocuğumuz oldu hadi gidin demem asla.. inşallah destek olabilmek banada huzur verecek..

Kardeşimi kendisi istedi.Benimde onun kardeşini düşünmem gerek diye düşünüyorum

doğru düşünüyosun, doğru demeyelimde adaletli düşünüyosun diyim, yorumumda da yazdımya zaten, senin kardeşin sendeyken ablan gelmesin diyemezsin artık idare edeceksiniz,sen de ılımlı birine benziyosun, Allah ağız tadı versin

Açıkçası yeni evliyken ben kendi kardeşimi bile istemezdim sanırım
Evliliğe alışmak yeterince zor, biri varken daha zor olur, o snein kardeşin diyelim ama karşı tarafı da düşünmek lazım.

Bunlar bi şekilde olmuş zaten artık ama
Şu durumda zaten kendi kardeşin varken senin kardeşini istemem denilmez sanırım. 2 de yeğen var.
Senin kardeşinde tam deli çağlarında iki küçük yeğen kalemini kitabını karıştırırsa ne olur bilmem.

Başkalarını da dahil etmek için çok erken değil mi ?
Uzun yıllar evli anne baba, kendi kızına ve torununa kolaylıkla bakar. Torun sever vs. ama yeni gelin yeni damat için bunlar zor şeyler bana göre.

Teşekkür ederim yani tabiki çocuğumuz oldu hadi gidin demem asla.. inşallah destek olabilmek banada huzur verecek..

İnşallah geçici de olsa, sorunsuz yaşarsınız, Allah ağız tadı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…