Merhabalar,
Eşimin kardeşi boşanmak üzere iki çocuğu var onları bizim evimize alsak sorun yaşar mıyız acaba?
Ne kadar süre yanınıza alacaksınız? Cocukları mı babalarını da mı?
Merhabalar,
Eşimin kardeşi boşanmak üzere iki çocuğu var onları bizim evimize alsak sorun yaşar mıyız acaba?
Bizim çocugumuz olana kadar babaları yok sadece anne ve 2 çocuk biri 4 biri 2 yaşında anneleri çalışıp ayaklarının üzerinde durana kadar
ayrıca 9 aylık evliyim
Bence sorun yaşanır.
Tek bir yetişkin bile olsa yaşanıyo, 2 de çocuk var elbette yaşanır.
Hem yeni evlisiniz siz.
Kendi annesi babası nerde ? Onlar yanına alsa, torun sevseler daha mantıklı.
Alacağınız süreye bağlı,
Ama kardeşi baymi, bayanmi?
Her iki tarafin rızası ile, bir sakinca yok gibi görünüyor. .
Bizim çocugumuz olana kadar babaları yok sadece anne ve 2 çocuk biri 4 biri 2 yaşında anneleri çalışıp ayaklarının üzerinde durana kadar
ayrıca 9 aylık evliyim
annesi babası yok yani köye gidiyorlar.. zaten onların yanında kalmak istemiyor babası ile sorunları var ve yaşlılar çocuk sesi kaldıramıyorlar
ayrıca bide kızkardeşim bizde :) 17 yaşında okuyor okulda sorunları oldu onuda aldık yanımıza
Merhabalar,
ohooo senin evinde maşallahı var be canım, şimdi senin kardeşin sendeyken kocana diyemezsin ben ablanı istemiyorum diye, mecbur gelecek eşitlik bakımından, ama çok curcuna olur ben sana diyim, bırak uzaktan iyi anlaşın aynı evde işler değişir
Kendi kardesin yanindaysa esinin kardesine hayir demen biraz bencillik olur. Buraya konu acip danistigina gore senin gonlun pek razi degil gibi. Cocuklari olmasaymis daha kolay olurmus. Aileniz epey renklenecek desene. Hadi hayirlisi :)
Anneleri düzenlerini kurana kadar neden olmasın. Anne de gelecek değil mi? "Bizim cocuğumuz olana kadar" sınırını cıkarırsanız, destek olmak, iki cocuğun sorumluluğunu almak büyük sevap.
Kardeşimi kendisi istedi.Benimde onun kardeşini düşünmem gerek diye düşünüyorum
Teşekkür ederim yani tabiki çocuğumuz oldu hadi gidin demem asla.. inşallah destek olabilmek banada huzur verecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?