- 20 Temmuz 2007
- 4.230
- 669
- 723
sizin ev de yol geçen hanı gibi
kardeşin kalsın yurtta
eşinin boşanan kardeşi de kendi başına hayat idame ettiremeyecekse gittin anne babasıyla yaşasın
bence çok gereksiz hepsi
doğru düşünüyosun, doğru demeyelimde adaletli düşünüyosun diyim, yorumumda da yazdımya zaten, senin kardeşin sendeyken ablan gelmesin diyemezsin artık idare edeceksiniz,sen de ılımlı birine benziyosun, Allah ağız tadı versin
Açıkçası yeni evliyken ben kendi kardeşimi bile istemezdim sanırım
Evliliğe alışmak yeterince zor, biri varken daha zor olur, o snein kardeşin diyelim ama karşı tarafı da düşünmek lazım.
Bunlar bi şekilde olmuş zaten artık ama
Şu durumda zaten kendi kardeşin varken senin kardeşini istemem denilmez sanırım. 2 de yeğen var.
Senin kardeşinde tam deli çağlarında iki küçük yeğen kalemini kitabını karıştırırsa ne olur bilmem.
Başkalarını da dahil etmek için çok erken değil mi ?
Uzun yıllar evli anne baba, kendi kızına ve torununa kolaylıkla bakar. Torun sever vs. ama yeni gelin yeni damat için bunlar zor şeyler bana göre.
İnşallah geçici de olsa, sorunsuz yaşarsınız, Allah ağız tadı versin.
Görümcen oluyor anlaşılan. .
Zor durumdaysa tabiî ki almalısın yanına. . Hemde 2 çocuk varmış. . Zaten sözünü tutan biri ise kendini toparlar toparlamaz ayrılır sizden de. .
Boşanma Sürecinden sonra nafakasını tazminatını alır birde çalışırsa gül gibi geçinir. .
Zor..nasıl yeni evliyken bu kadar insanı evde tutabileceğinizi düşünüyorsunuz? Bence kardeşiniz sizde kalıyor diye mecbur hissetmişsiniz kendinizi ..Görümce size güvenip mi boşanıyor? Neden yükün altına giriyorsunuz? O mu istedi sizde kalmak yoksa sizin düşünceniz mi? Ben olsam benden böyle birşey istenmediği müddetçe sesimi çıkarmazdım hatta kendi kardeşimi bile gönderirdim kısa zmanda. Daha evliliğin ne olduğunu anlamadan milletin yüküylemi yaşayacaksınız..Birisi gereksiz demiş ya sizde size göre gereksiz diye cvp yazmışsınız.. Bencede çok gereksiz şimdiden herkesi kendinize güvendirmeyin yıpranan siz olursunuz başkası değil.
Görümce çalışıp size maaş mı vercek hayır..kira mı vercek hayır..bir anda masraf 3 kişilik artacak .hadi geçtik masrafı insan evinde rht etmek ister bir akşam olacak bir anda evde 6 kişi..Yok valla çekilmez. Çocuk olmadan kendi hayatınızı yaşayın bu fırsat ele gelmez birdaha.
konuyu açan arkadaşım hep evine al iyi olur diyen kişilere cevap yazmışssın. zaten eşin sana bırakmış sen istersen gelcek görümcen yanınıza. sanırım burdan 'gelsin iyi olur' yorumlarını duyup rahatlamak için açmışsınız konuyu..
evet çok güsel bi hayır işlersiniz bu kadar insanı eve alarakk, ama siz 40 yıllık evli çocuğu olmayan bi çift diilsiniz..
inşallah inşallah hiç bi sıkıntınız olmaz ama eşinle aranızda iletişimsizlik, bağlanamama gibi sıkıntılarınız olabilir
en basiti akşam yanyana uzanmak isteseniz kardeşiniz var, bu sayı artıp 6 olcaksınızz..
eşinle iletişimin sıfıra düşcekk, özel hayatınız kalmicakk..
bunlar ciddi kararlar etraflı düşünmek lasımm..
Tam dikkat etmemişsiniz sanırım herkese cevap yazmaya çalışıyorum.. şimdi yeni bi eve çıkmayı düşünüyoruz inşallah hayırlısı olur benim gönlüm baştanda söylediğim gibi almaktan yana.. Görümcemde çalışacak onun içinde yeni bi hayat olacak..
yeni evliysem kendi kızkardeşimi de yanıma sürekli almazdım görümcemi de almazdım..görümcem gitsin kaynanam da kalsın su an cok iyi olabilir aranız ama yarın öyle olmayacak o bebelere kadın calışırken kim bakacak 2 cocuga bakmak kolay mı hişt desen annesi alınacak kocan alınacak yasanacak kavgaları şimdiden tahmin etmek hiç zor değil..
ama kardeşin sende v ebu yüzden mecbursun almaya eve..
ev üstüne ev olmaz lafını unutmamak lazım..
Kardeşimi kendisi istedi.Benimde onun kardeşini düşünmem gerek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?