63 kilodan 48 kiloya uzanacak kilo verme serüvenim...

therapne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.029
327
158
Merhaba sevgili günlüğüm:) ve forum arkadaşları:)
Ben hep kilo verme sürecini yaşayıp tekrar başa dönenlerdenim 50 kiloya düşmüşken evlilik hamilelik vs derken 63 kiloda buldum yine kendimi. 5 6 gündür dikkat ederek 62 kiloya düşebildim. yediklerimi mümkünse resimlerle paylaşarak kendi serüvenimi kendim oluşturacağım.. Ölmek var dönmek yok bu sefer....

KİLO TAKİP GÜNLÜĞÜ
20/01/2015
62,3 kilo

23/02/2015 61,6 kilo

02/03/2015 61,2 kilo

09/03/2015 60,6 kilo

Son düzenleme:
Her seferinde bahanelerle son bulan kilo verme süreçlerimin sonu olacağına hiç olmadığı kadar eminim. Bahane yok artık diyet ve spor var kasmadan yavaş yavaş verilecek gidecek kilolar before after yapma zamanının tadını çıkaracağım zamanı geldiğinde... Amacım hem bildiğim öğrendiğim bilgileri paylaşmak sizlerle hemde hem kendime hemde sizlerin önünde tuttuğum sözümü yerime getirmek...

hayırlı olsun öncelikle günlüğünumarım benim gibi gaza gelip yarın başlıyorum deyip sonrada tatlı krizine girince vazgeçmezsin.düşünsene kilolar gidince biranda dahada gençleşeceksin,giydiğin herşey dahada yakışacak,göbeğini içine çekmeyecek yada korse giymeyeceksin.seni takip edeceğim canım,bol şans.

çok sevinirim hatalarım olursa belirtirsen beni motive edersen:) bırakmayacağım bırakmayacağım kararım net ve kesinim allahın izniyle

sabah tartıldım ve kahvaltım işyerine gelince şekersiz çay içtim..
Kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta-1 dilim peynir-zeytin-2 dilim etimek-yeşilçay

Eklentiler

• IMG_0755.webp
    128 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG_0756.webp
    281,8 KB · Görüntüleme: 245
öğle yemeği: 6 tane ızgara köfte salata, 1 tane közlenmiş domates ve biber pide ve pilav yemedim. yanında da cacık

günaydın canlar dün itibariyle isveçe başladım. dünkü öğünlerim;
sabah.: 1fincan nescafe 1 küp şeker
öğle: haşlanmış ıspanak 1 domates 2 yumurta
akşam 200 gr biftek yanında salata yerine brokoli ve havuç haçlaması yedim. Ama gece yatana kadar çok zor dayandım ve farkettim ki ben hep tok yatıyormuşum bu çok çok kötü bugün sabah çok hafif uyandım inş. devam edicem firesiz geçen 1 gün:)

şimdide yine nescafe+küp şeker:)

dünkü öğünüm: sabah: nescafe küp şeker

öğle: 1 yumurta 1 dilim sosis

akşam: 1 parça haşlanmış et yanında 3 salatalık turşusu

eşime poaça yapıştım yarım poaça kaçamağım oldu

bugünde sabah: 1 bardak nescafe 1 küp şeker 1 kızarmış dilim(etimek)

öğle: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç menüde olucak

yarım saat koşu bandı+ 20 dk kardiyo mesai saati arasında öğlen saati anacak bu kadar yapabildim. geceleri squat e başlamak istiyorum

iş yerinde arkadaşın doğum günü içinde masada duran yaş pasta kıymalı pide tahinli irmikli tatlı ve ıspanaklı böreğe rağmen sadece 1 küçük kare ıspanaklı börek ile yetinip bir lokma hiçbirşey ymemek benim için büyük bir sınavdı ama başardım

tavuk pirzola ızgara soğan maydonoz 1 bardak kola hoş olmadı ama yatana kadar birşey yok sadece yeşil çay içicem

sabah 1 tane poaça
şekersiz türk kahvesi

öğlen: haşlanmış brokoli havuç var menüde

63,5 ile başladığım serüvenime sabah 61.3 kilo ile uyanarak devam ediyorum... Sabah 1 haşlanmış yumurta yanında 1 dilim peynir 1 bardak kefir

öğle 5 tane pirinç patlağı 1 dilim peynir 2 haşlanmış yumurta... yumurta çok fazla tükettiğimin farkındayım ama acayip tok tutyor o yüzden yedim.
ekstra 10 dk koşu bandı 20 dk bisiklet yarım saat kardiyo

dün akşam ızgara tavuk marul 1 kaşık rus salatası 10 tane patates kızartması yatana kadar bişe yemedim..

sabah 61.0 kilo ile devam ediyorum.

sabah listem;
2 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

yaklaşık 1 haftadır içtiğim suya tarçın atıyorum hem su içmeyi zevkli hale getiriyorum hemde tok tuttuğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…