Harikasın sakın dönme yolundan incecik olucaksınnMerhaba sevgili günlüğüm:) ve forum arkadaşları:)
Ben hep kilo verme sürecini yaşayıp tekrar başa dönenlerdenim 50 kiloya düşmüşken evlilik hamilelik vs derken 63 kiloda buldum yine kendimi. 5 6 gündür dikkat ederek 62 kiloya düşebildim. yediklerimi mümkünse resimlerle paylaşarak kendi serüvenimi kendim oluşturacağım.. Ölmek var dönmek yok bu sefer..
inşallah canım arada kaçamaklar oluyor ama dikkat etmeye çalışıyorum vermem şart sen kaç kilosun boyun kaçHarikasın sakın dönme yolundan incecik olucaksınn
çörekotu mideni rahatsız etmiyor mu? bence fazlası zararlıdır,tüketirken dikkat et..dün biraz abarttım buraya yazamıyorum bile utancımdanAma yinede bunların moral bozmasına izin vermeden devam ediyorum yoluma... Zira zayıflarken mükemmelliyetçi olmamak gerektiğini düşünüyorum...
Sabah: 1 bardak ılık su
eti litalif yulaf ezmesi+süt+muzdan lapa yapıp yedim... biraz hareket yaptım 3000 adımlık yürüyüş yaptım gün sonuna 10000 e tamamlayacağım...Ve hala acıktığımda çörek otunu ihmal etmiyorum tok tutyor acayip
çok yemiyorum canım günde en fazla 1 tatlı kaşığı filandır.çörekotu mideni rahatsız etmiyor mu? bence fazlası zararlıdır,tüketirken dikkat et..
bu arada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?