63 kilodan 48 kiloya uzanacak kilo verme serüvenim...

bir tanıdığımız acıkınca çörek otu yiyordu abartmadan mesela çok acıktı yemekten önce gidip şöyle bir parmak çörek otunu atardı ağzına doğum kilolarını o şekilde vermiştim bnde bugünden itibaren başladım çok acıkınca bastırsın diye parmağımın ucu kadar çörek otu alıp yiyeceğim.

günaydınnn kk nın en fit en güzel hatunları:)

sabah listem:
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
2 dili ekmek
1 bardak kefir

ÖĞLE MENÜM:
küçük dana eti ve küçük tavuk göğsü parçaları olan salata
1 tane paçanga böreği

60 squash 100 kol hareketi 20 şer bacak hareketi paçanga böreği fazla oldu sporla gün boyu telafi edilecek şuanlık ta 5000 adım attım

akşam:
1 dilim köstebek pasta

yatana kadar birşey yemeyeceğim.

50 tane mekik, 50 şer sağ ve sol bacak hareket, 100 kol hareketi, 50 şer sağ ve sola bel hareketi

Harikasın sakın dönme yolundan incecik olucaksınn

sabahki listem:
2 kase şehriyeli tavuk çorbası

ara:şekersiz nescafe

dün biraz abarttım buraya yazamıyorum bile utancımdan Ama yinede bunların moral bozmasına izin vermeden devam ediyorum yoluma... Zira zayıflarken mükemmelliyetçi olmamak gerektiğini düşünüyorum...
Sabah: 1 bardak ılık su

eti litalif yulaf ezmesi+süt+muzdan lapa yapıp yedim... biraz hareket yaptım 3000 adımlık yürüyüş yaptım gün sonuna 10000 e tamamlayacağım...Ve hala acıktığımda çörek otunu ihmal etmiyorum tok tutyor acayip

ara öğün: 10 fındık 10 kuru üzüm 1 incir +yeşilçay avakado yaprağı kiraz sapı çayı

neden 48 olmak istiyosun cnm boyun kaç incecik olcan bende 55 olmak için bir hafta oldu çıktım yola senide takip etmek isterim başarılar

Canım ben,m malsef boyum 1.56 o yüzden ahh keşke biraz daha uzun olaydım:) sen neler yapıyorsun

sabah öğünüm:
2 yumurtadan omlet yarım dilim ekmek 1 dilim penir

şimdide işyerine geldim kış çayımı içeceğim malum bağışıklık sistemini korumak da önemli, tam gaz devam:)

Eklentiler

• 1. gün sabah.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 82
çörekotu mideni rahatsız etmiyor mu? bence fazlası zararlıdır,tüketirken dikkat et..
bu arada başarılar

sabah: omlet 1 dilim peynir yarım dilim ekmek
öğle: salata(havuç marul lahana yağsız) 20 gr beyaz peynir 2 dilim etmek
akşam: tonbalıklı makarna salatası (içine maruk havuç turşu vs. koyucam)

spor: 10 dk koşu bandı, 20 dk kardiyo aletler, 30 dk eliptik bisiklet(235 cal)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…