63 kilodan 48 kiloya uzanacak kilo verme serüvenim...

Salondaki sporuma ek olarak 11000 adım attım akşam tonbalıklı makarna salatasıyla kapattım yatana kadar birşey yok

therapne aynı boydayız sanırım bende 1 kilo alsam belli oluyor malesef.63 kiloyum bugün itibari ile.sen kaçsın hayırlısı

sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet, 1dilim ekmek

Eklentiler

• IMG_0774.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 97
SABAH: 2 YUMURATADA PEYNİRLİ OMLET 1 DİLİM EKMEK
ÖĞLE: TON BALIKLI SALATA+ AYRAN
AKŞAM: TON BALIKLI SALATA YİYECEĞİM.
SPOR: 10 DK KOŞU BANDI 25 DK KARDİYO 30 DK ELİPTİK BİSİTLET(RESİMDEKİ ELİPTİK BİSİKLET KALORİSİDİR)

Selamlar kızlar
Ben de 170 boyunda 70 kiloyum ve tüm kilom bel bölgesinde toplanmış durumda! Bacaklarım da çubuk gibi
20 gündür diyet yapıyorum, haftada 3-4 gün koşu bandında ortalama 5.5 hızla yürüyüş-koşu yapıyorum.
Yiyecek listem
sabah 1 kase eti form müsli
saat 1-2 gibi atıştırmalık light eti form bisküvi 3 tane
akşam en geç 17.30-18:00 gibi haşlanmış tavuklu salata,ızgara tavuk (bazen kırmızı et), baklagil veya sebze yemeği.
+günde 2-2.5 lt su bol bol yeşil çay
10 gündür hiç tartıya çıkmadım,2 ay olana kadar da çıkmayı düşünmüyorum ama göbek bölgemde erime var onu hissediyorum pantolonlarım artık bol gelmeye başladı :)) Hepinize başarılar 2015 yazında hepimiz istediğimiz kıyafetleri giyebiliriz umarım :))

Çok güzel canım inş. güzel sonuçlar alırız..:)

sabah peynirli omlet 20 beyaz peynir
öğle tonbalıklı makarna salatası ayran
akşam 1 dilim pizza
spor: 20 dk kardiyo 40 dk bisiklet(205)

Eklentiler

• IMG_0781.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_0780.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 91
akşam: 2 dilim pizza yedim dünü böyle bitirdim

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yoğurt karışımı

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yoğurt karışımı
ara 1 nescafe 1 kurabiye
öğle: maraş çorbası sebzeli köfte yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…