seven adam geçmişi sorun etmez diyenlerdenim
senin geçmişin bence adamın bahanesi olmuş olabilir...
o erkek arkadaşınız kimseyle beraber olmuş mu? olmuşsa bunu söylemeye hakkı yok. olmamışsa iş değişir.
Seni sevmiyormus demekki.
Ne demek kardesim?
Benim kadinim tertemiz olmali? Sen bunu yaptin diye kirlendin mi? Bir insani temiz yapan onun sex gecmisi midir? Kimseyi ilgilendirmez bir insanin cinsel hayati. Bunu yasadin diye ne temizsin ne de kirli. Bu senin mahremindir, yalnizca seni ilgilendirir. Orumcek agi baglamis beyinlerin kurdugu cumlelerle kendinden soguma hic. Seni topluma, insanlara baglayan sey karakterin, hayata tutunusun, kendin icin birseyler yapisindir. Mahreminde olup biten degil.. Geri donerse, onun gibi dusunen biriyle beraber olamayacagini soyleyip, lutfen onu sen terk et. Yalvarsin..
Güzelim Kusura bakmada o adam seni hakikaten sevmiyormuş.
Ne demek benim kadınım temiz olmalı bu seni ve kişiliğini aşağılamaktan başka birşey değil .
Lütfen herşeye rağmen dik dur ve böyle kafasında saçma sapan düşüncelere sahip olan insanlarlada kendini yıpratma genceciksin yazık ömrüne.
Fikri değişirmi diye sormuşsun , fikri değişmez öyle bir tepki veren adamın .
Herkes gidebilir hayatından bu demek olmuyor ki yalnız kalacaksın ömür boyu kimse seni kabul etmeyecek !
Aklını kullan
kızlar şimdi ne yapayım ben hep böyle mi oalcak benim hayatım
kızlar öncelikle beni yargılamadan cevap yazacağınızı umuyorum.ben kendimi çok yargıladım ama elime bişey geçmedi ki keşke geçse.
lise yıllarımda bi çocuğa aşık oldum o da beni seviyodu tipim değildi ama nasıl olduysa sevdim onu.biraz kıro bir tipti.onunla birr yıl çıktıktan sonra birlikte olduk ve çok pişmanım inanın hemde çok.sonra üniversiteyi kazandım 3 4 ay geçtikten sonra ünide bir çocuğa gönlümü kaptırdım ama lisedeki çocukla çıkmaya devam ediyordum ve sonunda ondan ayrılmaya karar verdim hemde tüm yaşananlara rağmen.çünkü artık onun kötü alışkanlıklarına katlanamıyordum esrar içmek gibi.bana uymayan bir insan olduğunu çok geç anlamıştım.ona bu ayrılık kararını söylediğimde beni tehdit etti annene babana her şeyi anlatırım seni öldürürüm asarım keserim.aman Allahım ben nasıl bir hata yapmışım dedim ama çok geçti malesef.sonra buluştuk bununla ben iki medeni insan gibi ayrılmak istedim ama o seni kaçırıcam dedi ve ben yalvar yakar zor kurtuldum elinden....nitekim o da benim kararlı tutumumu görünce bir daha hayatıma dahil olmadı.
sonrasında ünide aşık olduğum çocukla çıkmaya başladık 4 yıldır da beraberdik..ona bir hafta önce geçmişte başkasıyla birlikte olduğumu söyledim.artık saklayamadım onu kandıramazdım..beni o kadar çok seven adam biz evlenemeyiz ayrılalım dedi ağladı...çok çok çok perişanım.çok pişmanım.sevdiğim adamı kaybettim...
benimde en çok korktuğum şey bu seni çok iyi anlıyorum canım ama seni sen olduğun için seven bi insan çıkar karşına hem tamam dese bile ilerde en ufak bi tartışmada başına kakar bunu onun hatası olsa söylesen yüzüne vurur of of hayat bu işte malesef...
Canım o adam seni hiiç sevmemiş.. iki damla kanmış derdi..
evet malesef bu hayat.erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz ve benim yaşadıklarım terkedilişim çok normal kimilerine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?