hayır normal değil kim demiş bunu belki bende aynı seyleri yaşadığım için böle düşünüyorum ama herşeyin bi çözümü var sakın inancını kaybetme canım sakın..sen tövbeni at canım allaha tevekkül et seni sen olduğun için kabul eden birine aç yüreğini..
kızlar şimdi ne yapayım ben hep böyle mi oalcak benim hayatım
sağol canım teşekkür ederim bir daha birine yüreğimi nasıl açarımki korkarım yine terkedilirsem diye
söyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak değil asla. ama 4 yıldır berabersiniz ve sizden cinsellik adına bi şey istemeyen adam demek ki daha önce başka bi kadınla birlikte olmamış bunu böyle yorumluyorum ne derece doğrudur bunu sevgilinize sorarak öğrenebilirsiniz aslında. ama eğer sevgiliniz de zamanında başka bi kadınla birlikte olmuşsa zaten hiç üzülmeyin ardından. dediğim gibi eğer o kendini evleneceği insana saklıyosa karşısındaki kızın da öyle olmasını isteyebilir, bu onun tercihi ve saygı duymanız gerekir.
bu hep böyle mi devam edecek? tabi ki hayır. elbette bu tür şeyleri sorun etmeyen erkekler de var. yaşınız henüz genç tekrar aşık olup çok sevilebilirsiniz, üzülmeyin. siz zaten yanlış bi birliktelik yaşadığınızı kabul etmişsiniz bırakın başkası sizi yargılamadan sevsin.
teşekkür ediyorum yorumunuz için...evet benden cinsellik adına birşey istemedi.sadce öpümakle sınırlıydı yaşadıklarımız.tekraar sevmek bana çok uzak bişey gibi geliyo.
benim 7 senelik ilişkim bitti tatlım seni tehdit etmiş benimki direk aileme söledi nişanlım denen adi ama inanıyorum herşey çok ii olacak sende inan bak dua et canım o adamıda bosver rengini belli etmiş o gerçekten seven adam seni her halinle kabul eder bana inan
inan çok üzüldüm.peki başka biri girdi mi hayatına?
yok ben kendimi hazır hissetmedim daha doğrusu zamana bıraktım bende 23 yasındayım daha ama inanıyorum olcak bide karsına çıkan insanın senden olgun olmasına özen göster bazı seyleri görmüş geçirmiş olsun yanlıs anlama ama 2 damla kanı sorun etmesin
inşallah mutlu olursun canım
bence bir kirodan diger kiroya gecis yapmissin canim. bekaret olmadan 4 yil senle iliskisi olmus, ama butun o yasadiklariniz, sana soyledikleri kucucuk bir et parcasi oldugu surece gecerliymis. bunu dusun ve sen karar ver. bu tip cahil insanlarin senin hayatina yon vermesine izin verme. hayatinla ilgili kararlari sadece sen ver. adamin pesine dusup kendini yorma, yipratma, cunku bu tip bir adam degismez. bunlar icin gurur sevgiden once gelir.
rica ederim cnm ama sakın kendine olan inancını kaybetme sen özelsin seni kaybeden o.çok pişman olacak kimsenin ne yaşadığını bilmeden yagılayamaz o helede 4 senedir seni tanıyor bırak kendi doğrularıyla kalsın o.arkadasın dediği gibi artık seni istemiyor önemli olan o aslında.
çok zoruma gidiyo.4 yılı bir kalemde çöpe attı.onu kandırsaydım daha mı iyi olurdu.zaten hep içimde bi korku vardı anlatınca ya benden ayrılırsa diye.korktuğum başıma geldi.
çok zoruma gidiyo.4 yılı bir kalemde çöpe attı.onu kandırsaydım daha mı iyi olurdu.zaten hep içimde bi korku vardı anlatınca ya benden ayrılırsa diye.korktuğum başıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?