- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
bence hemen boşamalısın töbee yarabbim ya sizin hiç derdiniz yok sanırım herşey güllük gülistanlık maşallah...
canım bişey dicem 8 nerdeyse 10 yıldır onu tanıtyorsun ondan dolayı sana yalan söylemesi zoruna gidiyor . şimdi bi sigara güvenini sarsmasın tm yalan sölemiş ama sen üzülme diye demek ki sıkıntısı var azcık anlayışlı olabilirsin cnm bnm ztn bırakacaktır emin ol sen üzülme diye senden saklıosa bırakcaktır da :)
Güzel arkadaşım, adam benim gözümün içine baktı yalan söyledi. isterse bir tane içsin isterse bin tane içsin artık.
(Eşimden ne düğün istedim, ne mal mülk. sadece sigarayı bırak dedim ya. sadece bu. onu da yapmadı.)
ayy cnm çok üzüldümevet bana yalan söylemesi beni zaten bu kadar üzen.
bilmiyorum abarttığımı düşünenler illaki olacaktır.
Ama kendisine güvenim kayıtsız şartsızdı, onu da belirteyim.
benim annem ölümcül hastalıkla uğraşıyor mesela, içsem ben içerim di mi? her sıkıntısı olan sigaraya başlamıyor.
Eşinizi yakaladığınıza göre" düğün ve mal" isteyebilirsiniz artık
Eşinizi yakaladığınıza göre" düğün ve mal" isteyebilirsiniz artık
Canım sen bu adamı tanıdığında da sigara içmiyor muydu? Sigara kişisel bir şeydir isterse içer istemezse içmez bu onun kararı baskı yapmak eşinize haksızlık gibi geliyor bana. Sigaraya karşı bende çok hassasım açık havada bile yanımda içilmesine dayanamam ama kimseye de baskı yapmam bırakması için
ayy cnm çok üzüldümal karşına konuş bana neden yalan söyledin die ??????? hem kaç yaşındasınız siz ve eşşiniz ?
bence eşin iradesiz biri.. ama bunun açığa çıkmasından da çekiniyordu. o yüzden senden saklamış..
kendi kafasınca küçük düşmeyeyim, bu kadar iradesiz olduğum bilinmesin diye yalanlar söylemiş..
ne gerek var yani bunlara. sen onun karısısın.. sana dese ki tekrar başladım sigaraya ne yapacaksın ki..
ne kadar küçük ve ucuz meselelerden yalan söylüyor insanlar..
yani şimdi daha mı iyi oldu.. yakalandı, basit bi mevzudan sırf yalan söylediği için karısının ona güveni sarsıldı...
aaah ahh, hüç düşünemiyor işte erkekler, kolayca söyleyiveriyolar yalan..
yinede sana diyeceğim, çok fazla güveninin zedeleneceği birşey yok..
sana yalan söyleme sebebi sana güvenmemesi yada seninle ilgili herangi bir konu değil..
tamamen kendiyle ilgili, kendi egosundan ötürü..
yinede can sıkıcı tabi ama kendi içinde büyütmemeye çalış..
ama eşine tavrını belli et, hemen yumuşama ki bidaha yalan söylerken iki kere düşünsün...
keşke herkesin tek derdi sigara yüzünden olsa
Evlenince bırakacağım diye kandırmasaydı beni o zaman.
Şimdiye kadar ne ilaçlar, ne ürünler aldık bıraksın diye.
1 sene olmuş, bırakmayı kurtulmayı başarmışsın. Ne diye tekrar aynı sıkıntıları bize yaşatıyorsun?
Geçen sene bıraktığında kaç ay onun derdini çektim. Yok sinirliyim alttan al, başım ağrıyor alttan al.
Şimdi hiç karışmayacağım. Ne hali varsa görsün.
Dedem sigara içmekten akciğer kanserinden öldü. Babam by-pass oldu sigaradan. Hassasım işte bu konuda ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?