...

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Eşim aradı.
"Eeee, IIIIhh, Şeyy... Ben birisiyle görüşücem de, X şehrine gitmem lazım."
Eveleyip geveleme, kimle? dedim.
Annem oraya gelmiş de, beni görmek istedi. dedi.

Eşim (güya) ailesine kızgın. Güya onlara hiiiiiç düşkün değil.
Annesi, o daha çocukken başkasıyla evlenip eşimi babannesine bırakıp gitmiş.
Gittiği yerde çocukları var.
Biz evlenmeden önce çok kızgındı annesine.

Evliliğimizin hiçbir aşamasında maddi ve manevi desteği olmadığı gibi düğünsüz derneksiz evlenmemizin de baş mimarıdır anneciği. (Daha neler var ama...)
Bizimki de kızar kızar ama annesiyle bi tel.de konuşsun tamam.

Neyse eşim askere gidiyor 18 günü var.
Ben de yıllık izne çıktım.
Başcbaşa geçireceğimiz zaman kalsın diye.
Benim annem babam da yanlarına çağırdılar. Annemin sağlığı iyi olmamasına rağmen gelemem dedim. Sırf zaman geçirelim beraber. 15 ay görmeyeceğim diye.

Bizimki de kalktı annesi gel görüşelim dedi diye akşam 5 te ben daha işten bile çıkmadan ben gidiyorum yarın dönücem dedi.
Güle güle dedik haliyle. Ne surat yaptım, ne bişey.
Eminim daha telefonu kapatmadan koşa koşa bilet almaya gitmiştir.

Ve yarın gelip keşke gitmeseydim diyecek.
Değer vermiyorlar ona ve bunu göremiyor. Her defasında aile bireylerinden birinden kazık yiyor, sonra bi telefonlarında hoop onların yanında.
Ben kadın olmama rağmen bu kadar duygusal bağlarım yok yahu.

Hiç kendini ağırdan satmak yok, o yüzden eşim çalışmadığı halde hep ondan bir şeyler talep ediliyor.
O da iki güler yüz görünce, iki defa aranıp sorulunca bunları gerçek sanıyor.

Koşsun bakalım anneciği ona oğlum 15 ay askere gidiyorsun, ne yer ne içersin, bir ihtiyacın var mı diye soracak mı?

yazık eşinize demekki duygusal açıdan bu yönde boşluğu var gerçekleri görmek istemiyor ne acı bir şey insan çocuğunu umursamaz mı yazık üzüldüm eşiniz için.

yazık eşinize demekki duygusal açıdan bu yönde boşluğu var gerçekleri görmek istemiyor ne acı bir şey insan çocuğunu umursamaz mı yazık üzüldüm eşiniz için.

bence de boşluk yaşıyor ama azıcık açsın gözünü bence.
anlatmakla olmuyor..

mesela geçen yakın bir akrabası çağırdı evlerinde yapılacak tadilat varmış.
eşim de kalktı gitti yine böyle akşam saati.
sabah git dedim. dinlemedi.
gitti akşam evdeki tadilatı yapmış.
kalayım burada demiş. evimiz müsait değil demişler.
gecenin 12 sinde kalmış dışarıda. sabah 5 e kadar otogarda oturup sabahın 8 inde ancak eve geldi.

sonra aynı akrabaya yine güvenebiliyor.
ben de bunu anlamıyorum.

Iyide birak buna o karar versin sizinde onda emeginiz yokki karisasiniz..
Ne bicim bi uslubunuz var ayrica ne is yapiyorsunuz ...

bırakın annesiyle görüşsün gaddar olmayın !

Iyide birak buna o karar versin sizinde onda emeginiz yokki karisasiniz..
Ne bicim bi uslubunuz var ayrica ne is yapiyorsunuz ...

Annesinden daha çok emeğim var emin olun. 8 senedir eşimin hayatını bir düzene sokmaya çalışıyoruz.
Bu adam 4 senelik üniversitesini bırakmak zorunda kaldı anne babası tek başına ülkenin diğer ucuna gönderir mi çocuğunu? yol parası bile vermeden?

Ne biçim derken, sert mi buldunuz CuteMom? Üniversitede çalışıyorum.
Eşimin hemen yelkenleri suya indirmesini kabullenemiyorum.
Çünkü benim anne babama karşı tavizler vermemi istemiyor, kendisi neden bu kadar çabuk yumuşuyor.
Mesela anne dur ben eşimle de konuşayım, hem bugün planımız vardı yarın gelirim vs. dese böyle koştur koştur gitmese...

bırakın annesiyle görüşsün gaddar olmayın !

ema görüşsün zaten ama böyle çok hevesli davranmasına üzülüyorum. daha 2 hafta olmadı yine annesi çağırdı diye gittik. 5 dk sokak köşesinde konuşmuşlar, o kadar.

Son düzenleme:
Belli ki annesine zaafı var. Bunu görmezden gelemezsiniz :26:
Bu durumda sizin de yapacak bişeyiniz yok, engelleyemezsiniz ki :10:
Tabi eğer böyle davranışlara maruz kalıyosa gitmemesi daha iyi ama eşiniz gitmek istiyosa bi şekilde gidecek :31:

Eşim aradı.
"Eeee, IIIIhh, Şeyy... Ben birisiyle görüşücem de, X şehrine gitmem lazım."
Eveleyip geveleme, kimle? dedim.
Annem oraya gelmiş de, beni görmek istedi. dedi.

Eşim (güya) ailesine kızgın. Güya onlara hiiiiiç düşkün değil.
Annesi, o daha çocukken başkasıyla evlenip eşimi babannesine bırakıp gitmiş.
Gittiği yerde çocukları var.
Biz evlenmeden önce çok kızgındı annesine.

Evliliğimizin hiçbir aşamasında maddi ve manevi desteği olmadığı gibi düğünsüz derneksiz evlenmemizin de baş mimarıdır anneciği. (Daha neler var ama...)
Bizimki de kızar kızar ama annesiyle bi tel.de konuşsun tamam.

Neyse eşim askere gidiyor 18 günü var.
Ben de yıllık izne çıktım.
Başcbaşa geçireceğimiz zaman kalsın diye.
Benim annem babam da yanlarına çağırdılar. Annemin sağlığı iyi olmamasına rağmen gelemem dedim. Sırf zaman geçirelim beraber. 15 ay görmeyeceğim diye.

Bizimki de kalktı annesi gel görüşelim dedi diye akşam 5 te ben daha işten bile çıkmadan ben gidiyorum yarın dönücem dedi.
Güle güle dedik haliyle. Ne surat yaptım, ne bişey.
Eminim daha telefonu kapatmadan koşa koşa bilet almaya gitmiştir.

Ve yarın gelip keşke gitmeseydim diyecek.
Değer vermiyorlar ona ve bunu göremiyor. Her defasında aile bireylerinden birinden kazık yiyor, sonra bi telefonlarında hoop onların yanında.
Ben kadın olmama rağmen bu kadar duygusal bağlarım yok yahu.

Hiç kendini ağırdan satmak yok, o yüzden eşim çalışmadığı halde hep ondan bir şeyler talep ediliyor.
O da iki güler yüz görünce, iki defa aranıp sorulunca bunları gerçek sanıyor.

Koşsun bakalım anneciği ona oğlum 15 ay askere gidiyorsun, ne yer ne içersin, bir ihtiyacın var mı diye soracak mı?

annesizlik zor bee ne göz yaşları dökülmüştür vakti zamanında anne diye.eskiden kadınlar evliliğe mecburmuş.kadın oralarda ağlamıştır çocuk burda.öyle bir haber okumuştum kadına esk, kocası çocuklarını göstermiyor yeniden evleniyor ama çocuk hasretine dayanamayıp intihar ediyordu.ne ağlamıştım.bilinmez neler yaşandı diye annelik bu dünyada en zor duygulardan biri.anne olunca daha iyi anlarsınız.

Hayir sert degil alayci annecigine gitsin bakalim gibi
Dedigim gibi siz ona karisamazsiniz 8 degil 16 senedirde beraber olsaniz kaldiki hakli olabilirsiniz ben olsam anne adi altindaki annelij yapmamis bayani aramam
ama o kadin onun annesi siz karisisiniz

bak şimdi yazları eltiyi rahat rahat ağırlayım diye oğluna gel bile diyemeyen şahsiyetsiz KV geldi aklıma

Annesinden daha çok emeğim var emin olun. 8 senedir eşimin hayatını bir düzene sokmaya çalışıyoruz.
Bu adam 4 senelik üniversitesini bırakmak zorunda kaldı anne babası tek başına ülkenin diğer ucuna gönderir mi çocuğunu? yol parası bile vermeden?

Ne biçim derken, sert mi buldunuz CuteMom? Üniversitede çalışıyorum.
Eşimin hemen yelkenleri suya indirmesini kabullenemiyorum.
Çünkü benim anne babama karşı tavizler vermemi istemiyor, kendisi neden bu kadar çabuk yumuşuyor.
Mesela anne dur ben eşimle de konuşayım, hem bugün planımız vardı yarın gelirim vs. dese böyle koştur koştur gitmese...

zamanla alışır yavaş yavaş

Belli ki annesine zaafı var. Bunu görmezden gelemezsiniz :26:
Bu durumda sizin de yapacak bişeyiniz yok, engelleyemezsiniz ki :10:
Tabi eğer böyle davranışlara maruz kalıyosa gitmemesi daha iyi ama eşiniz gitmek istiyosa bi şekilde gidecek :31:

Zaten gitme diyemem ki.
Böyle bir şeye karışma hakkım yok.
Dediğim gibi biraz kendini geri çekse kıymete binecek.
Bir de ben ondan ayrı bir gece geçirmeyeyim diye sabah gidip akşam dönüyorum annemlerin yanından.
beraber gitsek bile beni annemlere bırakıyor kendi gelmiyor.
ben orada gece de yalnız kalıyorum.
Bana göre evlilikte zorunluluk olmadıkça ayrı geçirmemeliyiz akşamlarımızı. Ne bileyim belki de ben çok fazla düşünüyorum bu konular üstüne.

Suanki drvri geciyorum yani burdaki uye guxelkizms,dokunmakalbime,emineturkk
Bu uyeleri ayri tutuyorum
Birde o zaman sartlar nasildi
O anne mecbur olmasa birakip gitmezdi evladini
Hicmi uzulmuyosun onun adina

bellı kı çocukuğundn kalma bı özlem bi boşluk var annesıne karsı gercekten onu çok sevıyor ve kıramıyor hem bır gun kalacakmıs 15 gunun hepsını kalsa orda bı dur dersın de bı gun yanı ayrıca duğun yapmamanızı anlayamadım yanı o gelmeseydı ama sızın duununuz olsaydı ya da kendı duununuzu yapsaydınız ne bılım tabıkı farklı durumlar olmustur ben bılemem karısamam da ama garıp geldı

annesizlik zor bee ne göz yaşları dökülmüştür vakti zamanında anne diye.eskiden kadınlar evliliğe mecburmuş.kadın oralarda ağlamıştır çocuk burda.öyle bir haber okumuştum kadına esk, kocası çocuklarını göstermiyor yeniden evleniyor ama çocuk hasretine dayanamayıp intihar ediyordu.ne ağlamıştım.bilinmez neler yaşandı diye annelik bu dünyada en zor duygulardan biri.anne olunca daha iyi anlarsınız.

işin kötüsü 4 yaş küçük kardeşini de eşim bakmış. annesi de üzülmüştür elbette, ama sahip çıkmadığı bir gerçek. mesela bir borç var ne eşimle ilgili ne benimle. ben eşimle tanışmadan önceki borç. ama ben ödeyeceğim çünkü eşimin üstüne ve uyarı geliyor eve. eşim de askere gidince ben ödeyeceğim üvey babanın yaptığı borçları. annesi de borçtan haberdar ama ödeyemeyiz diyor. ben kendimi kötü hissediyorum böyle şeylerde.

Hayir sert degil alayci annecigine gitsin bakalim gibi
Dedigim gibi siz ona karisamazsiniz 8 degil 16 senedirde beraber olsaniz kaldiki hakli olabilirsiniz ben olsam anne adi altindaki annelij yapmamis bayani aramam
ama o kadin onun annesi siz karisisiniz

eşime de aynı cümleyi kurdum :) koş anneciğine diye. espri olsun diye öyle yazdım Cutemom. Zaten yüzüne böyle sert de söylemiyorum. çıtlatıyorum bak böyle böyle olmuştu bunları da unutma diye. ama eşimin annesine ihtiyacı var işte. sonra üzülmese tamam zaten benim için sorun yok. ama üzüyorlar.

ay yazık beeee:( walla üzüldüm eşinize. siz ne kadar emek verseniz de eşinizin içinde ne fırtınalar kopuyodur kimbilir. çocuk yaşta babanneye bırakılmış düşünsenize o duyguyu. yılların özlemi vardır içinde. zamanında yaşayamadığı anne-çocuk ilişkisini yaşamaya çalışıyordur. zaten baksana zoraki söylemiş gitceğini utana sıkıla. neler okuyoruz bak bizimkiler kazık kadar adamlar anneciklerine toz kondurmuyorlar...eşini anlamaya çalış başka problem yoksa sorun etme bence. walla duygulandım.

Valla bende uzuldum be hatta demin 3.5 yasindaki oglum sert arabasini yuzume atti elmacik kemigime geldi tamda sizin konuyu okurkem oturdum agladim :)
esinizin babasi nerde kucukken gormuslermi esinizi valla esine acidim ya baba babayi birakta anne cok farkli bilirsin

ay yazık beeee:( walla üzüldüm eşinize. siz ne kadar emek verseniz de eşinizin içinde ne fırtınalar kopuyodur kimbilir. çocuk yaşta babanneye bırakılmış düşünsenize o duyguyu. yılların özlemi vardır içinde. zamanında yaşayamadığı anne-çocuk ilişkisini yaşamaya çalışıyordur. zaten baksana zoraki söylemiş gitceğini utana sıkıla. neler okuyoruz bak bizimkiler kazık kadar adamlar anneciklerine toz kondurmuyorlar...eşini anlamaya çalış başka problem yoksa sorun etme bence. walla duygulandım.

ben de çok üzülüyorum. ya keşke gerçekten anne oğul ilişkileri olsa. umarım yine hayal kırıklığına uğrayıp gelmez..

Valla bende uzuldum be hatta demin 3.5 yasindaki oglum sert arabasini yuzume atti elmacik kemigime geldi tamda sizin konuyu okurkem oturdum agladim :)
esinizin babasi nerde kucukken gormuslermi esinizi valla esine acidim ya baba babayi birakta anne cok farkli bilirsin

babası var da o da benimle tanışmak istemedi. 2-3 kere telefonda konuştuk. onun da bazı problemleri var. (alkol) bir kaç kere trafik kazası geçirdi eşim her defasında koştu. başımızın üstünde yeri var her ne kadar şahsen tanımasam da.

Back
X