..........................................................................................

Ailen neden istememişti O'nu
Belki de daha o zamandan fark ettikleri bişeyler vardır
Ben her durumca anneci olanları sevmem ama yaş itibariyle tecrübelerinden faydalanmakta fayda olduğunu düşünürüm

Yok annemler tanimiyordu onu cunku memleketi baska ve ailesi baska sehirde yasiyor. Ailesi gelecekti surekli bir seyler ters gitti sürekli görüşmeyi ertelediler ve gelemediler. Ailem de sinirlendi ve bu is olmaz dedi. Hatta babam eger kötü bir sey yapmadiysaniz hemen ayrilacaksin dedi. Ben aileme karsi hic saygisizlik etmedim ama direttim. Sonunda tanismaya geldiler ama hala ailesinin özel sebeplerinden dolayi isteme olayi olmadi. Suan onu da ailesini de taniyorlar. Annem de babam da cok seviyor sozlumu. Ama annem bana ara ara bakip sanki mutlu degilsin bu cocuk seni tehdit mi ediyor yoksa diyordu :) yok cok mutluyum diyordum daha doğrusu oyle sanıyordum demek icten ice üzülürmusum de farkina varmazmisim.

Önemli şeyler bunlar bence
Kız evi naz evi derler, erkek evi naz yapmış diyecem de naz hafif kalır uğramamışlar bile

İsteme olmadan siz nasıl sözlendiniz ?
Karşı taraf kendini bişey sanmıştır iyice

Bunlar bir yana dursun ben hala ' iş arkadaşlarından erkek olanına selam verme ve facendeki erkekleri sil, ben erkeğim çok cincel birliktelik yaşadım sen öpüştün mü ' gibi sözlerinden dolayı korkardım bu adamdan.
Evlenince seni camdan bile baktırmaz herhalde, bu facedeki arkadaşların mahalleden ordan burdan arkadaşındır zira, görmesinler diye evden de çıkarmasın bari.

evet konuştukça ne kadar benzer şeyleri yaşadığımızı farkediyorum ve hiç şaşırmıyorum. ben büyükşehirdeyim ancak bakanlıkta memurum. iş arkadaşlarım, başkanlarım vs. herkes bilirodu ilişkimizi. ve şu andaki kamuda yaygın görüşü bilirsin. çekindim ayrılmaktan aynı senin gibi. 40 yıl çalışacağım bi ortam, 40 yıl xxxx'in eski sevgilisi olarak anılırım, adım çıkar, çıktı çıktı ayrıldılar, dedikodumu yaparlar diye. aynı zamanda ailem.. hiç bi zaman baskıcı bi ailem olmadı ama yinede kızlarının iş arkadaşıyla çıkıp çıkıp ayrılması babamın onuruna dokunur dedim, ayrılamadım. bide yaş gelmiş 27ye...

nişanlandık ayrıldık. hatta ayrılık sürecimde buraya konu açtım. aailesinin bencilliği ve kendisinin birey olamaması nedeniyle beni terketti. ama o terkettikten sora daha aileme açıklamadan babam ağlaya ağlaya beni aradı. kızım sen bu ailede mutlu olamazsın, bu adam seni sevmiyor, değer vermiyor... benim 1,5 yılda anlayamadığım gerçeği babam 20 günde farketmişti.. babamın hayatta 2.defa ağladığını görmüşüm. ilki yine ben üniversiteyi kazandığımdaydı, canım babam :)

işte o an dank etti. babam arkandayız kızım nişanı at dedi, attım dedim, beni terketti demedim. ver tüm hediyelerini dedi.. ailenden korkma. emin ol onların tek isteyeceği senin yüzünün gülmesi. anlat annene her şeyi..

iş arkadaşlarımaa gelince. yakın 3-5 kişi dışında kimse sormadı bile. herkes kendi aleeminde.. soran 3-5 kişi de yanına hiç yakışmıyordu, nişan haberinizi alınca çok şaşrdık dediler ağız birliği etmişçesine :) başkanlarım evlilik ne zmn diye sorduklarında açıkladım hayırlısı olsun diye kapattılar konuyu. hiç korktuğum gibi olmadı yanı anlayacağın..

kimse senin gezdiğini tozduğunu hatırlamaz, hatırlasa da 3-5 günde unuturlar. eskidenmiş o dedikodular. ayıp bi şey yaşamadın, aileleriniz bile tanıştı bu yolda.. anlaşamadın ayrıldın. bu kadar..

Evet fazlasiyla naz yaptilar hemde :) zaten birde bu yuzden cok zor gunler gecirdim ve geçiriyorum. Sen erkekleri tanimiyorsun asiri iyi niyetlisin sanada iliskimizede zarar gelmesin diyordu. Kendi face sifresini hayatta kimseye vermez. Kimseden kastim ben yani. O yuzden benimkini de istemez. Gecmisimi sormasi ilk basta normal gelirdide son zamanlarda usanmaya basladim. Kiskanmasi da ilk baslarda hosuma giderdi. Kimseye ihtiyacin olmasin ben varım ben sana yeterim diyor. Cok ayrinti varda iste bunlar birkaci

Adam paranoyak. ayrıl bence. kim ne derse desin, her şey unutulur. her şeyin telafisi olur. böyle adamla geçireceğin ömrün telafisi olmaz.

Aynen canim ama iste kiz gezdi gezdi ayrildi demesinler diye sabrediyoru. Bakayim nerde kopacak diye. Eger biterse kimseye aciklama yapmam. Muhtemeelen iyi bir tatil yaparim. Ya da psikologa gitmeyi düşünüyorum.

Doğru demiş babam dahil hiç bi erkek fazla fedakarlığı hak etmez, minnet değil nankörlük olur genelde karşılığı
Ayrıca siz eş olacaksınız madem eşitsiniz, sende onu kısıtlasan hoş olur mu
Eş herşey olabilir ama kızkıza takılmanın tadı hiç bişey de yok arada kafa dağıtmak lazım, zira o erkek dediği iş arkadaşlarınla da gün boyu berabersin bunda da yasaklanması gereken bi durum yok istesen onlardan biriyle beraber olurdun zaten sözlünle dğeil dimi

Kıskançlığın dozu fazla geldi bana
Bunları babalarımız dese kıyameti koparırdık dimi ? Ne varmış bunda diye
Şimdi sözüm ona elin oğlu yapınca 'hoş' mu oluyor, bence değil
Kaç yaşında insanlarız kimle nasıl olmamız gerektiğini kendimiz biliriz

canım sanki kendimi görüyor gibiyim yani ben şuanda evliyim ama evlenmeden önce 3 yıllık bi ilişkim vardı oda senin sözlün gibi herşeye çok karışır kıskanırdı ortak birçok arkadaşımız vardı çünkü aynı yurtta kalıyorduk neyse arkadaşları gelip nasılsın yenge dediğinde ( ki erkek arkadaşımla yanyanayken) konuşmayı geçtim yüzlerine bile bakamazdım, eğer o izin verirse iyiyim derdim.. biz şehir dışında üniversite okuduk yani erkek arkadaşımla ama onun memleketi farkı bnm ki farklı idi. o haftasonları ailesinin yanına giderdi bense yurtta kalırdım o olmadığı sürece yurtdun kantinine dahi inemezdim çok zaman aç bile kaldım.. son ne mi oldu ben mezun oldum onun daha okulu devam ediyordu ben ailemin yanına geldim ve huzursuzluklar başladı ve 4 ay sonra ayrıldık ve beni aldattığını öğrenerek ayrıldık yani bnm tüm bu yaşadıklarım sadece kendime zarar verdi üniversite hayatımı yaşayamadım..
yani sana tavsiyem seni sen olarak kabullenecek kişi ile birlikte olman ben o erkek arkadaşımla bi çok şey yaşadım ve bunu eşime evlenmeden önce söyledim oda senin geçmişin beni ilgilendirmiyo hepimiz hatalar yapıyoruz ben seni sen olduğun için seviyorum dedi şimdi 2 yıllık güzel bi evliliğim var ve diyorum ki keşke o zmnları yaşamasaydım yani beni engelleyen herşeye karışan adamla çıkmasaydım 3 yılım heba oldu.. haa bende onu çok seviyordum hatta ayrıldığımız için kendimi öldürmeyi bile düşündüm ama sonra karşıma eşim çıktı ve eski erkek arkadaşımla hiç alakası olmayan birisi.. onunla tanıştım ve 7 ay içinde evlendik.. o yüzden iyi düşün derim bende bu tarz şeyleri yaşamış birisi olarak..
SENİ SEN OLDUĞU İÇİN SENİNLE BİRLİKTE OLACAK BİR ADAMLA EVLEN YADA ÇIK AMA SENİ HER FIRSATTA SORGULAYAN BİRİSİ İLE YAPAMAZSIN. SANA KARDEŞ TAVSİYESİ ( SENDEN KÜÇÜĞÜMDE O YÜZDEN )

Hicbirini sevmemis vakit gecirmek icin cikmis. Ben muhalefet olunca da ben her halti yaptim sen de mi yapmak zorundasin diyor. Ses cikaramiyorum

Arkadaşım biz ses çıkartmazsak onlar dahada üstümüze gelecek.. herşeyi geç diyelim evlendiniz sen çalışıyorum diyosun çalışmayada devam ettin diyelim artık onun karısı olacaksın sözlüyken senin iş arkadaşlarınla selamlaşmana kızan adam evlenince neler yapmaz.. ben sana diyim bu tip adamlar allah korusun döver bile.. takıntılı tiplerdir bunlar bence yol yakınkan vazgeç..
belki sana söylediklerim aman bu kızda kolaymış gibi konuşuyo diyebilirsin ama inan yaşadım biliyorum hemde 3 yıl yaşadım o yüzden uzak dur yol yakınken.. sonrası daha kötü olabilir

Bazen ayrılacam yeter artık diyorum ama daha sonra bir güzel lafıyla yeniden kanıyorum. Bazen kendimi çok değerli hissediyorum bazen de çok değersiz. Birde şöyle bir durum var. Ben o istediği için face hesabımı kapattım, tlf numaramı değiştirdim. Eski sosyal erkek arkadaşlarım arardı bazen halimi hatırımı sorardı o da hiç sevmezdi öyle şeyleri o yüzden değiştirmemi istedi tamam dedim. Kimsenin yüzüne gülme işyerinde dedi ona da tamam dedim. Şimdi de onu eski sevgilileri arayıp msj atıyor. Ben ona tlf numarasını değiştirmesini teklif dahi etmedim. O ben değiştiremem benim çevrem çok o yüzden herkese yeniden vermek eziyet olur dedi ona da tamam dedim. Ailesiyle aram çok iyi hatta beni çok seviyorlar ama sürekli iş yoğunluğundan gelip istemiş değiller. Babam neden gelmiyorlar bir iş bu kadar uzar mı diyor bilemiyorum baba diyorum. Ben olsam çoktan resti çekerdim gidip isteyin şu kızı derdim. Ama çok gevşek davranıyorlar. Bu da beni ve ailemi kahrediyor. Ayrılmam kolay değil çünkü ben çok zorluklar yaşadım onu ailemle tanıştırana kadar. Gerçi ailem her türlü arkamda olur biliyorum ama bunu kendime yediremem. Sabır çekip dua ediyorum sürekli

burada başka bir arkadaş vardı ara ara profiline girer bakarım
yoksa sen o musun :))
çünkü onda 2. üyelik yazıyor
konuna gelince ne kadar bencil bi adam bu sinir oldum..
o erkek herşeyi yapar mantığıyla gidiyor
bence iyi düşün...

Yok canım ben yeni üyeyim burda:) Eskiden beri takip ederim bu siteyi ama üyelik almamıştım. Ya işte durumum böyle. Üstelik ailemle onun arasında kalıyorum sürekli. Ailem yeter artık geleceklerse gelsinler gelmeyeceklerse bitsin diyor. Ona ne zaman olur diye sorduğumda ya tartışıyoruz ya da ikna ederek konuşuyor cevap verecek bir şeyim kalmıyor.

yok başka erkek sorgulayacakmış falan filan.. cnm yok öyle bi dünya.. bnm eski erkek arkadaşımda öyle diyodu bana senden ayrılırsam başka hiç bi erkek seni almaz fln diye.. noldu cnm bak ben 2 yıllık evliyim sen ( eski erkek arkadaşım ) hala aylak aylak geziniyosun.. cnm sakın öyle düşüncelere fln kapılma emin ol seni anlayacak ve her halinle kabul edecek birisi mutlaka çıkacak ki cinsellik yaşamadım diyorsun ee daha ne için dahada rahat etsin.. hadi artık biraz kendine gel

Doğru diyorsun canım mutlaka biri çıkar karşıma ama o benim istediğim gibi biri olur mu bilmem. İlk kez ailem benden böyle bir şey duydu o yüzden bütün bu mücadelem. Eğer biterse bu ilişkim evlilik benim için kolay olmayacak.

cnm bak kendin söylüyorsun ne zorluklarla tanıştırdım diye.. sen bu kadar zorluk çekmişken onlar nedense bir türlü gelip seni istemiyorlarsa artık bi dur yani.. yapma gözünü seveyim bundan adam olmaz sabırda bir yere kadar.. yemin ederim şu yazdıklarını okuyunca birşeyleri parçalamamak için kendimi zor tutuyorum.. bak ailende artık huzursuz olmuş al karşına konuş bana böyle böyle davranıyor de.. sizinle tanıştırmak için bir sürü zorluk çekmeme rağmen halen herhangi birşey yok onlar tarafından artık bende istemiyorum de.. hem sen onun için bir sürü şeyden ödün vermişsin ( zamanında senin bu dediklerinin aynısını bende yaptım) ama neymiş çevresi çokmuş fln fln hemde eski kırıklarından mesajlar geliyor..
YETER CNM SEN ONUN MALI DEĞİLSİN HEM AİLELER BİLE TANIŞMAMIŞKEN NEDİR BU YANİ..
YA ALLAH AŞKINA LÜTFEN YALVARIRIM AYRIL KURTUL İNAN AĞLADIM AĞLAYACAĞIM.. YAPMA YAPMA YAPMA.. EMİN OL ÇOK ÇOK ÇOK DAHA İYİSİNİ BULACAKSIN VE Bİ BAKMIŞSIN EVLENMİŞSİN..
NE OLUR BİZLERİ DİNLE
BENDE İNAN SENİN YAŞADIKLARINI KAT BE KAT YAŞADIM

sen hiç böyle şeylere takılma canım
öyle düşünürsen öyle olur.. yok adım çıktı.. yok ailem duydu dersen bu suçluluk duygusu üzer,ne yapışır
yanarım yanarım hep ezik duran yapıma yanarım
sen sen ol ezik durna kendine güzenli dur.. ne e.arkadaşın ne çevren hiçbişey düşünemesin hakkında...

opustun mu ne demek ya...hahaha opusurum ne olmus yani..bu nasil bir dusunce sacma sapan..gecmisimde bir arkadasim.varsa masumane opusurum...
Kendisi.ihtiyac diyor ben erkegim diyor...benimde opusmeye ihtiyacim olqvilir...boyle adamlara acayip.gicik oluyoeum. Tuylerim diken diken oluyor okuyunca. Birakin ya bu zihniyetleri..

ruh hastasiymis...kurtulmussun...

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım duyarlılığın için. İnan ben de çok üzülüyorum. Ailem duymamış olsaydı neyse ama işin içine anne ve baba girince durumlar değişiyor. Üstelik ben babama demeyecektim kendisi ısrar etti ailene söyle zaten istemeye gelicez gibisinden. Ben de inandım, güvendim söyledim. Ama kaç ay geçti hala gelmediler. Annesi ve kendisi geldi tanışmak için ama dediğim gibi isteme olayı olmadı. Hal böyleyken yine de çoğu konuda benim ailemi suçlu çıkarır. Ne kadar aceleciler gibisinden. E böyle söyleyince sanki biz gelin isteyin diyormuşuz gibi oluyor. Şimdiki aklım olsaydı demezdim aileme. Onun yüzünden ailemle tartıştım. Ama ben asla ve asla onun ailesine saygısızlık etmedim. Kendisi ailesine saygısızlık etmiş olsa ilk önce ben kızarım ona. Durumum vahim, canım sıkkın, aklım karışık

Dik durunca da sana neden böyle özgüven gelmiş diyor. Ne yapsam hata ne yapsam suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…