- Konu Sahibi mimozacicegi85
-
bence bu adamın evlenmeye niyeti yok. aileler biliyo mu sözlendiğinizi? yoksa kendi aranızda mı yaptınız sözü?
gereksiz kıskançlık yapanın kendinde bi sorun vardır. kişi kendinden bilirmiş işi derler ya, aynen öyle bi durum sizinki. seni yatağa atmaya çalışıyor dikkatli ol.
ayrıca geçmişte birileriyle görüşmenin kötü bi yanı yok. birileriyle görüşmeden doğru insanı bulamazsın ki. ama doğru insanı bulmak için de geçmişten ders alman şart.
Haklisin. Az once yine tartistik. Sacma bir sebep yüzünden dunum ve bugünüm zehir oldu. Ayriligi kafama koydum. Bunu da ona belirttim zaten. Vicdanm rahat cok sukur. Bitirecem artik tahammulum kalmadi. Kizlar hakkinizi helal edin benim yuzumden sinirleriniz gerildi ama sonuc olarak dogru diyorsunz. Bunu şuan daha iyi idrak edebiliyorum. Ben onun icin ailemi karsima almistim. O yuzdendi bunca cabam. Umarim beni anlamissinizdir.
katılıyorum. kadınları kullandım diyecek kadar şerefsiz bir adamla işiniz ne sizin. kadını sadece bir et parçası ,vakit geçirecek bir şey olarak gören bu adamdan tez ayrılın.
düşünün onla olan o kadar kızın günahınıı almış,duygularıylsa oynamış. birde bunu rahat rahat söylüyor. kadına zerre kadar saygısı olmayan evrimleşmemiş bir adam bu.
uzak durun uzak.
Haklisin. Az once yine tartistik. Sacma bir sebep yüzünden dunum ve bugünüm zehir oldu. Ayriligi kafama koydum. Bunu da ona belirttim zaten. Vicdanm rahat cok sukur. Bitirecem artik tahammulum kalmadi. Kizlar hakkinizi helal edin benim yuzumden sinirleriniz gerildi ama sonuc olarak dogru diyorsunz. Bunu şuan daha iyi idrak edebiliyorum. Ben onun icin ailemi karsima almistim. O yuzdendi bunca cabam. Umarim beni anlamissinizdir.
Yaş belli bi seviyeye geldikten sonra emek verilen insan kolay birakilmiyo, hepimiz evlenip coluk cocuk dahibi olmayi istiyoruz. Seni cok cok iyi anliyorum. Bende boyle bi psikopat tanidim. İnsana bir opusmeyle,dokunmayla bile o.. Hissettirmeyi cok iyi biliyorlar. Bi sure sonra kendinden nefret edip dün dogmus olmayi ve bugun o adamla karsilasmis olmayi dilerken buluyosun ki sussun. Yeterki sussun diye o, sen bi cok lafa susuyosun. Ama goruyosunki sen sustukca o daha da konusuyo.. Ben artik sagligimdanda olmaya baslamistim. Goz kapagim dusmustu onunlayken iki defave su an o bile duzeldi inanirmisin.. Bende ayni senin gibi senelerimi verdim bi bebegim olsun diye tahammul etmistim. Neyseki beni o terketti, cunku beni o kdr kendine guvensiz hale getirmistiki yasadiklarimin farkinda degildim..
Su an allaha sukurler ediyorum. Mutlu olmak nasil bi seydi, huzurla uykuya dalmak nasil bi seydi, birileriyle sohbet edebilmek nasil bi seydi yeniden ogrendim.. İnan bana kuş gibi hafifleyeceksin.. Umarim o gucu kendinde bulursun..
böyle adamların ortak özellikleri var. Bunlardan biri de yalancı olmaları demekki:) benimki de çok yalan söylerdi bana da, başkalarına da. Her hikayeyi kendine döndürmek için..
Yalanlarından bir örnek vereyim çok komik:)
Ben bi gün şehirdışına giderken işi dolayısıylaa, ki bizim işimiz çok esnektir, istese koca bi gün işe gitmez kimsede niye gelmedin demez. Benim yola çıkacağım gün işe gitti seni ben bırakamayacağım baban bıraksın dedi. Ama sen uçağa binmeden gelicem ve seni göreceğim dedi. Ben bozuldum ama işte sırf huzursuzluk çıkmasın diye tamam dedim. Bu taam benim uçak saatimden yarım saat önce aramış beni bi iki defa, bende check-in, uçağa yetişme fln derken bakamamıştım. Teli bi açtım benim laf söylememe sıra gelmeden nasıl bağırıyor. Niye telefonu açmadın, kimleydin. Gelmiştim ben, hatta sana çiçek almıştım. Lanet olsun bilmemne diyerek teli yüzüme kapattı :) ki bu adam hayatta çiçek almış biri değildir. o teli açsam canım yetişemedim işlerim ıvır zıvır diyecek adam telefonu açmamamı fırsat bilip hemen beni suçlu çıkaracak bi hikaye üretti. Çünkü bu tip adamların en büyük özelliği kendini haklı çıkarıp seni ezmek...
beni önce kendimden nefret ettirdi, sonra ailemden nefret ettirmeye çalıştı. sürekli ailemden birilerine laf söylüyordu..
Amaç seni yalnızlaştırmak, özgüvensizleştirmek.. Sora kendi köleleri yapmak..
Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm
Bizde de hep hakli-haksiz davası vardir ve genelde hep ben haksizimdir. Ayni seyi o yapinca normal ben yapinca anormal oluyor muhalefet olunca da bizim durumlarimiz ayni degil diyor. Sen bagirdi cagirdi deyince benim sözlümden bahsediyorsun sandim :) cicek alma, romantik olma, iltifat etme gibi ozellikleri var. Baskasina karsi korur ama en ufak yanlista bagirir kuser. Normalde bayanlarin trip atmasi gerekirken trip atan hep o alttan alan hep ben oluyorum.
Bu saatten sonra oturup gecmisimi anlatamam. Az cok tanidim onu. Eger anlatirsam o... damgasi yiyip terk edilecegimden adim gibi eminim. Terk edilmek bir yana soyleyecegi agir sözleri kaldiramam. Sonsuzz arkadasla ayni durumdayim. Ben ilcede yasayan biriyim yani cok kucuk bir yer yasadigim yer. Herkes gordu herkes ogrendi. Ben aileme karsi gelmistim onlari tanistirmak icin yapmadigim sey kalmamisti. Bunlar beni dusunduruyor. Ve artik her erkek aynidir diye dusunmeye basladim. Evlenmekteki israrimin nedeni bunlardi. Yoksa maddiyatta gözüm yok. Cok cok uzulecegim bir iki ay olacak biliyorum toparlanirim elbette.
Niye bir iki ay üzüleceksin
Ayrılmaya mı karar verdin yani ?
Suanki durumumuz onu gosteriyor. Ayrilik yakin gibi. Allah'a siginiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?