..........................................................................................

Cok tartisma yasadik bu yuzden. "Erkeklik gruru var. Siz kadinlar sindirebilirsiniz ama biz erkeklerin zoruna gider" diyor. Aile ve cevremde bu sekilde oldugu icin ve bu şekilde yetistirildigim icin ezdirdim galiba kendimi

Cok tartisma yasadik bu yuzden. "Erkeklik gruru var. Siz kadinlar sindirebilirsiniz ama biz erkeklerin zoruna gider" diyor. Aile ve cevremde bu sekilde oldugu icin ve bu şekilde yetistirildigim icin ezdirdim galiba kendimi

Söylediklerinde sözcük hatası yapmış, "Erkeklik diye birşey var, biz istediğimizi yaparız, erkeğiz biz. Siz kadınları sindiririz, kabul etmek zorunda kalırsınız ama biz erkekleri sindirecek insan anasından doğmadı daha, asarız keseriz namus temizleriz."

Bence al karşına de ki... Ben bu kadar kendime dikkat edip korumuş kollamışken, bekaretimi kocama saklamışken senin böyle bir geçmişin olmasını kaldıramıyorum, kadınlık gururuma yediremiyorum. benim kocam olacak adam geçmişinde de geleceğinde de her önüne gelen kadını altına almamış olmalı kusura bakma, de bir güzel de sepetleee....

Peki bahanelerine devam et.........ama herşeyi olan kadınların buna izin verdiğini gördükçe çok üzülüyorum

Peki bahanelerine devam et.........ama herşeyi olan kadınların buna izin verdiğini gördükçe çok üzülüyorum

Nedense konu sahibi arkadaştan çok biz gerildik burada ya hakkaten dediğiniz gibi her şeye sahip ol sonra gidip böyle hanzonun birine pırıl pırıl hayatını adayıp mahvet yani olacak iş mi

Ailende ve çevrende böyle olduğu için sende öyle yaşamak zorunda değilsin. Kendi kararlarını kendin verebilecek bir yaştasın. Üstelik çalışıyorsun kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun ne kadar güzel. Lütfen kendini ezdirme. Bırak gitsin. İleride daha çok sorun yaşarsın. Kime baktın, kime güldün, kimle oynaştına kadar gider bu. Hayatına, hayattan nasibini almış, kadın erkek dengesini yapabilen, empati kurabilen, tek değer verdiği şeyin bir zar olmayıp karakter gibi daha güçlü şeylere önem veren kişileri al. Al ki seni zarın için değil de, kişiliğin için sevsin.

bu sözleri algılaması bıkaç yıl surer o adamın konu sahıbıde ozamna kadar yenı bı hayat kurmuş olur kendısıne

Allaha yemin ederim ki, eşimle ikimizin de ilkimiz olduğunu bilerek birlikte oldum, eğer bugün öğrensem eşimin ilki olmadığımı, 1 dk bile düşünmem boşanmak için.

Ne demek erkeğin ihtiyacı varmış. demek eşi vajinusmus olsa veya lohusalı aldatmayı haklı görecek bu kişi. Siz de bu safsatalara inanıp öpüştüğünüzü mü saklıyorsunuz. Kusura bakmayın da, şimdiden sizi boyle bastırdıysa, ileride gece geç de gelir, yalnız başına tatile de çıkar

Bu kadar kıskanç bir erkekle ömür geçmez.Evlenmiş olmak için,yada aileni mutlu etmek için evlenme.
O sizden öpüşmediğinize dair yeminler etmenizi istiyor sizde ondan sağlık raporu isteyin.
Birlikte olduğu kadınlardan hastalık kapmadığı ne malum.

isin gercekten zor canim.kendi her alti yesin senin bakireligine taksin.hadi ilk gece beklenen kan gelmedi diyelim.bircok kizlik sekli var ve kimisi dogumda ancak bozuluyo.oyle bi durumla karsilasirsan ne olcak.bu adam seninle doktora bile gitmeyi kabul etmeden kapi onune koyar seni.siz kadinlar kaldirabilirsiniz bu durumu biz erkekler sindiremeyiz ne demek ya.adamdaki zihniyete bak...

27 yaşındasın,bir erkekle öpüşmekten öteye gitmedin.Bunuda karşındaki insana söyleyemedin bunun azabını çekerken karşındaki öküz sana başka kadınlarla birlikte olduğunu ve bunun ihtiyaç olduğunu söylüyor sende bunu olumlu(belki)karşılıyorsun arkadaşım.Cinsellik her iki cinsinde istediği yaşaması gereken bir durumdur.Bunun ihtiyaçla alakası varsa her iki cins içinde geçerlidir.
Bugün sana bir erkeğe selam verme diye baskı yapan,bununla konuşmayacaksın diyen sana ait özel bir (face) sosyal paylaşım sitesinden erkek olan sineklerde dahil herkesi sildiren bir insandan evlendikten sonra nasıl bir tutum sergilemesini bekliyorsun ki.
Evlendikten sonra sana diyeceği,
-Çalışmıyorsun
-Perde açmıyorsun
-Kardeşin(erkek varsa)bu eve gelemez.:18:
-Market bakkal her neyse anaaa bunu erkek işletiyor gidemezsin
-Babanda erkek unutmuşum ben oda bu eve gelemez
-Sen şimdi erkek çocukta doğuramazsın bu düşünceye sahip bir adama göre.
Of yaa okurken ve yazarken ruhum daraldı.Lütfen KADIN olun.Herşeyden önce eşit yaratılmış varlıklar olduğumuzun farkına varalım.Erkek olması kimsenin üstünlüğü anlamına gelmiyor.O erkek sen kadınsın kimsenin kimseden üstünlüğü yok.Olsaydı günah sevap olayı kadında bu kadar erkek de bu kadar denirdi.Kadın erkek aynı günahı işlerse aynı cezayı çeker.

İş biraz edepsizliğe varacak ama senin kazma buna layık... Bir gün otururken lafı aç de ki; erkekle beraber olan erkekler varmış okuyoruz duyuyoruz bana çok iğrenç geliyor. Sen hiç geçmişte böyle birşey yaptın mı? Yemin etttt... hatta bunu ara ara sor tekrar tekrar yemin ettir iyice sinirleri zıplasın senin kazmanın :))))) Kendimden iğrendimm beeaa.

Canım benim, ben diyim saf siz deyin salak bi kızım yazmışsın ya işte onu okuduğum an dedim bu kızda benden diye:) Benimde geçmişimde unutmak istediğim hatalarım var. Ve kendi kendime söz verdim. Hayatıma giren kişiden asla bunları saklamayacağım diye. Çünkü yalan gerçekten bu dünyada en nefret ettiğim şey. Ayrıca ileride hayatıma girecek olan adam bunlara takıyorsa demekki bu adam için önemli bişey. Sana bana ona buna önemli gelmeyebilir ama ona önemli gelen bişey demekki. İşte bu yüzden sevdiğim adamı salak yerine koymaya hakkım yok diye düşünüyorum. Duyduklarına rağmen benimle devam ederse ne ala, seviyorsam canımı bile veririm onun için ama devam etmiyorsada kendisi bilir onun için gönlündeki gibi birini diler yoluma bakarım. Ama bu benim görüşüm ve ileride almayı düşündüğüm bi risk. Zamanında başkalarının bana söylediği yalanlarda çok canım yandığı için söyleme kararı aldım. Ama sen sakın söyleme. Ne güzel sözlenmişsiniz ve evliliğe ilk adımı atmışsınız. Çevreme şöyle bi bakıyorum da mutlu olanlar hep birbirlerinden bir sürü şey gizleyen çiftler. Geçenlerde bi arkadaşımın sevgilisiyle tanıştım. Kızın takılmadığı adam yemediği nane kalmadı ama adama kendini öyle bir tanıtmış ki, sanırsın sütten çıkmış ak kaşık. Adamda onu şuan dünyanın en saf en masum kızı sanıyo ve mutlular. Sonuç alan razı satan razı. mutlu olman için bu yalanını sürdürmen lazım bence

Allahim ne kadar korkunc : (

Seni üzmek istemem ama bu adam pek sağlıklı gelmedi bana sonra evlendiginde daha değişik değişik huyları da çıkabilir seni eve kapatmak bile isteyebilir çünkü ortada aşırı bir kıskançlık ve güvensizlik var. Bir kere ben sunla yattım bunlar yattım diyen adama hiç güven olmaz ayrıca bunu erkeklik zannedip kendini övmek için yalandan atıyor da olabilir eğer doğruysa yaşadıkları geçmişine saygı duymayan dillendiren adam hani ALLAH korusun yarın birgün ayrilsaniz seni de konuşmaktan çekinmez. Tabi biz iyiliğin için düşüncelerimizi soyluyoruz son yorum sana ait. Benim eşimle ilk tanistigimiz zamanlarda onun geçmişini merak eden bendim eşimse bana hiç bir şey sormadı. Hani sorsa gizleyebilecegim birşey yoktu ama bana şunu söyledi sadece neden başkasından konuşalım bizden konuşmak varken? Şimdi evliyiz hala sakadan laf vururum ama yinede asla geçmiş konulara girmez eski ortak arkadaşlar anlatir bana hep eşimin geçmişini. Şimdi diyeceksin ki banane senin evliliğinden? evlencegin kişinin senin geçmişine değil sana bağlı olması gerektigini anlatmaya çalışıyorum. Çok seviyorsan eğer ona bunu bu sekilde anlatmayı dene derim ama tabi yine kendi seçimin. Umarım seçimlerin sana mutluluk getirir.

Adam manyak mı desek, cahil mi desek ne desek hepsi oluyor. Bu cepte.

Ben konu sahibine takıldım. Geçmişim de geçmişim.. Öyle bir geçmişim demişsin ki vay dedim; herhalde hatun amcasından çocuk yapıp dayısıyla falan kaçtı..

Sen böyle geçmişim diye gezinirsen, önüne gelen hesap sorar arkadaşım..
Tuhaf çünkü..
Öpüştüysen öpüştün..
Yattıysan yattın. (Hoş bu bile olmamış.)

Ama bi kere sen tuhafsın, vay efendim ayrılırsam vay efendim geçmişim yüzünden yargılanır mıyım?
Evet, böyle devam edersen yargılanırsın..

Hicbirini sevmemis vakit gecirmek icin cikmis. Ben muhalefet olunca da ben her halti yaptim sen de mi yapmak zorundasin diyor. Ses cikaramiyorum

Bence şu an ona olan aşkından ne saçma ne ahlaksızca bir şey söylediğinin farkında değilsin. Aslında bunu söylediğinde "senin gibi biriyle birlikte olamam, midem bulanıyor, sana dokunamam artık" demeliydin/ demelisin/ demeliyiz. Nasıl bir iki yüzlülük sahtekarlık bencilliktir bu. Sen de sadece öpüştüğün için kendini suçla bir de Tüm kadınlar bir olup rest çekmedikçe bu tiplere, daha çoook kadın üzülür.

Bu adamla evlenirsen buralara daha cook konu acarsin..

Esim ailemle gorusmeme izin vermiyor, erkek kuzenimin evine bile gondermiyor, enistemle bile tokalasamiyorum, esim eve cok gec geliyor, erkekmis yapabilirmis, hamileyken aldatildim o erkekmis ihtiyacmis, esim evden cikmama musade etmiyor ben kadinmisim dikkat etmem gerekirmis vb..

O zaman sakin aglama, ailende aglamasin. Madem goz gore gore istiyorsunuz. Buyrun boyle erkek musveddelerinin egolarini oksamaya dewam edin sizler ki bolunerek cogalsinlar.......

Kendisi adammış gibi bir de kadınları vakit geçirmek için kullanmış.. Hiçbir kadın kullanılacak kadar aşağılık değildir. Allah böyle bencil ve aşağılık erkeklere akıl versin!
katılıyorum. kadınları kullandım diyecek kadar şerefsiz bir adamla işiniz ne sizin. kadını sadece bir et parçası ,vakit geçirecek bir şey olarak gören bu adamdan tez ayrılın.
düşünün onla olan o kadar kızın günahınıı almış,duygularıylsa oynamış. birde bunu rahat rahat söylüyor. kadına zerre kadar saygısı olmayan evrimleşmemiş bir adam bu.
uzak durun uzak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…