- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi mimozacicegi85
-
Hicbirini sevmemis vakit gecirmek icin cikmis. Ben muhalefet olunca da ben her halti yaptim sen de mi yapmak zorundasin diyor. Ses cikaramiyorum
Ondan once benimle evlenmek isteyen biri vardı. Hatta bu amaçla gorusme teklif etmisti kabul etmistim. Mantik olarak olabilir diye dusunuyordum. Birkac kez yuzyuze gorustuk. Sozlumde sima olarak bu kisiyi taniyor. Ne zaman onu görse tartisiyoruz. O kisinin elini bile tutmussan gunahim boynuna diyor. Hatta dovecem o kisiyi, bana bakislari hoşuma gitmiyor diyor. Eger bu cocukla en ufak bir sey yasamissan iyi olmaz diyor. Cok kotu durumdayim. Yalan yalanı doguruyor ama gecmisim disinda ona en ufak yalan soylemedim.
Ondan once benimle evlenmek isteyen biri vardı. Hatta bu amaçla gorusme teklif etmisti kabul etmistim. Mantik olarak olabilir diye dusunuyordum. Birkac kez yuzyuze gorustuk. Sozlumde sima olarak bu kisiyi taniyor. Ne zaman onu görse tartisiyoruz. O kisinin elini bile tutmussan gunahim boynuna diyor. Hatta dovecem o kisiyi, bana bakislari hoşuma gitmiyor diyor. Eger bu cocukla en ufak bir sey yasamissan iyi olmaz diyor. Cok kotu durumdayim. Yalan yalanı doguruyor ama gecmisim disinda ona en ufak yalan soylemedim.
Hicbirini sevmemis vakit gecirmek icin cikmis. Ben muhalefet olunca da ben her halti yaptim sen de mi yapmak zorundasin diyor. Ses cikaramiyorum
Haklisiniz ne deseniz. Ama ailem biliyor artik. Sirf onlarin gururu incinmesin diye her seyi alttan aliyorum. Ne kadar uzuluyorum Allah sahit.
Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin
kurcalattırma arkadaşım, kakılmış mısın sen ? bu kadar ezik olma erkeklere karşı. senden önce ne yaşadığımla değil, senle ne yaşadığımla ilgilen de ve kapattır konuyu. bunu soran adamla zaten mantık olarak işinin olmaması lazım. kime ne senin kimle öpüştüğünden kimle elele tutuştuğundan. en masumane gençlik hevesleri sana kabus olmuş. yapma kendine bunu.Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin
Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?