- Konu Sahibi mimozacicegi85
-
Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin
Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm
Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin
aslında olması gereken erkek tipi o. ama maalesef bizim gibi toplumlarda bulunmadık hint kumaşı gibi azınlıktalar hala anladığım kadarıyla.Ben eşimle evlendiğimde "bakire"değildim..yaklaşık 8 ay flört ve 9,5 aylık evliliğimizde bi kere bile sormadı bana geçmişimi..öyle bi adamı sev ki,seni sadece sen olduğun için sevsin ve namusu sadece iki bacak arası olarak görmeyen biri olsun..böyle adamlar için harcadığın her saat senin için zaman kaybı..
Bana her ne olursa olsun kabulumsun dese ben ona iyice baglanirdim zaten. Ama son birkac gundur ustuste ettirdigi yeminler beni cok rahatsiz etti. Onun israrlari bir yana Allah'tan korkuyorum ben. Bu yeminler beni o yuzdende rahatsiz ediyor. Seninle evlenecem ben diyor ama gecmisi kurcalamaktanda vazgecmiyor. Eskiden onu kaybetmekten cok korkardim ama artik inceldigi yerden kopsun diyorum. Ha birde gecmiste yasadiklarini cekinmeden anlatir. Ben rahatsiz oluyorum birkac kez dile getirdim ama arada anlatmaktan vazgecmiyor. Iyiki varsiniz kizlar. Kimseye anlatamamistim bunlari.
aslında olması gereken erkek tipi o. ama maalesef bizim gibi toplumlarda bulunmadık hint kumaşı gibi azınlıktalar hala anladığım kadarıyla.
muhtemelen kendisisnin cinsel sorunları var, yoksa normal bi adam sözlüsüne cinsel ilişkilerini anlatıp caka satmaz. ve cinsel olarak kendine güvenmediğini düşünüyorum, bu sorunları yüzünden senin herhangi bişey yaşamış küçücük bir tecrübe edinmiş olman fikri de onu korkutuyo olabillir. ama seks deneyimlerini ballandıra ballandıra sana anlatıyosa kesin sorunlu ve bu konuda kompleksi var, üzgünüm.Bana her ne olursa olsun kabulumsun dese ben ona iyice baglanirdim zaten. Ama son birkac gundur ustuste ettirdigi yeminler beni cok rahatsiz etti. Onun israrlari bir yana Allah'tan korkuyorum ben. Bu yeminler beni o yuzdende rahatsiz ediyor. Seninle evlenecem ben diyor ama gecmisi kurcalamaktanda vazgecmiyor. Eskiden onu kaybetmekten cok korkardim ama artik inceldigi yerden kopsun diyorum. Ha birde gecmiste yasadiklarini cekinmeden anlatir. Ben rahatsiz oluyorum birkac kez dile getirdim ama arada anlatmaktan vazgecmiyor. Iyiki varsiniz kizlar. Kimseye anlatamamistim bunlari.
Katılıyorum canım..hiçmi merak etmez ve sormaz?? Sormadı..ama ben başta anlattım durumumu,bi ilişkim oldu ve böyleyken böyle..cvp:"beni ilgilendirmiyor" oldu,benimle birlikteyken ne yaptığın önemli dedi..konu sahibinin bi güzel silkelenip kendine gelmesi lazım.
Bana her ne olursa olsun kabulumsun dese ben ona iyice baglanirdim zaten. Ama son birkac gundur ustuste ettirdigi yeminler beni cok rahatsiz etti. Onun israrlari bir yana Allah'tan korkuyorum ben. Bu yeminler beni o yuzdende rahatsiz ediyor. Seninle evlenecem ben diyor ama gecmisi kurcalamaktanda vazgecmiyor. Eskiden onu kaybetmekten cok korkardim ama artik inceldigi yerden kopsun diyorum. Ha birde gecmiste yasadiklarini cekinmeden anlatir. Ben rahatsiz oluyorum birkac kez dile getirdim ama arada anlatmaktan vazgecmiyor. Iyiki varsiniz kizlar. Kimseye anlatamamistim bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?