• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

Kızlar bu yemeği çok geç yedim pişmanımmmm. Sabahtan beri sadece kepekli sandwich yemiştim,akşam gec döndüm normalde k flakes yiyiyordum ara öğün yapmayınca fırında köfte yapayım dedim,pilavda vardı eşim kanıma girdi :(( Masadan kalktığımda saat 21.40 dı :( 10 mekik fazla çekicem napimm :)

bende geldım :) 1.65 boyum 58 kilom 50 olmak istiyorum :) sıcak su cok için kızlar ve yesıl cay mutlaka 2-3 bardak ıcın ben cok yararını goruyorum :)
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek,bir domates,bir yumurta,yarım salatalık,azıcık peynir yedim öğlen ve aksam sıkılmazdam k-fleks yicem :) 2,5-3 litre suyu unutmuyoruz evde ip atlayabılırsınız kızlar butun vucudu harekete gecırıyor :)

Kızlar merhaba bende varım beni de alın aranıza.başka topikte de başladım yazmaya ama pek paylaşım olmadığı için motive olamadım tam.ben 169 boy ve suan itibarı ile 71.6 kg ile arkanızdayim.15martta başladım kalori sayımı ve hergün en az 70dk yürüyüşe.koşu bandında.75.1 idim başladığımda.suan gayet iyi verdiğimi düşünüyorum .ama son 3 gündür spor yapamadım ve çokta dikkat edemedim.bugünde doğum günüm ve hafta sonu da gezmekteyim:(ama hafta içi muhakkak burda olacağım ve düzene gireceğim.hedefim şimdilik 64 .tabi 60a kadar yolu var :)yesil çay mutlaka içiyorum ve 2bucukta su daha sonra daha düzgün paylaşımda bulunacağım.geçen sene 86 dan 72leri gördüm tabi ki yine yapabilirim,yapabiliriz...

Kızlar bu yemeği çok geç yedim pişmanımmmm. Sabahtan beri sadece kepekli sandwich yemiştim,akşam gec döndüm normalde k flakes yiyiyordum ara öğün yapmayınca fırında köfte yapayım dedim,pilavda vardı eşim kanıma girdi :(( Masadan kalktığımda saat 21.40 dı :( 10 mekik fazla çekicem napimm :)

Neyse tatlım sıkma canını olan olmuş artık :7:

Kızlar merhaba bende varım beni de alın aranıza.başka topikte de başladım yazmaya ama pek paylaşım olmadığı için motive olamadım tam.ben 169 boy ve suan itibarı ile 71.6 kg ile arkanızdayim.15martta başladım kalori sayımı ve hergün en az 70dk yürüyüşe.koşu bandında.75.1 idim başladığımda.suan gayet iyi verdiğimi düşünüyorum .ama son 3 gündür spor yapamadım ve çokta dikkat edemedim.bugünde doğum günüm ve hafta sonu da gezmekteyim:(ama hafta içi muhakkak burda olacağım ve düzene gireceğim.hedefim şimdilik 64 .tabi 60a kadar yolu var :)yesil çay mutlaka içiyorum ve 2bucukta su daha sonra daha düzgün paylaşımda bulunacağım.geçen sene 86 dan 72leri gördüm tabi ki yine yapabilirim,yapabiliriz...

O zaman aramıza hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun tatlım umarım bu yaşında istediğin görünüme kavuşursun :))

Kızlar ben sabah bir tartıldım şok 72.3 kilo olmuşum çok sevindim, bugün şunları yedim toplam 1072 kcal almışım ama yapacağım yürüyüşle bunun yaklaşık 400'ü gidecek
İşte yediklerim:

1 Dilim Kepekli Ekmek
Sahanda yumurta
Sütaş Light Beyaz Peynir yarım kk
1 Adet Domates
Karışık tost
Sütaş Ayran
1 Porsiyon Etli Taze Fasulye
daha sonra da meyve yerim heralde :) bu kadar :)

O zaman aramıza hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun tatlım umarım bu yaşında istediğin görünüme kavuşursun :))

Teşekkür ediyorum umarım bi kaç aya kalmaz hepimiz çıtır çıtır olur herkesi çatlatiriz :)

Menüm:
Sabah detoks yapacaktım ama midem kaldırmadı yarıda bırakmak zorunda kaldım
Uyanınca ılık ballı elma sirkeli su
9:00
2yesil elma rendelenmiş 1çay k. Tarçın
11:00 2yesil elma tarçınlı
13:00da kabak rendeledim limon suyu ve zencefilde ekledim ama midem almadı bende vazgeçtim 1buçuk avuç sarı leblebi ve 3tane form mısır pirinç patlagi tanesi 23kalori
14:30 şekersiz büyük türk kahvesi yanında çokoprens 130kalori civarı
AKşam 19:30civarı mangal partisi var :-) 6 -7 tane kanat yerim yanında salata kola içmemeye çalışırım :-/

3bardak yesil çayimı içtim 2buçuk lt su bitti şimdiye kadar.

bende geldım :) 1.65 boyum 58 kilom 50 olmak istiyorum :) sıcak su cok için kızlar ve yesıl cay mutlaka 2-3 bardak ıcın ben cok yararını goruyorum :)
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek,bir domates,bir yumurta,yarım salatalık,azıcık peynir yedim öğlen ve aksam sıkılmazdam k-fleks yicem :) 2,5-3 litre suyu unutmuyoruz evde ip atlayabılırsınız kızlar butun vucudu harekete gecırıyor :)

evde ip atlarsam aşağıdaki teyze bize yerleşebilir :))

Bu arada elifcim diyet arkadaşıma üye oldum üye adım pelinpozi :)

kızlar pazartesi ben de katılacağım aranıza 1.60 cm boyunda 68kg ım 60 kg olmak istiyorum bakalım hayırlısı

Günaydın kızlar
Sabah uyanınca ılık ballı sirkeli su
3zeytin
25gr beyaz peynir
22gr kaşar
1.5yumurta ve 8gr sucuk
150gr salatalık
1tatlı kaşığı salça
Şekersiz bol siyah çay :-)
11:00 ARA
200gr çilek
1bardak yesil çay

Günaydın kızlar
Sabah uyanınca ılık ballı sirkeli su
3zeytin
25gr beyaz peynir
22gr kaşar
1.5yumurta ve 8gr sucuk
150gr salatalık
1tatlı kaşığı salça
Şekersiz bol siyah çay :-)
11:00 ARA
200gr çilek
1bardak yesil çay
dün 6-7 tane
kusura bakma canım dün nete giremedim oyüzden şimdi cevap veriyorum canım bence bugünkü menün gayet iyi de dün kü 6-7 tane kanat bana biraz fazla geldi bence bir daha 4 taneyi geçme :) sonradan spor bile yapsan hoş seninle böyle konuşuyorum da ben de tam diyet moduna 10 gün oldu hala giremedim kaçamaklar falan hele dün ki yürüyüşe de gidemedim umarım düzene oturtucam

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum hepinize tek tek cevap yazmak isterim ama ancak bu kadar mümkün olabiliyor bu yüzden kusura bakmayın :):)

dün 6-7 tane
kusura bakma canım dün nete giremedim oyüzden şimdi cevap veriyorum canım bence bugünkü menün gayet iyi de dün kü 6-7 tane kanat bana biraz fazla geldi bence bir daha 4 taneyi geçme :) sonradan spor bile yapsan hoş seninle böyle konuşuyorum da ben de tam diyet moduna 10 gün oldu hala giremedim kaçamaklar falan hele dün ki yürüyüşe de gidemedim umarım düzene oturtucam

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum hepinize tek tek cevap yazmak isterim ama ancak bu kadar mümkün olabiliyor bu yüzden kusura bakmayın :):)

Canım 6 7 kaynatın harici bir sürü kötü şey yedim utancimdan yazamadim. Sporu da eritmek için değil kendime kızdığımiçin yaptım gece 1de.çünkü dün yediklerim için 2 hafta yurumem gerek :(

Canım 6 7 kaynatın harici bir sürü kötü şey yedim utancimdan yazamadim. Sporu da eritmek için değil kendime kızdığımiçin yaptım gece 1de.çünkü dün yediklerim için 2 hafta yurumem gerek :(

sen onların kalorisinden kurtulabilirsin de ya ben ya ben :( kızlar kırmızı alarm yok anam yok olmuyo şu çikolata aşkımdan vazgeçemiyorum yemeden de duramıyorum ama ben bu sorunu kökünden halletmek istiyorum kızlar var mı bi bildiğiniz yol nasıl kurtulcam ben bu çikolatadan ? fikirlerinizi söyleyin lütfen :27::27::27::52::52::52:

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ben 160 boyundayım ve kalıplı bir bayanım basen var ama göbek hiç yok 70 kiloyu hiç geçmiyordum ama sanırım evlendikten soonra zaman içinde aldım =(( 74 falan oldum bir daha tartılmaya cesaretim yok...çok moralm bozuk biliyorum suc benim boğazımı tutamıyorum çikolatayı cok sewiyorum.ben eşime spora yazılacağım dedim ama istemedi çünkü bebek istiyoruz ve soğan kürü kullanıyorum her an hamile kalırsam spor yaparken belki bir zarar gelebilir diye düşünüyo sadece yürüyüs yap giyor bende yürüyüş parkında en az 35 dk yürüyorum tempolu..şimdi napmalı bilmiyorum diyet arkadaşlığı diye bişe varmış bana da bi arkadaş lazım heralde tabiki burdanda birbirimizi destekleylim.=((

Öğlen menüm13:30
4kaşık patlıcan yemeği
200gr yoğurt
100gr salatalık
2lt su içtim şimdiye kadar yesil çayim bitti malesef
ARA15:30da
1tane kivi biraz da çilek yerim
Sonra yolculuk var pazartesi akşam döneceğim evime..
Benim pek çikolata tutkum yok olsa yerim yoksa çok nadir ister canım o yüzden bi tavsiye veremeyeceğim malesef ama daha önce diyet deneyimim de dolapta tutup günde sadece öğlenleri 1küçük kare atıyordum agzima hiç yemeyip daha sonradan gomülmeyeyim diye böyle bi formül bulmuşumtum

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ben 160 boyundayım ve kalıplı bir bayanım basen var ama göbek hiç yok 70 kiloyu hiç geçmiyordum ama sanırım evlendikten soonra zaman içinde aldım =(( 74 falan oldum bir daha tartılmaya cesaretim yok...çok moralm bozuk biliyorum suc benim boğazımı tutamıyorum çikolatayı cok sewiyorum.ben eşime spora yazılacağım dedim ama istemedi çünkü bebek istiyoruz ve soğan kürü kullanıyorum her an hamile kalırsam spor yaparken belki bir zarar gelebilir diye düşünüyo sadece yürüyüs yap giyor bende yürüyüş parkında en az 35 dk yürüyorum tempolu..şimdi napmalı bilmiyorum diyet arkadaşlığı diye bişe varmış bana da bi arkadaş lazım heralde tabiki burdanda birbirimizi destekleylim.=((

Hoşgeldin hep beraber eriyelim ınş :-)

hoşbulduk =) ben pazartesiden itibaren yürüyüşlere başlıyorum inş allah utandırmasın.. kaç beden giyiyorsunuz peki siz ben 44 -46 :(

Back
X