- 7 Mayıs 2020
- 4.065
- 10.272
- 208
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
-
pes etme başaracaksın88.45 neden böyle oluyor anlamıyorum ama pes etmek yok
İnşallah canım inşallah bugün aile hekimine gidip geldim az bir şey yürüdüm.1200 adım yani ama takaatim kesildi daha toplayamadımpes etme başaracaksın
Doktora gittin mi günlük 15 16 dk sporla olacak iş değil en azından 2 gün falan yüzmeye başla ve yediklerini düzenle atıyorum 21 gün kaçamak yapmaİnşallah canım inşallah bugün aile hekimine gidip geldim az bir şey yürüdüm.1200 adım yani ama takaatim kesildi daha toplayamadım
Hiç gücüm yok gibi
Randevu aldım kardiyoloji için onu bekliyorum yüzmeye gidecek durumum yok şuan kas romatizması ve baska rahatsızlıklarım var elimden geleni yapmaya çalışıyorum odadan geçerken yorulup dinleniyorum kendimi 1 2 senedir toplayamadımDoktora gittin mi günlük 15 16 dk sporla olacak iş değil en azından 2 gün falan yüzmeye başla ve yediklerini düzenle atıyorum 21 gün kaçamak yapma
18 19 yıldır doktorlarla muhatapim zaten teşekkür ederim önerileriniz içinDoktora gittin mi günlük 15 16 dk sporla olacak iş değil en azından 2 gün falan yüzmeye başla ve yediklerini düzenle atıyorum 21 gün kaçamak yapma
Bazen belediyeler ücretsiz kurs vs açıyor ya da havuz kullanımı uygun oluyor ibbde Pilates bile varRandevu aldım kardiyoloji için onu bekliyorum yüzmeye gidecek durumum yok şuan kas romatizması ve baska rahatsızlıklarım var elimden geleni yapmaya çalışıyorum odadan geçerken yorulup dinleniyorum kendimi 1 2 senedir toplayamadım
Teşekkür ederim önerileriniz için
Neden bi sağlık sorunu mu var? Bazen çoğu sağlık sorunun temelinde kilo ve beslenme var gerçekten iyi beslenin protein sayın vitamin takviyeler kullanın18 19 yıldır doktorlarla muhatapim zaten teşekkür ederim önerileriniz için
Doğrudur biliyorum ama bir gün iyiysem 3 4 gün yerimden kalkamıyorum düzenli gidilmezse kayıt silinip 1 sene başka kursa kayıt olamıyorsunuz bide evime uzak aracım YokBazen belediyeler ücretsiz kurs vs açıyor ya da havuz kullanımı uygun oluyor ibbde Pilates bile var
Neden bi sağlık sorunu mu var? Bazen çoğu sağlık sorunun temelinde kilo ve beslenme var gerçekten iyi beslenin protein sayın vitamin takviyeler kullanın
Toplu taşıma var senin için ölmüş bence böyle bi isteksizlik depresyon mızıkçılık var ne desem alınıyorsun ben senin hastalığını bilemem soruyorum ne diye çoğu hastalığın temelinde kilo beslenme var kalp için doktora gitsen sana zayıfla der mesela adım gibi eminimDoğrudur biliyorum ama bir gün iyiysem 3 4 gün yerimden kalkamıyorum düzenli gidilmezse kayıt silinip 1 sene başka kursa kayıt olamıyorsunuz bide evime uzak aracım Yok
Bu hastalıklara yakalandığımda 20 yaşında 53 kiloydum doğru diyorsunuz kilo dan dir
Doğru diyorsunuzToplu taşıma var senin için ölmüş bence böyle bi isteksizlik depresyon mızıkçılık var ne desem alınıyorsun ben senin hastalığını bilemem soruyorum ne diye çoğu hastalığın temelinde kilo beslenme var kalp için doktora gitsen sana zayıfla der mesela adım gibi eminim
Evet yaa inanmazsin 200 kiloyum şuan ve kokuyorum pislikten çünkü hantal işe yaramaz biriyimToplu taşıma var senin için ölmüş bence böyle bi isteksizlik depresyon mızıkçılık var ne desem alınıyorsun ben senin hastalığını bilemem soruyorum ne diye çoğu hastalığın temelinde kilo beslenme var kalp için doktora gitsen sana zayıfla der mesela adım gibi eminim
Ben sizi terslemedim hastayım dedim tek tek yazmak zorundamiyim anlamadım kiToplu taşıma var senin için ölmüş bence böyle bi isteksizlik depresyon mızıkçılık var ne desem alınıyorsun ben senin hastalığını bilemem soruyorum ne diye çoğu hastalığın temelinde kilo beslenme var kalp için doktora gitsen sana zayıfla der mesela adım gibi eminim
Yine sardınız kızcağıza... Yahu dediği şey çok basit. Hastalıkların var ve öyle kolay kilo veremiyorum. Hasta ne demek? Bunun neresini anlamıyorsunuz? Hem hasta hem aracı yok anlaşılmayacak ne var?Toplu taşıma var senin için ölmüş bence böyle bi isteksizlik depresyon mızıkçılık var ne desem alınıyorsun ben senin hastalığını bilemem soruyorum ne diye çoğu hastalığın temelinde kilo beslenme var kalp için doktora gitsen sana zayıfla der mesela adım gibi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?